pafni Zapewne rodzinka chadzała do kościoła i... 06.08.09, 15:36 obchodziła święta. Odpowiedz Link Zgłoś
calcinus Re: Zapewne rodzinka chadzała do kościoła i... 06.08.09, 15:50 Mozliwe, z pewnoscia tez ogladali telewizje, palili papierosy i pili wodke. I robili 1000 innych rzeczy. Tylko co to ma wspolnego z tematem głupi trollu? Odpowiedz Link Zgłoś
pafni Re: Zapewne rodzinka chadzała do kościoła i... 06.08.09, 18:44 To matole, że to wszystko pachnie obłudą, wyobraż sobie matołku stoisz koło takiego satanisty w kościele i nie wiesz,że przekazując mu znak pokoju to on w pokoju ma smalec z psa. Paniał? Frazesy , frazesy a życie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
maderic Walesa mial racje Polska to druga Korea 06.08.09, 15:51 Czekam jeszcze na Irlandie innego magika. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: Walesa mial racje Polska to druga Korea 06.08.09, 16:08 maderic napisał: > Czekam jeszcze na Irlandie innego magika. szkoda ze nie Korea Południowa a blizej jej do Pólnocnej, tej Irlandii rudego rowniez blizej do Ulsteru i połnocnej czesci wyspy. tamci sa zalezni od Anglii a my od vatykanu. Odpowiedz Link Zgłoś
assback Kłobuck przeprasza za brody malina!!!!!! 06.08.09, 15:55 Jako mieszkaniec Kłobucka przepraszam wszystkich za te bestie z gospodarstwa na Brody-Malina (nie obrażając naturalnie pozostałych mieszkańców tejże dzielnicy). Wczoraj byłem w głębokim szoku po przeczytaniu tego niusa i jakbym wcześniej wiedział o takiej sytuacji od razu zgłosiłbym donos do prokuratury w tej sprawie! Nie to żebym był jakiś pro zwierzęcy, ale nie godzi się na takie bestialstwo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
topshopxx Re: Kłobuck przeprasza za brody malina!!!!!! 06.08.09, 16:06 assback napisał: > Nie to żebym był jakiś pro zwierzęcy, ale nie godzi się na takie bestialstwo :/ A na jakie bestialstwa sie godzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: Kłobuck przeprasza za brody malina!!!!!! 06.08.09, 16:11 topshopxx napisał: > assback napisał: > > > > > Nie to żebym był jakiś pro zwierzęcy, ale nie godzi się na takie bestials > two :/ > > A na jakie bestialstwa sie godzisz ? dręczenie radnego Brudzinskiego video clipami Madonny :P (jezeli juz tak off topicowo) Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Polak = prymityw wierzący w czary, moce tkwiące 06.08.09, 15:59 w częściach ciała zwierząt itp. itd. Czym się różni przeciętny polski ciemniak kupujący "uzdrowicielski" smalec z psa od chińskiego ciemniaka kupującego "uzdrowicielskie" kości tygrysa czy murzyńskiego ciemniaka wsuwającego "uzdrowicielski" mózg małpy? Odpowiedz Link Zgłoś
topshopxx Re: Polak = prymityw wierzący w czary, moce tkwią 06.08.09, 16:05 Niczym tez nie roznia sie od nich ci, wierzacy w gadajace weze i zamiane wina w ludzkie cialo. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Polak = prymityw wierzący w czary, moce tkwią 06.08.09, 18:50 No, no. Uważaj z tym "murzyńskim ciemniakiem" ! Zaraz jakiś PaliCham oskarży cię o szerzenie rasizmu ! Odpowiedz Link Zgłoś
polak_kr GW jest żałosna, mordowano biedne pieski 06.08.09, 16:04 a świnki krówki i kury też się morduje na wsiach? Pies to zwierze jak każde inne. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: GW jest żałosna, mordowano biedne pieski 06.08.09, 16:29 polak_kr napisała: > a świnki krówki i kury też się morduje na wsiach? Pies to zwierze > jak każde inne. Nie pies to nie jest zwierze jak kazde inne ,podobnie kot . Nie sa zwierzetami rzeznymi i wbij to sobie w głowe. Odpowiedz Link Zgłoś
