rusakolep Re: Krótka historia chamstwa w Gorzowie 24.07.09, 13:31 Zlozmy sie na kolejny podobny proces,sluze swoja osoba..zbyt wielka pokusa jest nazwanie tej osoby chamskim scierwem.Zakladam ze ten ch sad wymierzy kare smierci ,nawiazke i prace spoleczna w domowym ZOO hipopotama,gdzie bedzie mozna podlozyc trutke Odpowiedz Link Zgłoś
ojca żałosne, poprostu żałosne 24.07.09, 13:46 Chciałbym zobaczyć uzasadnienie wyroku. Bo wychodzi na to, że wg sędziego, jeżeli nazwiemy chama, chamem to jest obraza, tak? Jeżeli np. ktoś w gazecie napisze o prostytutce "prostytutka" to tamta może iść do sądu z pozwem za obrazę? Oj znów sędziowie się zbłaźnią jeżeli sprawa ta dojdzie do Strasburga. ...że co? za mało zarabiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
scofield Niewiasta ze zdjęcia 24.07.09, 13:47 panna Wojciechowska wzbudza mój podziw. Z takim wyglądem taka kariera. Mogłaby robić za maskotkę wszystkich starych niekompetentnych bab w urzędach i na stanowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
zap1957 Krótka historia chamstwa w Gorzowie 24.07.09, 14:09 To zdjęcie to Photoshop? Czy... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzkuchni Krótka historia chamstwa w Gorzowie 24.07.09, 14:11 Niech spada stare chamidło, jeśli nie potrafi myśleć Odpowiedz Link Zgłoś
degeneratory Krótka historia chamstwa w Gorzowie 24.07.09, 14:13 Krótka historia chamstwa została już dawno przedstawiona przez Waleriana Nekandę Trepkę. Znajdziemy tam wiele nazwisk osób, uchodzących w opinii XVII wiecznej społeczności szlacheckiej, za osoby uzurpujące sobie tytulaturę szlachecką. Cham, to nic innego jak osoba podszywająca się, jako szlachcic. degeneratory.blogspot.com/2009/07/ch-psy-sprzedajne-dziwki-smierdzacy.html Odpowiedz Link Zgłoś
11tadeusz11 Bez jaj 24.07.09, 14:17 to prawdziwe zdjęcie tej "damy" czy też jakiś fotomontaż ? Odpowiedz Link Zgłoś
gonzor Krótka historia chamstwa w Gorzowie 24.07.09, 14:31 A to chłop czy baba?? Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Krótka historia chamstwa w Gorzowie 24.07.09, 14:31 Pani wyglada na Zydowke,czyli ataki na nia uwazam za antysemityzm Odpowiedz Link Zgłoś
kirke18 Re: Krótka historia chamstwa w Gorzowie 24.07.09, 14:46 Co za stwór podeszły wiekiem co kobietą być już przestał, a nigdy nie był człowiekiem, windujemy na piedestał?"T. Boy-Żeleński tak mi pasuje jak ulał. Gorzowianie, jak Wam nie wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Ta Wojciechowska to stara tępa prukwa! 24.07.09, 14:59 Durny babsztyl z ryjem buldoga - pewnie ze stresu wywołanego codziennym spoglądaniem w lustro, nie wytrzymała. Kij jej w mordę! Odpowiedz Link Zgłoś
oserwatoreromano Krótka historia chamstwa w Gorzowie 24.07.09, 15:01 Wygrała, bo sąd jest niezawisły (czyt. głupawy) Odpowiedz Link Zgłoś
susseme Krótka historia chamstwa w Gorzowie 24.07.09, 15:20 Jak mozna bylo do tego dopuscic, ze polscy politycy sa tak infantylini?! w artykule czytamy o dyskusjach w rzadzie, dyskusja chrakteryzuje sie uzywaniem argumentow i sluchaniem strony pzeciwnej, a nie wrzeszczeniem na siebie na wzajem, ze o obelgach takich jak "cham" czy "ch.." juz nie wspomne... naprawde nie wiem co bedzie z tym krajem za kilka lat, jezeli zarzadzanie nim oddamy w rece takich ludzi jak pani radna Wojciechowska i jej podobnym.... a sadownictwo takie zachowanie popiera... to koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
rusakolep [...] 24.07.09, 16:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dragonfly79 Re: Ano... Ryj niewygledny. 24.07.09, 17:07 To była pani nauczycielka???? Wstyd! Wstyd! Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
