trup Straszne ale Zachód zje każdą kupę putina 27.08.09, 23:33 Sarkozy od chryi z Osetia w zeszłym roku jeszcze ma ryj umazany kałem. Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Rosja umiera 27.08.09, 23:34 a ja nad jej grobem tańczę i cieszę się bo jestem wolnym człowiekiem. Rosja umiera na HIV, alkoholizm i gruźlicę. Czemu nie smucę się z tego powodu choć mam ludzkie uczucie? Odpowiem - bo wiem, że Rosja to wrzód na ciele WOLNEGO ŚWIATA i że im rychlej zdechnie tym lepiej dla ludzkości. Hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
trup Re: Rosja umiera 27.08.09, 23:42 Kolego, mam złe wieści, putin z miedwiediewem są stosunkowo młodzi, mają doskonałą opieke medyczną, świeżych organów w razie czego w bród i działając w duecie są praktycznie niusuwalni, niezniszczalni i nieśmiertelni. nawet, gdy jeden z nich padnie, drugi dobierze sobie tylko "młodego" i dalej pojada w tandemie. beda się tylko wymieniać stołkami a miliony głupich kacapów będa im codzień bić pokłony. taka to jest demokracja rosyjska, gdzie tzw wyborca wybiera zawsze tego, kto obiecuje najmocniej zlać go po ryju. taka to niewolnicza, kacapska natura. profanum_vulgus napisał: > a ja nad jej grobem tańczę i cieszę się bo jestem wolnym > człowiekiem. Rosja umiera na HIV, alkoholizm i gruźlicę. > Czemu nie smucę się z tego powodu choć mam ludzkie uczucie? > Odpowiem - bo wiem, że Rosja to wrzód na ciele WOLNEGO ŚWIATA > i że im rychlej zdechnie tym lepiej dla ludzkości. > Hehehe. > Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Re: Rosja umiera 27.08.09, 23:48 Kolego. Chyny mają gdzieś czy w Rosji jest 180 mln zrobaczałych, zapitych obywateli czy 80 mln zgniłych, zawirusowanych AIDS kacapów. Granica chińsko-polska granicą pokoju. AMEN. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "miliony głupich kacapów będa im codzień bić .. 27.08.09, 23:55 "miliony głupich kacapów będa im codzień bić pokłony." Kogo mogly pozbawic na blisko 150 lat suwerennosci narodowej i panstwoej "milionny glupich kacapow" ? Moze madrzejszych ? A moze tylko tych pyskatych, bezradnych w swoim przekonaniu o wyzszosci i wscieklych w poczuciu zagubienia wobec swiata, ktorego albo nie rozumieja, albo po prostu nie sa w stanie zrozumiec ? Re: Rosja umiera Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: "miliony głupich kacapów będa im codzień bić 27.08.09, 23:58 1stanczyk napisał: > Kogo mogly pozbawic na blisko 150 lat suwerennosci narodowej i panstwoej > "milionny glupich kacapow" ? > > Moze madrzejszych ? No proszę, zamordyzm i siła = mądrość. Proszę o więcej tej odświeżającej i głebokiej myśli humanistycznej, opowiedz jak Was czytać żeby zrozumieć. A. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "zamordyzm i siła = mądrość" 28.08.09, 00:21 Madroscia jest przede wszystkim tak sie rzadzic by moc przekazac i wladze i wlasne panstwo silniejsze dorobkiem od tego jakie w spusciznie pozostwily nam poprzednie pokolenia. Tej madrosci w nas nie ma od pokolen. Wolimy katastrofy, bajdurzenie o honorze i zycie na koszt przyszlych pokolen, wlasne tanie aspiracjie, ambicje, chciejstwo i fobie od odpowiedzialnosci za kraj, za przyszlosc, za nasza wspolnote. Te dwadziescia lat bylo tego wystarczajacym swiadectwem. Re: "miliony głupich kacapów będa im codzień bić Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: "zamordyzm i siła = mądrość" 28.08.09, 00:35 Każde pokolenie ma paletę wygoru, tamto nie miało dobrej, nawet niezłej. To były postacie tragiczne, im pozostał honor. Nie wiem czy jesteś to zrozumieć bo gdy by pójść Twoim przewodem, Polska miała obowiązek naśladować Węgry czy Rumunię, pewnie to by Wam ułatwiło argumentację i dało czystą rację, a tak trzeba na głowie stawać i wymyślać. Powodzenia, róbcie te swoje akrobacje, Świat się przygląda i uczy. A. Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "Świat się przygląda i uczy." 28.08.09, 01:18 "Świat się przygląda i uczy." Swiat sie nie przyglada, swiat idzie do przodu, ucieka bo nie rozumie zostawiajac nas, nie pierwszy juz raz zreszta, jesli nie w tyle to z boku pomimo naszych usilnych i nierzadko pajacowtych prob (jak ta Kaczynskiego na moscie w Strasbourgu) bycia w pierwszym szeregu. To, ze swiat nas nie widzi, to jeszcze nic zlego. Uczyc sie nie ma specjalnie czego. Tym, ze my nie widzimy swiata i nie chcemy sie od niego niczego uczyc, po tylu przegranych przez naszych przodkow wiekach, wyrzadzamy tylko samym sobie krzywde. Re: "zamordyzm i siła = mądrość" Odpowiedz Link Zgłoś
trup Re: "miliony głupich kacapów będa im codzień bić 28.08.09, 00:12 gospodin "1stanczyk", co te cyferki znaczą w waszych nickach? to jest jakiś kod, stopień w hierarchii służbowej a może konkretny wydział. Macie te cyferki juz od paru lat i tak właśnie nie mogę rozgryźć ich znaczenia... 1stanczyk napisał: > "miliony głupich kacapów będa im codzień bić pokłony." > > Kogo mogly pozbawic na blisko 150 lat suwerennosci narodowej i panstwoej > "milionny glupich kacapow" ? > > Moze madrzejszych ? > > A moze tylko tych pyskatych, bezradnych w swoim przekonaniu o wyzszosci i > wscieklych w poczuciu zagubienia wobec swiata, ktorego albo nie rozumieja, albo > po prostu nie sa w stanie zrozumiec ? > > Re: Rosja umiera Odpowiedz Link Zgłoś
niszczkaczyzm Re: Rosja umiera 28.08.09, 00:40 profanum_vulgus napisał: > Odpowiem - bo wiem, że Rosja to wrzód na ciele WOLNEGO ŚWIATA > i że im rychlej zdechnie tym lepiej dla ludzkości. AMEN !!! (jak jestem ateista) wrzod to za mało...to kiła ,syfilis,hiv i najgorsza zaraza jaka kiedykolwiek istniała we wspołczesnym swiecie. Jedyne czym mozna oswiecic kacapow to A bombki choinkowe . > Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "to Moskwa jest w posiadaniu tajnych dokumentów 27.08.09, 23:35 "to Moskwa jest w posiadaniu tajnych dokumentów przedwojennego rządu polskiego a nie W-wa." Nie tylko naszych ale rowniez niemieckich i wielu innych. Maja Rosjanie jeszcze czym "zawalczyc" nie tylko zbrojnie (Gruzja). Copie tego, co zniszczono za czasow Solidarnosci w archiwach PRL-u tez sa w Moskwie. Czeka nas jeszcze, a szczegolnie naszych odmozdzonych pyskaczy, niejedna niespodzianka. Tak to jest jak potrzeba naszej politycznej "swietosci" ma byc zwyczajnym parawanem "patriotycznego" kociokwiku ktorym tlumacza swoje bledy nasze polityczne pajace. PS Wiarygodnosc tych trzymanych w Moskwie dokumentow mozna bez trudu sprawdzic. Re: Przegrana PL chce zwyciężyć zwycięzcę po lata Odpowiedz Link Zgłoś
dr.ozdek Re: "to Moskwa jest w posiadaniu tajnych dokument 28.08.09, 00:03 Stanczyk, prosze naucz sie polskiego! To stawianie czasownikow na koncu zdania (abstrahujac od demagogii) denerwuje. Polska skladnia mowi jasno: podmiot-orzeczenie. A moze ty nadwolzanski Niemiec? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 [...] 28.08.09, 00:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: "to Moskwa jest w posiadaniu tajnych dokument 28.08.09, 01:01 Ale numer, usunęli mi post pouczający dr.odka w temacie poprawnej polszczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