chmielok Kobieta z Kłobucka: Na moim podwórku mordowano psy 06.08.09, 16:08 To obrzydliwe co tam robili. Ale spojrzmy z drugiej strony. Czy kogos przeraza zbicie swini albo krowy? Nie! Ale to przeciez takze sa zwierzeta. Jedno jest jednak pewne. Moze i robili to dla jedzenia, co jest dozwolone, ale robili w sposob niehumanitarny, w odrazajacych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: Kobieta z Kłobucka: Na moim podwórku mordowan 06.08.09, 16:22 chmielok napisał: Moze i robili to dla jedzenia, co jest dozwolone,... Otóz nie jest to dozwolone ! nie jest dozwolone w Polsce i wszystkich krajach UE zabijanie zwierzat nie rzeźnych na cele konsumpcyjne. Mozesz zabić królika ale juz nie kota na jedzenie. O warunkach w jakich sie to odbywało nie co nawet dyskutowac. Zostało złamanych co najmniej kilka paragrafów k.k. i ustaw . Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek20074 Nie ma gorszego gatunku ludzi niż psiarze 06.08.09, 16:09 liżą się ze swoimi brudnymi psami i są przepełnieni nienawiścią do innych ludzi. W chory sposób kochają zwierzęta i są niebezpieczni dla innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: Nie ma gorszego gatunku ludzi niż psiarze 06.08.09, 16:17 piotrek20074 napisała: > liżą się ze swoimi brudnymi psami i są przepełnieni nienawiścią do > innych ludzi. W chory sposób kochają zwierzęta i są niebezpieczni > dla innych ludzi. patrz a ja myslałem ze katolicy? maczaja rece w naczyniu bedacym wylegarnia bakteri,pozniej podaja te rece innym ludziom, dotykaja nimi pieniedzy, dzieci,sa rozsadnikiem potencjalnej epidemii kilku chorób zakaźnych. Nienawidza inaczej myslacych i nie wyznajacych ich dogmatów. usiłuja narzucic innym swoje zdanie i wolę. Chetnie by zabili innego człowieka za sam kształt jego nosa i wielkosc uszu. W chory sposob uwielbiaja najwiekszego szalbierza i złodzieja jaki kiedykolwiek istniał w polsce postkomunistycznej .Na jego znak i polecenie sa gotowi linczowac kazdego kto podpadnie temu fałszywemu prorokowi z Torunia.. Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: Nie ma gorszego gatunku ludzi niż psiarze 06.08.09, 16:23 głupi jesteś... brudno to ty masz w majtkach Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert Re: Nie ma gorszego gatunku ludzi niż księża 06.08.09, 17:31 w chory sposób kochają Jezusa. Są niebezpieczni dla młodych chłopców. Co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
pseud0mim Kobieta z Kłobucka: Na moim podwórku mordowano psy 06.08.09, 16:14 Nie rozumiem waszych negatywnych komentarzy co do różnicy robienia smalcu ze świni lub psa. Jak już ktoś wcześniej napisał to wszystko zależy od różnic kulturalnych. W Polsce pies jest traktowany jako ''przyjaciel człowieka'' a nie jako zwierze hodowane w celu późniejszej konsumpcji. Smalec ze świni czy inne je ''części'' są normalnie spożywane i traktowane, ponieważ świnie się po to hoduje. W Chinach psy są hodowane na jedzenie a Żydzi nie wyobrażają sobie zjedzenia wieprzowiny. Dlatego też tak szokujący jest fakt, robienia smalcu z psów w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: Kobieta z Kłobucka: Na moim podwórku mordowan 06.08.09, 16:30 jak widzisz dla plebsu i hołoty jest to doskonały temat do dyskusji, dla normalnych ludzi nie do pomyślenia. atawizm się włączył. przodkowie ciemna bidota jak gdzieś burka dorwała to potem trzy pokolenia jego kości ssało. stąd różnice Odpowiedz Link Zgłoś
boston911 Czy ta pani jest katoliczka? 06.08.09, 16:16 Cos mi sie wydaje, ze ona regularnie uczeszcza na Jasna Gore i lezy pokotem (albo popsem) przed oltarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
dickers o co ten raban???? o parę kundli???? 06.08.09, 16:19 siech na sali, szkoda że się nie troszczycie o niedożywione dzieci, albo nie przejmujecie się tym że kundle to darmozjady srające i zasrywają Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: o co ten raban???? o parę kundli???? 06.08.09, 16:25 o czyich dzieciach mowa? mają swoich "rodziców" to niech oni się o nie troszczą. jeszcze bardziej zasrywają polskę niż te psy. Zwierzęta mają instynkt a ludzie powinni mieć rozum, jeśli ludzie są głupsi od zwierząt to ja mam się troszczyć o ich żałosny pomiot? Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: o co ten raban???? o parę kundli???? 06.08.09, 16:27 czy ci wiesniaki z klobucka zostana przerobieni na smalec ? Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: o co ten raban???? o parę kundli???? 06.08.09, 16:26 dickers napisał: > siech na sali, szkoda że się nie troszczycie o niedożywione dzieci, > albo nie przejmujecie się tym że kundle to darmozjady srające i > zasrywają Polskę O niedozywione dzieci niech sie troszcza ci którzy je spłodzili po pijaku ,osrodki opieki społecznej i instytucje ku temu powołane. Własciciele psów powinni po nich sprzatac a jak tego nie robia to mandat od strazy miejskiej. darmozjady? a co ty łozysz na ich utrzymanie? czy ich własciciele? równie dobrze moge powiedziec ze ksieza to darmozjady i zatruwaja umysły ludzi bardziej niz psie odchody trawniki. Odpowiedz Link Zgłoś
