andros23 Ludwik Dorn miał wypadek. Dachował 21.07.09, 23:21 Jakby tak każdy politykier z raz sobie podachował to może w końcu by się wzięli za te nasze pseudo drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrzejs Re: Ludwik Dorn miał wypadek. Dachował 22.07.09, 06:19 Teraz ma opla Astrę poTurbo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gchlapusik Ludwik Dorn miał wypadek. Dachował 22.07.09, 09:32 jedno jest pewne, że na pewno nikt się nie przyzna do tego, jak było naprawdę, wiec bez sensu pytać Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo53 I co ja zrobię teraz z tym wieńcem ? 22.07.09, 10:43 A może jakiś pisuar się wyłoży na naszych "wspaniałych" drogach ? Obiecuję, że wieniec już jest ! Odpowiedz Link Zgłoś
yeyq Dachował 22.07.09, 11:26 Nawet jeśli nie lubicie Dorna czy kogokolwiek innego - nie życzcie jemu i nikomu innemu takiego przeżycia ... poprostu jechał człowiek i miał kraksę... a gdyby to jechał ktoś z Waszych bliskich też byście sobie drwili ? ( uprzedzam pytanie i odpowiadam: to nie mój bliski ) - ale zastanówcie się co przeżywa człowiek w podobnych sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo53 Re: Dachował 22.07.09, 11:36 yeyq napisał: ... ? ( > uprzedzam pytanie i odpowiadam: to nie mój bliski ) - ale zastanówcie się co > przeżywa człowiek w podobnych sytuacjach. A czy ten cymbał zastanawiał się kiedyś co przeżywa człowiek nie mogący przeżyć ze swoją rodziną do kolejnego terminu, kiedy będzie miał jakieś fundusze na przeżycie ? Ten system zamordował już tak wiele istnień ludzkich, choć robi to naprawdę w "białych rękawiczkach", tak jak ubecja czy tzw. święta inkwizycja. Chciałbym jedynie aby teraz ten cymbał stuknięty w głowę podczas dachowania przemyślał swoje postępowanie, ale życzę mu powrotu do zdrowia, by mógł naprawić dotychczasowe krzywdy, choć życzę mu by teraz poleżał jednak sobie na korytarzu szpitalnym i posłuchał komentarzy innych ludzi. A wieniec poczeka. Jest zrobiony ze sztucznych kwiatów - lepszego mu nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
yeyq Re: Dachował 22.07.09, 11:50 ricardo53 napisał: > A czy ten cymbał zastanawiał się kiedyś co przeżywa człowiek nie mogący przeżyć > ze swoją rodziną do kolejnego terminu, kiedy będzie miał jakieś fundusze na > przeżycie ? > Ten system zamordował już tak wiele istnień ludzkich, choć robi to naprawdę w > "białych rękawiczkach", tak jak ubecja czy tzw. święta inkwizycja. > Chciałbym jedynie aby teraz ten cymbał stuknięty w głowę podczas dachowania > przemyślał swoje postępowanie, ale życzę mu powrotu do zdrowia, by mógł naprawi > ć > dotychczasowe krzywdy, choć życzę mu by teraz poleżał jednak sobie na korytarzu > szpitalnym i posłuchał komentarzy innych ludzi. > A wieniec poczeka. Jest zrobiony ze sztucznych kwiatów - lepszego mu nie trzeba > . rozumiem sytuację bo długo już żyję i mam doświadczenia - jednak to co Piszesz nadaje się na zadymę pod sejmem i czuję że ludzie kiedyś pękną i spalą sejm co będzie słuszną sprawą i może kiedyś będzie lepiej... W mojej wypowiedzi chodzi mi jedynie o jednostkowy przypadek co przeżywa każdy człowiek w wypadku drogowym, niezależnie kim jest, wg. mnie nie powinno się nikomu tego życzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Ludwik Dorn miał wypadek. Dachował 22.07.09, 11:28 Przypdek "samonienawidzacego sie Zyda" ? Odpowiedz Link Zgłoś
ricardo53 Re: Ludwik Dorn miał wypadek. Dachował 22.07.09, 11:39 swarozyc napisał: > Przypdek "samonienawidzacego sie Zyda" ? A czy on jest Żydem ? Proszę o szczegóły, bo nic o tym nie wiedziałem. Dachował na kuckach ( siedząc w samochodzie), ale to nie to samo co pochówek. Odpowiedz Link Zgłoś
w.zboralski Nie jestem wróżką, ale teraz czeka go rwa kulszowa 22.07.09, 18:13 95% ludzi po dachowaniach ma kłopoty z przesuwaniem się dysków w kręgosłupie i powodującą to rwę kulszową. Cierpienia bólowe do końca życia albo do operacji... Pan Dorn wycierpi się bólowo za wszystkie grzechy swoje i całej rodziny oraz części PiS. No, za wszystie grzechy PiS to musiałoby by cierpieć chyba z milion takich Dornów i dwa miliony takich jak kacze bliźniaki... Odpowiedz Link Zgłoś