dr.ozdek Re: "to Moskwa jest w posiadaniu tajnych dokument 28.08.09, 01:26 Tja, dziecino. Mialas pecha! Moze pyskujesz zbyt silnie? To nie pierwszy raz jak cie wywalili :-). Bene notalski: "w temacie" jest wprawdzie powszechnie stosowane, co nie oznacza, ze prawidlowo. Po polsku pisze sie (i mowi): "na temat". Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: "to Moskwa jest w posiadaniu tajnych dokument 28.08.09, 01:33 No popatrz, a napisałam tylko, że w polskim wbrew temu co pleciesz, nie ma sztywnego umiejscowienia podmiot-orzeczenie, a w nimieckim wbrew temu co bełkoczesz, czasownik nie występuje (pomijając zdanie podrzędnie przyporządkowane) na końcu zdania. I za to mnie zlikwidowali... Dbają o ciebie na forum całkiem jak o kpixa. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.ozdek Re: "to Moskwa jest w posiadaniu tajnych dokument 28.08.09, 01:46 Naturalnie, ze ma! Zasady jezyka polskiego mowia wyraznie o szyku zdania. Cytat:"Wiarygodnosc tych trzymanych w Moskwie dokumentow mozna bez trudu sprawdzic" - cudowna polszczyzna. I przetlumacz to zdanie na niemiecki. Lacznie z zastosowaniem czasownika posilkowego. Und tschüs! Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: "to Moskwa jest w posiadaniu tajnych dokument 28.08.09, 05:09 eva15 napisała: > a w nimieckim wbrew temu co > bełkoczesz, czasownik nie występuje Podobno Stalin był autorytetem w znajomosci gramatyki języka niemieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: "to Moskwa jest w posiadaniu tajnych dokument 28.08.09, 15:13 dr.ozdek napisał: > wane, co nie oznacza, ze prawidlowo. Po polsku pisze sie (i mowi): "na temat". Do diaska, czy to jest forum gramatyki normatywnej jezyka polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
statystyka_agentury Ogłaszam konkurs z nagrodami! 27.08.09, 23:42 Kto znajdzie przynajmniej jeden post, którego autorem jest eva15, krytyczny względem Kremla, otrzyma atrakcyjną nagrodę. Ponadto, jeśli szczęśliwy poszukiwacz doszuka się jeszcze dodatkowo jakiegoś pochlebnego dla Polski komentarza evy15, wtedy może liczyć na podwójną nagrodę. Czekam niecierpliwie na zgłoszenia z linkami. Uwaga! eva15 także może uczestniczyć w tym konkursie. Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Re: Ogłaszam konkurs z nagrodami! 28.08.09, 01:01 statystyka_agentury napisała: > Kto znajdzie przynajmniej jeden post, którego autorem jest eva15, krytyczny > względem Kremla, otrzyma atrakcyjną nagrodę. Ponadto, jeśli szczęśliwy > poszukiwacz doszuka się jeszcze dodatkowo jakiegoś pochlebnego dla Polski > komentarza evy15, wtedy może liczyć na podwójną nagrodę. > > Czekam niecierpliwie na zgłoszenia z linkami. > > Uwaga! eva15 także może uczestniczyć w tym konkursie. --------------------------------------------------------------------- Moj Ulubiony Agencie Statystyki, Proponujesz internautom polowanie z nagrodami, a nie okresliles jakie to beda nagrody. Zalatujesz troche IPN-em, troche ABW-em, a nawet C2H5OH. Nie bawie sie z Toba. Odpowiedz Link Zgłoś
