amberangel 04.09.04, 05:22 Czy ktos stamtad pochodzi?! :-) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: GLOGOW, dawne legnickie 04.09.04, 19:49 Są ludzie z miast Lądek, Lądek Zdrój,,,,a Głogów...nie ma takiego miasta. Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: GLOGOW, dawne legnickie 05.09.04, 05:25 Hmmm, Ty Marxx lepiej idz i sprawdz;-) Odpowiedz Link
amberangel Re: GLOGOW, dawne legnickie 05.09.04, 08:55 Max, to mialo byc cos zgryzliwego? Nie rozumiem twej odpowiedzi. Odpowiedz Link
marxx Re: GLOGOW, dawne legnickie 05.09.04, 17:53 Absolutnie Ale polecam odrobienie zadania domowego a nastepnie napisanie tysiac razy na scianie dowolnego budynku TĘCZA SRĘCZA Odpowiedz Link
smiechy.w.ciemnosci Re: GLOGOW, dawne legnickie 05.09.04, 17:23 Oczko sie urwalo...temu misiu hehe Odpowiedz Link
amberangel Re: GLOGOW, dawne wojewodztwo legnickie 07.09.04, 06:04 Ech, nie wchodze tu czesto - ale myslalam ze spotkam kogos z Glogowa, zajrze za jakis czas. Chyba nie bywa tu wiele osob. Mnie tez latwiej mozna "zlapac" na www.kafeteria.pl/forum/ Odpowiedz Link
bestbart Re: GLOGOW, dawne wojewodztwo legnickie 28.09.04, 14:16 amberangel napisała: > Ech, nie wchodze tu czesto - ale myslalam ze spotkam kogos z Glogowa, zajrze za > > jakis czas. Chyba nie bywa tu wiele osob. Mnie tez latwiej mozna "zlapac" na > www.kafeteria.pl/forum/ czesc ja jestem z glgowa milo mi bartek Odpowiedz Link
marxx Re: GLOGOW, dawne wojewodztwo legnickie 28.09.04, 18:01 Chcialbym uroczyscie oswiadczyc, ze nic nie mam do tego, ze ktos moze byc z miasta GLOGOW albo np. GDANSK, tyczy sie to wymienionych miejsc i osob ktore tam mieszkaja a takze wszystkich osob zamieszkujacych tereny do 20 km od w/w miast! Slyszalem ze Glogow to stare niemieckie miasto m Odpowiedz Link