stawrogin19 Ty jesteś chory na antyklerykalizm 06.08.09, 16:39 Twoja mowa jest przepełniona nienawiścią do pewnej grupy społecznej wyodrębnionej ze względu na wyznanie. Ta nienawiść każe Ci złośliwe aluzje do katolicyzmu zamieszczać w każdej wypowiedzi, choćby jej przedmiot z katolicyzmem, tak jak w przypadku tych psów, nie miał nic wspólnego. O niedożywione psy zaś niech się troszczą Ci, którzy je spłodzili. Ja sobie nie życzę, żeby powstawały fundacje na rzecz zwierząt, otrzymujące dotacje z moich podatków. A mandaty od straży miejskiej za niedopilnowanie obowiązku strzeżenie psa mogą wynieść co najwyżej 250 zł, więc te przepisy o kagańcach, smyczach, sprzątaniu odchodów to wszystko leges imperfectae. A szkoda, bo sektę psiarzy przydałoby się troszkę utemperować. Mandat na co najmniej 2000 zł oraz jego natychmiastowa egzekwowalność na początek by pomogły + obowiązek naprawienia wszystkich szkód, materialnych i moralnych, jakie wynikły z zaniedbania nadzoru nad zwierzęciem. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: Ty jesteś chory na antyklerykalizm 06.08.09, 16:52 stawrogin19 napisał: > Twoja mowa jest przepełniona nienawiścią do pewnej grupy społecznej wyodrębnion > ej ze względu na wyznanie. Ta nienawiść każe Ci złośliwe aluzje do katolicyzmu > zamieszczać w każdej wypowiedzi, choćby jej przedmiot z katolicyzmem, tak jak w > przypadku tych psów, nie miał nic wspólnego. Zgadza sie :) czynie adekwatne działania jak kilka osob na tym forum które w watek o psach wplataja antysemityzm,obrazaja mniejszosci wyznaniowe etc. Sam jestes stronniczy a imputujesz mi stwierdzenia które nie maja zadnych racjonalnych przesłanek. Nienawisc? ja stwierdzam tylko suche fakty o fatalnym wpływie naczynia na "wode swiecona" w którym maczaja brudne rece setki jesli nie tysiace osób i o zagrozeniu z tego wynikajacym. Odpowiedz Link Zgłoś
stawrogin19 A jakim prawem faszyści z Fundacji For Animals 06.08.09, 16:28 wkraczają na czyjś prywatny teren? Bo, że prokurator, policja i Powiatowy Inspektor Weterynarii tam wchodzą, to ja rozumiem, wszakże ktoś musi stwierdzić, czy doszło do popełnienia przestępstwa. Ale dlaczego osoba prawna prawa prywatnego, a taką zapewne jest ta fundacja, ma mieć takie prerogatywy? Czy oni może występują w charakterze biegłych? Ale przecież jest Inspektor Weterynarii, a on chyba posiada lepsze kwalifikacje niż postrzeleńcy z For Animals. Oskarżeni złamali prawo karne, zawinili przeciwko państwu; For Animals nie ma ze sprawą nic wspólnego. Nie uważam ponadto, żeby te psy były "mordowane". Według mnie, przenaczano je po prostu na "ubój". Ale tak to jest, że wystarczy zmienić parę słówek, aby przedstawić rzecz inaczej, niż ona wygląda, często dla potrzeb ideologicznych. Bo na przykład świnia podlega "ubojowi", a pies z kolei jest "mordowany". Podobnie "mordowany", z reguły "bestialsko" jest skazany prawomocnym wyrokiem sądu za potrójne zabójstwo bandyta, zaś na nasciturusie, czyli jak kto woli "płodzie" bądz "dziecku nienarodzonym", dokonuje się "aborcji" albo "realizuje prawa reprodukcyjne kobiety", w żadnym zaś razie nie "morduje". A przecież we wszystkich tych przypadkach istota, która żyła, życie traci. Jak widać jednak, nie każde pozbawienie życia jest "morderstwem". Za stalinizmu nazywało się na przykład "błędem" tudzież "wypaczeniem"... Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: A jakim prawem faszyści z Fundacji For Animal 06.08.09, 16:36 stawrogin19 napisał: o troll stawrogin vel mareknufc sie pokazał. I jak to troll na kazdy temat ma cos wielce "madrego" do powiedzenia.:P Odpowiedz Link Zgłoś