sparxx Krótka historia chamstwa w Gorzowie 24.07.09, 17:09 Nooooo, to się porobiło... Jak ta pani ma odwagę powiedzieć "przecież mnie znacie, taka już jestem" to znaczy tylko, że korona jej z głowy nie spadnie, jak usłyszy zdanie prawdy o sobie. Jak się ma odwagę wyzywać ludzi to o sobie można usłyszeć co najmniej to samo. Zajmowanie stanowiska w służbie publicznej zobowiązuje, droga pani. Jak się pani nie potrafi odnaleźć w śród kulturalnych ludzi a język dyplomacji jest aż tak obcy - to należy się odsunąć od pełnionej funkcji i zrobić miejsce dla kogoś bardziej zrównoważonego. Wygląd swój również wypada dostosować do stanowiska, bo tak jak na tym zdjęciu, to nawet przekupki z pietruszką nie odważą się wyglądać. I nie napiszę do jakiej profesji pasuje taki makijaż, niech się pani sama domyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
fotel_bujany Krótka historia chamstwa w Gorzowie 24.07.09, 17:17 Może warto wspomnieć że ów "osądzony" pan ma prawo odwołać się do Trybunału Międzynarodowego. Tam są w normalni ludzie i Polska jak dotąd, jeszcze nie wygrała ŻADNEJ sprawy. Była sprawa o podobnym charakterze, jako że ktoś powiedział o kimś słowo na "ch", nie pomnę jakiej wagi. I co? - ano trybunał orzekł, że pozwany wyraził jedynie swoja opinię a do takiej ma prawo jak każdy człowiek, a jak ktoś się czuje urażony takim słowem to powinien bardziej uważać na swoje zachowanie, żeby nie prowokować sytuacji konfliktowych. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 rótka historia chamstwa w Polsce 24.07.09, 18:05 fotel_bujany napisała: > Może warto wspomnieć że ów "osądzony" pan ma prawo odwołać się do Trybunału > Międzynarodowego. Tam są w normalni ludzie i Polska jak dotąd, jeszcze nie > wygrała ŻADNEJ sprawy. Była sprawa o podobnym charakterze, jako że ktoś > powiedział o kimś słowo na "ch", nie pomnę jakiej wagi. I co? - ano trybunał > orzekł, że pozwany wyraził jedynie swoja opinię a do takiej ma prawo jak każdy > człowiek, a jak ktoś się czuje urażony takim słowem to powinien bardziej > uważać na swoje zachowanie, żeby nie prowokować sytuacji konfliktowych. Uważam, że najwyższy czas, aby polski parlament/sejm zajął stanowisko wobec nagminnego poniżania mężczyzn polskich przez polskie kobiety, jadące od wieków wierzchem na "Przeczystej Panience". Ten brak szacunku kobiet w stosunku do mężczyzn, zamiast ustępować ze wzrostem kultury w wolnej Polsce, wprost przeciwnie, śledzi konsekwentnie procesy chamienia światowego, podgrzewane przez środki masowego przekazu, które bez chamki lub chama w tle już nie mogą egzystować. Odpowiedz Link Zgłoś
kocurxtr Krótka historia chamstwa w Gorzowie 24.07.09, 17:58 na zdjęciu wygląda odrażająco, zachowuje się - z tego co czytam - też. hipokrytka. kto głosuje na takich ludzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
yamuasica Krótka historia chamstwa w Gorzowie 24.07.09, 18:06 Tey... radna, jestes STARYM CHAMIDŁEM i żaden sąd mnie nie przekona, że jest inaczej! Dodam jeszcze, że moim zdaniem jesteś SZPETNA i wolałbym się gzić z psem sąsiadów niż oglądać ten paskudny ryj. A takiego języka jak twój nie powstydziłaby się portowa dziwka... Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 Jacy politycy tacy prawnicy... 24.07.09, 18:07 ...policjanci,prezydenci...Mugabe przy nich to człowiek z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Re: Jacy politycy tacy prawnicy... 24.07.09, 20:58 cezar85 napisał: > ...policjanci,prezydenci...Mugabe przy nich to człowiek z klasą Jaki Mugabe, przecież on jest Człowiekiem, a toto nie można nazwać inaczej niż bydłem! Odpowiedz Link Zgłoś