statystyka_agentury Re: Ogłaszam konkurs z nagrodami! 28.08.09, 01:13 > Moj Ulubiony Agencie Statystyki, > > Proponujesz internautom polowanie z nagrodami, a nie okresliles > jakie to beda nagrody. Zalatujesz troche IPN-em, troche ABW-em, > a nawet C2H5OH. Nie bawie sie z Toba. Regulamin konkursu zakłada, że nagroda będzie niespodzianką. Mogę tylko zdradzić, iż będzie to niespodzianka przyjemna dla wygrywającego. Jeśli marzy Ci się butelka dobrego C2H5OH, dostaniesz ją jako dodatkowy bonus. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Ogłaszam konkurs z nagrodami! 28.08.09, 01:41 statystyka_agentury napisała: > dostaniesz ją jako dodatkowy bonus. Znalazłem taki wpis, ale wkleję link tylko wtedy, jeś,i dostanę bonus niedodatkowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
statystyka_agentury Re: Ogłaszam konkurs z nagrodami! 28.08.09, 16:43 > Znalazłem taki wpis, ale wkleję link tylko wtedy, jeś,i dostanę bonus > niedodatkowy :D Regulamin przewiduje wyłącznie bonusy będące dodatkiem do nagrody głównej. Niedodatkowych bonusów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Ogłaszam konkurs z nagrodami! 28.08.09, 04:46 Czy nagrodą będzie fotografia Ewy w stroju kołchoźnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
statystyka_agentury Re: Ogłaszam konkurs z nagrodami! 28.08.09, 16:46 > Czy nagrodą będzie fotografia Ewy w stroju kołchoźnicy? Gdybym tego rodzaju nagrody przewidywał, to nagrodą mogłaby być jedynie fotografia kołchoźnicy w stroju Ewy. Odpowiedz Link Zgłoś
agnat2 Świnia...Orła nigdy...he he CCCP+ZSRR=Rosja 27.08.09, 23:52 Wcześniej honor !!! www.wprost.pl/ar/160917/Polski-honor/ "Masz pan racje i nie masz pan racji. Świnia, gdyby rozumowała o orle, dajmy na to, rozumowałaby podobnie; gdyby porównała swoje niechlujstwo, swój brudny chlew, swoja ordynarność barbarzyńską, swoja sile głupią i brutalna, swój wstrętny, rechoczący głos, swój rozum sprowadzony tylko do najobfitszego nażerania sie, gdyby to wszystko porównała z pięknościami orla, z jego żądza swobody, z jego chęcią do podsłonecznych wzlotów, z jego duma, miłością obszarów - znienawidziłaby go i pogardzała nim." Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Rosja: "Polska knuła z Hitlerem" 27.08.09, 23:55 Kacapstan jak zwykle poprzez projekcję zarzuca Polsce to co de facto sam zrobił z Hitlerem. Widzimy tutaj aktywny udział SWR , która cały czas wręcz chlubi się komuszym , bandyckim dziedzictwem KGB. Ta to wygląda dziś "nowa" , "demokratyczna" , "żyjąca w zgodzie z sąsiadami" Rasija . Im bardziej się zmieniają tym bardziej są podobni do CCCP :) Tak trzymać . Odpowiedz Link Zgłoś
glemp1 Żenada 27.08.09, 23:55 Gdyby Polska chciała iść z Niemcami na Rosję, to polscy żołnierze w Moskwie defilowaliby przed Hitlerem i Rydzem-Śmigłym wspólnie z wehrmachtem. Niech nasi wschodniosłowiańscy kuzyni zastanowią się najpierw, jakie idiotyczne historyjki rozpowszechniają. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Gdyby Polska chciała iść z Niemcami na Rosję to 28.08.09, 00:18 byłaby na liście Hitlera następna. Rząd II RP dobrze o tym wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Niechcący powiedziałeś prawdę, moskalu. 28.08.09, 00:32 wlodzimierz.ilicz napisał: > byłaby na liście Hitlera następna. > Rząd II RP dobrze o tym wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Gdyby Polska chciała iść z Niemcami na Rosję 28.08.09, 05:13 wlodzimierz.ilicz napisał: > byłaby na liście Hitlera następna. > Rząd II RP dobrze o tym wiedział. Dziwne, w tym samym wątku napisałeś, że polski rząd kochał Hitlera. Odpowiedz Link Zgłoś