stawrogin19 Re: A jakim prawem faszyści z Fundacji For Animal 06.08.09, 16:42 Żaden troll, bo przegląd wiadomości robię codziennie i co bardziej oburzające komentuję. Ale jak nie można merytorycznie odpowiedzieć, to łatwiej zarzucić trollowanie, to zwalnia od merytoryki. Odpowiedz Link Zgłoś
zayed Re: A jakim prawem faszyści z Fundacji For Animal 06.08.09, 16:46 ten gos ya_yebie to sam jest troll i kazdego kto glosi poglady niezgodne z dogmatami wyznawanymi przez wyznawcow gazety wyborczej, wysmiewa/obrzuca wyzwyskami i nazywa ich trolami. sekciarz wg. mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: A jakim prawem faszyści z Fundacji For Animal 06.08.09, 16:54 zayed napisał: > sekciarz wg. mnie... nie kompromituj sie juz ostatecznie. pozdrowienia dla sekty z Torunia:) Odpowiedz Link Zgłoś
zayed Re: A jakim prawem faszyści z Fundacji For Animal 06.08.09, 17:03 Ty jestes jakis wyjatkowo upierdliwy troll. Czy kazdy kto sie niezgadza z toba musi byc wyznawca rydzyka. Czy wg ciebie istnieja tylko 2 sekty na swiecie: Rydzyka i Michnika? Ja jestem muzulmaninem ( chodze do mechetu we wrzesczu w gdansku ) i mam nadzieje ze ci przejdzie, Insha'Allah! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 czy stawrogin19 morduje psy? 06.08.09, 17:27 takie wrażenie można odnieść po jego obronie tych wsiowych sadystów Odpowiedz Link Zgłoś
stawrogin19 A czy Ty właśnie nie dopuściłaś się 06.08.09, 17:55 dyskryminacji ze względu na pochodzenie społeczne? Bo wyrażenie "wsiowi sadyści" zostało użyte z wyraznym zamiarem obrażenia osób wywodzących się ze wsi. To pogwałcenie praw człowieka, mowa nienawiści i prowincjofobia. Proszę pamiętać, wyznawcy Michnika, że political correctness to broń obosieczna ;) A psów nie morduję ani nie zjadam. Ani nie lubię. Szczególnie w mieście powinno być jakieś prawo, które by ograniczało psiarzy w hodowaniu swoich "pupilków". Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: A czy Ty właśnie nie dopuściłaś się 06.08.09, 18:16 stawrogin19 napisał: > A psów nie morduję ani nie zjadam. Ani nie lubię. Szczególnie w mieście powinno być jakieś prawo, które by ograniczało psiarzy w hodowaniu swoich "pupilków". .................. teraz to oczywista oczywistość skąd u ciebie pobłażanie dla tych sadystów, którzy mordowali psy na smalec z głębokiej niechęci do tych zwierząt per analogia, mimo,że u mnie wzbudzasz niechęć ja bym broniła twojego prawa do życia w godnych warunkach i nieprzerabiania na smalec Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: A czy Ty właśnie nie dopuściłaś się 06.08.09, 18:55 stawrogin19 napisał: > A psów nie morduję ani nie zjadam. Ani nie lubię. twoja sprawa i prawo , ja nie mam ani psa ,ani kota ani nawet rybek bo nie mam czasu sie tym zajmowac, natomiast mam jedna prosbe do ciebie ,skoncz z tym ciagłym pieprzeniem i pouczaniem wszystkich z k.k. bo to jest nudne, ta swoja pseudo elokwencja prawnicza ..lol ,doprowadzasz nas do smiechu na racjonaliscie i mamy tam z ciebie beke totalna, teraz zaczales sie błaznic tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
stawrogin19 Jak nie można ad rem, to najlepiej ad personam 06.08.09, 20:29 Ja to konto tutaj założyłem zanim wiedziałem, że portal nazywany "racjonalista" istnieje, miałem wtedy 19 lat, co nawet widać po nicku. Ja nie "pieprzę", ale zwalczam ciemnotę i fanatyzm, co oczywiście wywołuje skowyt fanatyków, którzy - chorzy na antyklerykalizm i nienawiść do wszystkiego, co sprzeczne z ich wizją świata - zachowują się jak ludzie oburzający się widokiem autobusów "Probably there is no God, so enjoy your life". A poruszam najczęściej właśnie problemy religijne, a nie żadne prawnicze, choć i te się zdarzają, ale głównie w związku z religią. Nie "pouczam nikogo z k.k.", ale stosuję political correctness jako broń. Wiem, że to boli lewicę laicką, gdy oręż stworzony dla niej