jar-ry Krótka historia chamstwa w Gorzowie 24.07.09, 18:36 Ch..., psy, sprzedajne dziwki, śmierdzący emeryci - tak radna z Gorzowa Wlkp. wyzywała kolegów na sesji rady miasta. Nic tylko zmienić nazwę miasta. Gorzów może pozostać ale nie Wielkopolski a co najwyżej Ruski a nawet Białoruski. Albo podzielić na kilka wioch przaśno-buraczanych taki europejski naturalny skansen gdzie do wyborów będą używane naturalne w końcu argumenty jako to cep, kosa czy kłonica... Chamstwo trzeba zwalczać "Siłom i godnościom osobistom" Wężykiem Jasiu! Wężykiem Odpowiedz Link Zgłoś
cezar85 HOGATA 24.07.09, 18:38 nie zaufałbym jej nawet z wyprowadzeniem mojego psa.A do pana co ją nazwał "starym chamidłem" mogę tylko powiedzieć(napisać)pochlebca z pana Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c To radna czy burdel-mama ? 24.07.09, 18:45 Co za idioci wybrali to babsko? Odpowiedz Link Zgłoś
rusakolep Re: To radna czy burdel-mama ? 24.07.09, 18:57 byla kur.. obecnie burdelmama.P.Wojciechstein Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Re: To radna czy burdel-mama ? 24.07.09, 21:04 krzynia.c napisał: > Co za idioci wybrali to babsko? Proponuję głosowanie: czy tę Polkę należy uznać jedynie za "przeciętną", czy też może, za "nieprzeciętną" nawet? Odpowiedz Link Zgłoś
armalite Ostrzezenie 24.07.09, 19:01 Ja, radna Wojciechoska z Gorzowa Wlkp. ostrzegam, k... wszystkich, co na mnie k... plują. Niech te p...one ch...e sie nad sobą zastanowią, k... Wybrał mnie k... naród, nie? A jak naród wybiera, to, k... święte, co nie? Każdy, kto k... bedzie mi sie wp...alał w moje życie, zostanie k... podany da sądu. A jak by taki ch... przypadkiem wygrał, to k... zaj...ie. Odpowiedz Link Zgłoś
eurotram Mówi się:nie oceniaj książki po okładce... 24.07.09, 19:47 ...ale w tym wypadku już "okładka" nic dobrego nie obiecuje.Najwyższy czas,by ktoś w końcu pozwał tą... radną;a tak przy okazji:czy (bardzo prawdopodobny w wypadku potwierdzenia znieważenia innych radnych) wyrok skazujący nie będzie jej czasem kosztował stołka? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Mówi się:nie oceniaj książki po okładce... 25.07.09, 00:13 eurotram napisał: Najwyższy czas,by ktoś w końcu pozwał tą... radną;a tak > przy okazji:czy (bardzo prawdopodobny w wypadku potwierdzenia > znieważenia innych radnych) wyrok skazujący nie będzie jej czasem > kosztował stołka? ****************** Jestem takiego samego zdania, pozwać radna za zniewagę narodowa i wreszcie takie osoby przyprowadzić do porządku dziennego czyli wykluczyć je z pełnienia funkcji lokalnej czy politycznej do końca życia. W przeciwnym wypadku takie wulgarne zachowanie sprowadzone do rynsztoka przy czym obrażanie społeczeństwa będzie robiło w Polsce szkole. Ale cóż większość Polaków nie czuje potrzeby, wola być obrażani, niszczeni przez ich władze odwracając głowę od smutnej rzeczywistości. Och biedny, biedny ten naród bez własnego poczucia godności. Gdyby taki przypadek zdążył się tu na Zachodzie, taka radna nie doczekała by następnego dnia, była by zniszczona przez media, przez społeczność która by nauczyła taka radna rozumu i zmusiła do położenia mandatu radnej oraz pozbawiła taka osobę raz na zawsze pełnienia funkcji społecznej. Nie dziwcie się ze macie takich polityków jakich macie, sami ich kształtujecie zezwalając im na wszystko nawet na publiczną obrazę was samych. Wszystko według zasług. Odpowiedz Link Zgłoś