agnat2 Rosja: "Polska knuła z Hitlerem" 27.08.09, 23:56 Świnia...Orła nigdy...he he CCCP+ZSRR=Rosja Wcześniej honor !!! www.wprost.pl/ar/160917/Polski-honor/ "Masz pan racje i nie masz pan racji. Świnia, gdyby rozumowała o orle, dajmy na to, rozumowałaby podobnie; gdyby porównała swoje niechlujstwo, swój brudny chlew, swoja ordynarność barbarzyńską, swoja sile głupią i brutalna, swój wstrętny, rechoczący głos, swój rozum sprowadzony tylko do najobfitszego nażerania sie, gdyby to wszystko porównała z pięknościami orla, z jego żądza swobody, z jego chęcią do podsłonecznych wzlotów, z jego duma, miłością obszarów - znienawidziłaby go i pogardzała nim." Odpowiedz Link Zgłoś
agnat2 Świnia...Orła nigdy...he he CCCP+ZSRR=Rosja 27.08.09, 23:59 Wcześniej honor !!! www.wprost.pl/ar/160917/Polski-honor/ "Masz pan racje i nie masz pan racji. Świnia, gdyby rozumowała o orle, dajmy na to, rozumowałaby podobnie; gdyby porównała swoje niechlujstwo, swój brudny chlew, swoja ordynarność barbarzyńską, swoja sile głupią i brutalna, swój wstrętny, rechoczący głos, swój rozum sprowadzony tylko do najobfitszego nażerania sie, gdyby to wszystko porównała z pięknościami orla, z jego żądza swobody, z jego chęcią do podsłonecznych wzlotów, z jego duma, miłością obszarów - znienawidziłaby go i pogardzała nim." pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lokiferrari Rosja: "Polska knuła z Hitlerem" 28.08.09, 00:00 o Boże, co to za bzdury! niech się lepiej zajmą swoimi turystami! tinyurl.com/mtersjgnoje! Odpowiedz Link Zgłoś
agnat2 ZSRR...ZSRR...ZSRR 28.08.09, 00:06 Wcześniej honor !!! www.wprost.pl/ar/160917/Polski-honor/ "Masz pan racje i nie masz pan racji. Świnia, gdyby rozumowała o orle, dajmy na to, rozumowałaby podobnie; gdyby porównała swoje niechlujstwo, swój brudny chlew, swoja ordynarność barbarzyńską, swoja sile głupią i brutalna, swój wstrętny, rechoczący głos, swój rozum sprowadzony tylko do najobfitszego nażerania sie, gdyby to wszystko porównała z pięknościami orla, z jego żądza swobody, z jego chęcią do podsłonecznych wzlotów, z jego duma, miłością obszarów - znienawidziłaby go i pogardzała nim." Odpowiedz Link Zgłoś
agnat2 Świnia...Orła nigdy nie zrozumie !!! 28.08.09, 00:10 Wcześniej honor !!! www.wprost.pl/ar/160917/Polski-honor/ "Masz pan racje i nie masz pan racji. Świnia, gdyby rozumowała o orle, dajmy na to, rozumowałaby podobnie; gdyby porównała swoje niechlujstwo, swój brudny chlew, swoja ordynarność barbarzyńską, swoja sile głupią i brutalna, swój wstrętny, rechoczący głos, swój rozum sprowadzony tylko do najobfitszego nażerania sie, gdyby to wszystko porównała z pięknościami orla, z jego żądza swobody, z jego chęcią do podsłonecznych wzlotów, z jego duma, miłością obszarów - znienawidziłaby go i pogardzała nim." Odpowiedz Link Zgłoś
niszczkaczyzm a Sobieski był sułtanem. 28.08.09, 00:31 po cholere w ogole te kacapskie pierdy komentowac? przeciez to tak jakby stac nad szambem i wsłuchiwac sie w dzwieki z niego wydobywajace. rosja to odwieczne szambo, gnojowica i zakała swiata. sam nie wiem co jest gorsze...katolicyzm i papizm czy rosja i jej poplecznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
