laszlo.z.hajduszoboszlo 24.08.09, 10:56 Bez czego??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gentile1 Re: O holera! 24.08.09, 11:29 Co za hamstwo! Zawsze wiedziałem że w GW pracują idioci, ale analfabeci? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: O holera! 24.08.09, 11:32 gentile1 napisał: > Co za hamstwo! > > Zawsze wiedziałem że w GW pracują idioci, ale analfabeci? A tak swoją drogą, w jaki sposób na podstawie analfabetyzmu pracowników portalu gazeta.pl wyciągać chcesz wnioski o poziomie pracowników GW? Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: O holera! 24.08.09, 11:47 To proste, GW stworzyła ten portal zatrudniając materiał ludzki na takim samym poziomie jak w papierowej wersji. Przez wiele lat tą Gadzinówkę czytałem. Jakieś 10 lat temu oprzytomniałem, przejrzałem na oczy i doszedłem do wniosku że robiono ze mnie idiote każąc wierzyć w ich prymitywną agitację. Tematu, z braku czasu nie pociągnę ale z perspektywy czasu patrzę na siebie z tamtego okresu jak na skrajnego naiwniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: O holera! 24.08.09, 11:52 gentile1 napisał: > To proste, GW stworzyła ten portal zatrudniając materiał ludzki na takim samym > poziomie jak w papierowej wersji Przecież to NIE JEST papierowa wersja GW a i zatrudnia kto inny. Papierowa wersja GW jest pod adresem www.wyborcza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: O holera! 24.08.09, 11:58 Chyba nie zrozumiałeś o co "się rozchodzi". Nic to jaka wersja, papierowa, plastikowa, drewniana, pluszowa, amorficzna czy last but not least-betonowa, kierunek -jedynie słuszny-TEN SAM Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: O holera! 24.08.09, 12:00 A ty nie odpowiedziałeś dlaczego mylisz gazeta.pl z GW. Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: O holera! 24.08.09, 12:08 Równie dobrze mógłbyś powiedzieć że "mylę" komunikaty megafonowe wygłaszane przez okupanta z ich wersjami papierowymi na słupach. Forma inna, treść -tożsama. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Bez alkocholu na Krupówkach 24.08.09, 12:00 Zapomnieli pisdzielcy o hotelach, kwaterach prywatnych i przejściach dla pieszych. Odpowiedz Link Zgłoś