jest wykorzystywany przeciwko niej, ale takie jest życie. Te wszystkie teksty o dyskryminacji "wieśniaków", "katolików", "murzynów" to właśnie polityczna poprawność w konserwatywnych rękach. Bo nic tak nie kłopocze postępowca, jak oskarżenie o brak tolerancji. Widać to było w sprawie Simona Mola, kiedy młode aktywistki lewicowe współżyły z Afrykańczykiem bez zabezpieczenia, bo bały się oskarżenia o nietolerancję. Ale z czym dyskutować, gdy ktoś na temat psów nie napisał ani jednego zdania, a koncentruje się na wyrażaniu antykatolickich frustracji w każdym poście i obrażaniu innych użytkowników. I potem jeszcze śmie oceniać, kto się błazni! Jeśli ktoś się błazni, to Ty. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: Jak nie można ad rem, to najlepiej ad persona 06.08.09, 20:52 stawrogin19 napisał: > Bez odbioru. j.w EOT Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: Jak nie można ad rem, to najlepiej ad persona 06.08.09, 20:55 stawrogin19 napisał: > Bez odbioru. ps 2 .. nie jestem ani lewica laicka, ani zwolennik "po"-czemu nieraz dawałem wyraz. sld postawiłbym przed plutonem egzekucyjnym a jedyna sensowna partia na która moge głosowac to UPR ( z wyłaczeniem porytych tekstów Mikkego) a teraz juz EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
anarchoateo Re: A czy Ty właśnie nie dopuściłaś się 06.08.09, 20:37 >>skoncz z tym > ciagłym pieprzeniem i pouczaniem wszystkich z k.k. bo to jest nudne, ta swoja > pseudo elokwencja prawnicza ..lol ,tutaj. hohoho - stawrogin19 - nie waż mi się przestawać ! Powtarzaj tak długo aż coś (cokolwiek?) dotrze do ya_yebie. >doprowadzasz nas do smiechu na racjonaliscie > i mamy tam z ciebie beke totalna, teraz zaczales sie błaznic a któż to taki te mitologiczne "wy" ? Czyżby to ty we własnej osobie wraz ze swoim zespołem ? ( D... ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: A czy Ty właśnie nie dopuściłaś się 06.08.09, 20:58 anarchoateo napisał: > a któż to taki te mitologiczne "wy" ? > Czyżby to ty we własnej osobie wraz ze swoim zespołem ? ( D... ? ) tia...zespoł downa to chyba twoja przypadłosc? wynik za bliskich krzyzowek w rodzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: A czy Ty właśnie nie dopuściłaś się 06.08.09, 22:39 wsiowi sadyści wsiowa fryzura, wsiowe ubranie wsiowe zachowanie wsiowa kultura wsiowe wierzenia wsiowe zabobony... wal się człowieku Odpowiedz Link Zgłoś
dkavid Re: A jakim prawem faszyści z Fundacji For Animal 06.08.09, 18:04 Ale dlaczego osoba prawna prawa prywatnego > , a taką zapewne jest ta fundacja, ma mieć takie prerogatywy? For Animals nie ma ze sprawą nic wsp > ólnego. 1. Bo działa jako pokrzywdzony: art. 39 Ustawy o ochronie zwierząt w związku z art. 315 § 1 i § 2 kpk. 2. Bo ma prawo współdziałać z istytucjami publicznymi w zakresie kontroli przestrzgania zapisów Ustawy o ochronie zwierząt (art.3 Ustawy) Odpowiedz Link Zgłoś
antywsior Re: A jakim prawem faszyści z Fundacji For Animal 06.08.09, 20:19 Stawrogin 19! Ojciec cie rypał w dupę w dzieciństwie , czy jesteś lachociągiem proboszcza , że wypisujesz takie skur..syństwa pojebie? Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: A jakim prawem faszyści z Fundacji For Animal 06.08.09, 22:44 haha w samo sedno!! Odpowiedz Link Zgłoś
stawrogin19 A jakim prawem faszyści z For Animals 06.08.09, 16:30 wkraczają na czyjś prywatny teren? Bo, że prokurator, policja i Powiatowy Inspektor Weterynarii tam wchodzą, to ja rozumiem, wszakże ktoś musi stwierdzić, czy doszło do popełnienia przestępstwa. Ale dlaczego osoba prawna prawa prywatnego, a taką zapewne jest ta fundacja, ma mieć takie prerogatywy? Czy oni może występują w charakterze biegłych? Ale przecież jest Inspektor Weterynarii, a on chyba posiada lepsze kwalifikacje niż postrzeleńcy z For Animals. Oskarżeni złamali prawo karne, zawinili przeciwko państwu; For Animals nie ma ze sprawą nic wspólnego. Nie uważam ponadto, żeby te psy były "mordowane". Według mnie, przenaczano je po prostu na "ubój". Ale tak to jest, że wystarczy zmienić