Gość: pawel IP: *.gprs.plus.pl 10.01.09, 20:28 jakich dostawcow internetu mozecie polecic na bielanach (skrzyzowanie zeromskiego i reymonta)? wiem ze jest aster, ale nie odpowiada mi ich oferta. tp tez odpada. bede wdziedzczny za wszelkie sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin Re: internet na bielanach IP: *.chello.pl 11.01.09, 16:20 UPC lub Neostrada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel nadal nie to IP: *.gprs.plus.pl 11.01.09, 22:30 Dzięki, ale jak pisałem neo (tp) mi nie odpowiada. Raz, że najpierw parę tygodni potrwa nim jakiś technik się pofatyguje i sprawdzi czy są możliwości techniczne, a dwa to mam już doświadczenia z tą usługą i chciałbym jej unikać jeśli to możliwe. Co do UPC, to podobno jest taka cicha umowa między UPC, a Aster, że gdzie działa jedna z tych firm druga się nie pcha. Ja mam niestety w budynku dostęp tylko do Aster, który ma sporo wyższe ceny niż UPC. Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: nadal nie to 22.01.09, 00:20 Nic nie wiem o takiej umowie między Aster i UPC. Więcej, u mnie w bloku jest okablowanie obu tych firm i sama zmieniam z Aster na UPC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: nadal nie to IP: *.chello.pl 22.01.09, 08:18 podepnę się pod temat jaki polecacie mobilny internet? podobno sieci komórkowe mają limity więc co netia??? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: nadal nie to 22.01.09, 10:06 Mam od kilku tygodni Netię stacjonarną, zadałam pytanię o mobilną - ponoć przymierzają się do tematu. ................................................................. "Nasze życie jest ekscytujące tylko dzięki możliwości spełnienia marzeń" P.Coelho, Alchemik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jul9000 Re: nadal nie to IP: *.171.125.18.static.crowley.pl 22.01.09, 16:04 zadnej takiej umowy nie ma! w moim bloku sa obaj operatorzy. sam ostatnio zmienilem z aster na upc. aster po prostu przegina ze swoimi cenami... Odpowiedz Link Zgłoś
evolutionofsound Re: internet na bielanach 22.01.09, 22:34 Kto zyw niech sie do UPC zapisuje. Maja o niebo lepsza oferte niz Aster City i wielu innych konkurentow. Nie wiem czy to nie najlepsza firma jesli chodzi o stos. jakosci do ceny w calym kraju. 20 mbps za 120 PLN na przyklad. 20! Odpowiedz Link Zgłoś