parę słówek, aby przedstawić rzecz inaczej, niż ona wygląda, często dla potrzeb ideologicznych. Bo na przykład świnia podlega "ubojowi", a pies z kolei jest "mordowany". Podobnie "mordowany", z reguły "bestialsko" jest skazany prawomocnym wyrokiem sądu za potrójne zabójstwo bandyta, zaś na nasciturusie, czyli jak kto woli "płodzie" bądz "dziecku nienarodzonym", dokonuje się "aborcji" albo "realizuje prawa reprodukcyjne kobiety", w żadnym zaś razie nie "morduje". A przecież we wszystkich tych przypadkach istota, która żyła, życie traci. Jak widać jednak, nie każde pozbawienie życia jest "morderstwem". Za stalinizmu nazywało się na przykład "błędem" tudzież "wypaczeniem"... Odpowiedz Link Zgłoś
12345janka Re: A jakim prawem faszyści z For Animals 06.08.09, 18:14 Przygłup pozostanie zawsze przygłupem Odpowiedz Link Zgłoś
lilka_27 Re: A jakim prawem faszyści z For Animals 06.08.09, 19:34 A takim, że została dopuszczona do czynności przez prokuraturę. A takim, że złożyła doniesienie, gdy nikt nie miał odwagi. A takim, że będzie występować jako oskarżyciel posiłkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
double.dog Kobieta z Kłobucka: Na moim podwórku mordowano psy 06.08.09, 16:37 Ja to bym podtuczył tą babę i tych którzy z nią zabijali te kundle i zrobił z nich smalec (albo mydło)i kazał go zeżreć rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Najwyższy czas! 06.08.09, 16:46 Trzeba zacząć dotkliwie karać nie tylko producentów, ale również odbiorców psiego smalcu. Odpowiedz Link Zgłoś
koty_z_nowej_huty Kobieta z Kłobucka: Na moim podwórku mordowano psy 06.08.09, 16:58 Psy w Kłobucku, koty w Chinach Odpowiedz Link Zgłoś
eye-witness Kobieta z Kłobucka: Na moim podwórku mordowano psy 06.08.09, 17:02 KOSZMAR. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy.jonek Kobieta z Kłobucka: Na moim podwórku mordowano psy 06.08.09, 17:07 jak juz to nie mordowano tylko zabijano tak samo prawdopodobnie sie zabija swinie i krowy i owce i kozy iiiiii rozne inne zwierzeta. Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert debilizm polskiej wsi zasmuca 06.08.09, 17:14 pomijając fakt, że trzymali psy w skandalicznych warunkach, to czego do cholery się spodziewali po psim smalcu? Jak głupim trzeba być by wierzyć, ze psi tłuszcz cokolwiek uleczy? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 smalec z psów, dzieci w beczkach - polska wieś 06.08.09, 17:15 ciemna, zabobonna, moherowa wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
zayed To co opisales to obraz wsi po przeczytaniu GW 06.08.09, 17:18 Jak czytasz to czesto i czesto ogladasz tvn24 i inne tego typu media to potem latwo uledz takiemu wrazeniu. Tak samo ze ksiedza to glownie zboczency pedofile. Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert Re: To co opisales to obraz wsi po przeczytaniu G 06.08.09, 17:22 no tak, zawsze mógłbym czytać Nasz Dziennik i słuchać Radia Maryja. Ale zbyt szanuję zdrowy rozsądek i umiarkowane sądy. Sam fakt, że ktoś te produkty kupował o czymś jednak świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś
zayed Re: To co opisales to obraz wsi po przeczytaniu G 06.08.09, 17:26 Nastepny ktory widzi swiat skladajacy sie z 2 sekt: michnika i rydzyka. - nie nienaleze do zadnej z nich jestem muzułmaninem ( chodze w gdansku wrzeszczu do meczetu ). Czy naprawde uwazasz ze na kazdej wsi albo na ich wiekszosci ludzie zamiast swin choduja psy na uboj? Czy wg. ciebie wasi Ksierza katolicy to glownie pedofile ? A czy kazdy muzulmanin to terrorysta? to ze ktos kupowal ten smalec swiadczy ze pewnie nie wiedzial co je. Bo w polsce wiekszosc ludzi brzydzi sie psim/miesem. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: To co opisales to obraz wsi po przeczytaniu G 06.08.09, 17:32 zayed napisał: > Czy naprawde uwazasz ze na kazdej wsi albo na ich wiekszosci ludzie zamiast swin choduja psy na uboj? ............. w miastach takich przypadków nie odkryto,natomiast na wielu wsiach tak i to na wsiach jest ciemny lud, który to kupi > Czy wg. ciebie wasi Ksierza katolicy to glownie pedofile ? ................... w większości homoseksualni,a czy pedofile? nie wiem > A czy kazdy muzulmanin to terrorysta? ............... w przeważającej większości, wszaak przyuczani są do pogardy dla niewiernych i zamachów ku chwale jakiegoś bożka allacha > to ze ktos kupowal ten smalec swiadczy ze pewnie nie wiedzial co je. Bo w polsce wiekszosc ludzi brzydzi sie psim/miesem. ............ bzdura! doskonale wiedzieli co kupują Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert Re: To co opisales to obraz wsi po przeczytaniu G 06.08.09, 17:35 bzdura. Ile smalcu można wytopić z psa? Niewiele. Poza tym smalec wieprzowy jest bardzo tani. Więc jedyny ekonomiczny sens tego przedsięwzięcia polega na tym, że niektórzy idioci chcą płacić więcej za psi tłuszcz. Religia nic do tego nie ma. Ja piętnuję głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
elinkan Re: To co opisales to obraz wsi po przeczytaniu G 06.08.09, 22:46 a co to znaczy "uledz"? to coś od ulęgałki? Odpowiedz Link Zgłoś
sohopeless Kobieta z Kłobucka: Na moim podwórku mordowano psy 06.08.09, 17:29 teraz niech tą babę potraktują jak ona traktowała psy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
utut7687t Kobieta z Kłobucka: Na moim podwórku mordowano psy 06.08.09, 17:37 ci ludzie to nie ludzie - to szmaty ! przerobic ich na karme dla psow ! Odpowiedz Link Zgłoś
hania_jk Re: Kobieta z Kłobucka: Na moim podwórku mordowan 06.08.09, 17:57 Na tej stronie można znaleźć dane do wpłaty pieniędzy na te pieski www.foranimals.czest.pl . Również jakby ktoś chciał któregoś pieska przygarnąć, to powinien kliknąć na te stronę. --------------------------------------------- [img]https://img503.imageshack.us/img503/3843/wrkecaus.gif[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Kobieta z Kłobucka: Na moim podwórku mordowan 06.08.09, 19:06 utut7687t napisał: > ci ludzie to nie ludzie - to szmaty ! > > przerobic ich na karme dla psow ! No wiesz?!! Żeby się zatruły? Odpowiedz Link Zgłoś
syn_wojtyly [...] 06.08.09, 17:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stawrogin19 Popieram. 06.08.09, 18:13 A wielokrotnych zabójców ludzi wypuścić natychmiast z więzień i przyznać olbrzymie odszkodowania za straty moralne. Bo przecież oni nie są zli, oni nie chcieli, a jeśli coś złego nawet zrobili, to społeczeństwo ich tak wychowało... Będzie europejsko i postępowo. Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Też byłeś przeznaczony na "ubój"... 06.08.09, 19:07 ...powód powstania: złapanie gumy. Miejsce zgłaszania reklamacji: ojciec. Najbliższy zakład utylizacji: Auschwitz, na mydło cię przerobią.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek1963 Pies i swinia maja podobny poziom inteligencji 06.08.09, 18:02 Pies i swinia maja podobny poziom inteligencji wiec dlaczego wolno chodowac swinie w potwornych warunkach i potem, przerazone zabijac i robic z ich cial rozne potrawy dla ludzi?Swinie tez mozna nauczyc robic kupy do kuwety i przychodzic na zawolanie.Dlaczego nie wprowadzilibyscie zakazu chodowania swin w ciemnych i ciasnych pomieszczeniach po to zeby im pozniej poderznac gardla nie pozwalajac im nawet raz w zyciu przebiec sie po trawie w swietle slonca? Odpowiedz Link Zgłoś
niemandwichtig Do wszystkich obroncow tych rzeznikow 06.08.09, 18:11 Wszyscy sie czyms tlumacza nazisci wykonywali tylko rozkazy, pedofile przekonuja ze to nic zlego to tylko inna orientacja seksualna,kazdy ma jakies usprawiedliwienie.A czy ktos pomyslal moze o tych dzieciach ktore byly swiadkami tego wszystkiego i co sie dzieje w ich glowach i duszach,co bedzie po wakacjach jak wroca do szkoly.A moze przejma interes po rodzicach skoro maja tylu obroncow.Pamietajcie tam byla cala okolica milczacym swiadkiem tego bestialstwa i napewno pelno dzieci.Tak trzymac moi mili jest naprawde kogo bronic Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Do wszystkich obroncow tych rzeznikow 06.08.09, 18:48 Ty się chyba sam nażarłeś tego psiego smalcu bowidać masz smalec zamiast oleju we łbie. Co ci odbiło żeby wciągać w tą dętą histerię "naistów" czy "pedofili", rozum ci kompletnie odjęło ? Tzn. wg. ciebie małe dzieci mogą zajadać się big-macami dowoli tylko dlatego że nie widzą tego "kurzego holocaustu" w kurzych farmach, tych kurzych "obozach śmierci" ? Przecież jeśli psy są howane na tucz a następnie ubój i jeśli wszysstko odbywa się bez zadawania im niepotrzebnego cierpienia to czym rózni sie taka "akcja" od hodowli królików, nutrii czy świnek ? Że się tak ludziska umówiły ? Odpowiedz Link Zgłoś
sztos-1 Kobieta z Kłobucka: Na moim podwórku mordowano psy 06.08.09, 18:21 wolowina i wieprzowina nie powstaje wcale w milszy (dla zwierzat) sposob.... Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Właśnie zjadłem kotleta z "zamordowanego" cielaka 06.08.09, 18:27 na pierwsze danie był rosół na "zamordowanej" kurze a na deser kompot z "zamordowanych" porzeczek... Tym pismakom z "Koszernej" chyba odbiło ? "mordować " mozna tylko ludzi, zwierzęta hodowlane się ubija. Ja nie widzę żadnej różnicy w ubiciu psa czy świni, jedno i drugie jest żywą istotą, a to że się paru ludzi umówiło, że piesek to jest na kanapę a świnia na kanapkę to zwykła hipokryzja. Zresztą nawet w Europie w wielu krajach pies traktowany jest na równi ze zwierzętami na ubój. Nie wiem jak można opłakiwać "mordowane" pieski zajadajac się jednocześnie hot-dogami czy big-macami z hodowanego w koszmarnych warunkach drobiu ? W Hiszpanii, kraju odległego od nas (oficjalnie) w rozwoju o lata świetlne, kraju także należącego do Eurokołchozu, zabija się byki dla przyjemności, tutaj zabijano psy dla smalcu, który dla pewnej grupy ludzi jest rarytasem czy też lekarstwem. Może by tak zająć się sprawami poważnymi ? Odpowiedz Link Zgłoś
martinez027 50zl za sloiczek smalcu?Oplacalny biznes i mala ko 06.08.09, 18:34 50zl za sloiczek smalcu?Oplacalny biznes i mala konkurencja:)Bede na allegro sprzedawal--kundli sie nalapie i UBOJ,potem obdzierac ze skory(albo lepiej zywe:))i przetapiac:)----ja kasy natrzepie,a i krajowi sie przysluze--psy to szkodniki,chwasty nic niewnoszace do spoleczenstwa--sraja,gryza i halasuja....marzy mi sie kraj bez tego scierwa na lapach.....BRAWA DLA TYCH OD PRZEROBU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: 50zl za sloiczek smalcu?Oplacalny biznes i ma 07.08.09, 00:25 martinez027 napisał: > 50zl za sloiczek smalcu?Oplacalny biznes i mala konkurencja:)Bede na > allegro sprzedawal--kundli sie nalapie i UBOJ,potem obdzierac ze > skory(albo lepiej zywe:))i przetapiac:)----ja kasy natrzepie,a i > krajowi sie przysluze--psy to szkodniki,chwasty nic niewnoszace do > spoleczenstwa--sraja,gryza i halasuja....marzy mi sie kraj bez tego > scierwa na lapach.....BRAWA DLA TYCH OD PRZEROBU!!!! ....................... post zachowany screen shot. jutro w prokuraturze warszawa mokotow z zawiadomieniem o popelnianiu przestepstwa. dosyc patyczkowania sie z wami wiesniacka bando sqrwiala. Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: 50zl za sloiczek smalcu?Oplacalny biznes i ma 07.08.09, 00:35 martinez027 napisał: > 50zl za sloiczek smalcu?Oplacalny biznes i mala konkurencja:)Bede na > allegro sprzedawal--kundli sie nalapie i UBOJ,potem obdzierac ze > skory(albo lepiej zywe:))i przetapiac:)----ja kasy natrzepie,a i > krajowi sie przysluze--psy to szkodniki,chwasty nic niewnoszace do > spoleczenstwa--sraja,gryza i halasuja....marzy mi sie kraj bez tego > scierwa na lapach.....BRAWA DLA TYCH OD PRZEROBU!!!! brawo dla ciebie... dostaniesz z 1000 zyla do zaplacenia:))) niewiele ale 1 wsiocha mniej : indnsle.republika.pl/gw%20przestepstwo.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ya_yebie Re: Właśnie zjadłem kotleta z "zamordowanego" cie 06.08.09, 19:15 talking_head napisał: Może by tak zająć się sprawami poważnymi ? rzeczywiscie masz racje ...trzeba sie zajac sprawami powaznymi -czyli jak pozbyc sie z forum GW takich userów jak ty i kilku tobie podobnych prawicowo pisowsko-powskich trolli. Odpowiedz Link Zgłoś