niszczkaczyzm Re: a Sobieski był sułtanem. 28.08.09, 00:36 niszczkaczyzm napisała: PS. Przypomniał mi sie stary dowcip jak to Niemiec ,Polak i kacap załozyli sie kto dłuzej wytrzyma ze smierdzaca swina w komorce 2x 2 metry. Pierwszy wlazł niemiec....po kwadransie wali w dzrwi..wypusccie mnie dłuzej nie wytrzymam, wlazł polak.... po godzinie wali w drzwi ...puszaczajcie juz nie moge. Wlazł rusek...,mija 1 godzina ,2 , 3 ,5 ,9 ...w koncu walenie do drzwi : wypada swinia i kwiczy wniebogłosy z odrazy. Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak cos w tej eskalacji jest 28.08.09, 00:46 nagle ludzie radzieccy tak bronia swojej imperialnej polityki Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Rosja: "Polska knuła z Hitlerem" 28.08.09, 00:46 ciężkie czasy (чacы) mówił rus kiedy z dworca zegar niósł (tylko on nie był profesorem i umiał mówić po rosyjsku) Odpowiedz Link Zgłoś
gandalph Na złodzieju czapka gore, jak mówi stare ... 28.08.09, 00:57 ... przysłowie. W SWR Rosji chyba wszystkie rozumy postradali. Nie było żadnego knucia polsko-niemieckiego przeciwko Sowietom ani odwrotnie - z Sowietami przeciwko Niemcom. Po kryzysie monachijskim Ribbentrop zaproponował amb. Lipskiemu m.in. przystąpienie do paktu antykominternowskiego, czego Polska odmówiła. Pakt o nieagresji z 1934 r. nie był żadnym knuciem antysowieckim, lecz po prostu normalizacją stosunków z Niemcami, które były dość napięte w ostatnich latach przed przewrotem w Niemczech, z długotrwałą i wyniszczającą wojną celną włącznie. Analogiczny pakt Polska zawarła wcześniej z ZSRR. Ten pierwszy zerwał Hitler w marcu 1939, ten drugi - Stalin 17 września 1939. Knucie przez Polskę czy to w jedną, czy drugą stronę było po prostu niemożliwe, gdyż było sprzeczne z polską racją stanu i z przyjętą doktryną. Skoro w SWR sformułowali tak idiotyczne wnioski, to znaczy, że albo siedzą tam durnie, albo sporządzili paszkwil na wyraźne zamówienie z góry; papier jest cierpliwy! Zresztą, jak uczy doświadczenie, po Rosji niczego mądrego spodziewać się nie należy i należy te wypociny po prostu zignorować. Wdawanie się w pyskówkę z nimi nie ma żadnego sensu, bo może właśnie o to im chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
alik666 kacapowania ciąg dalszy 28.08.09, 00:58 Zaczyna mnie to już wku...ać. Codziennie czytam co kacapy powiedziały o Polsce i dlaczego to Polska jest winna wszystkiego. Mam tego dosyć. Żądam aby nieroby z nierządu zaczęły coś w końcu z tym robić. Wynaleziono "kłamstwo oświęcimskie" to niech tumany wynajdą inne "kłamstwo wojenne", za głoszenie którego będzie groziło wieloletnie więzienie. Powołać instytucję {w tym akurat świniaki jesteście dobrzy, kolejne ciepłe posadki dla swojego robactwa za publiczny haracz}, która będzie chroniła przed wszelakimi przejawami antypolonizmu. Antypolonizm ma zostać zrównany z antysemityzmem. Jeśli komuś zarzucę, że praktykuje 'ap' wtedy ten buc ma być skończony. Skoro można walczyć o dobre imię żydów, to chyba o Polaków też można. Czy jednak my jesteśmy z tej gorszej rasy i nic nie mamy do gadania ? Oczywiście pisać to ja sobie mogę. Zbiorę tylko burzę w postaci krytyki jakiegoś poprawnego politycznie prostaka/uczniaka. A tuskomatoły nadają się tylko do prowadzenia swojej polityki uśmiechu. Rudy się uśmiechnie i powie, nie dajmy się sprowokować. Neville Chamberlain się znalazł... Proszę mnie tylko źle nie zrozumieć. Pisdzielstwo byłoby na ich miejscu jeszcze gorsze i ich zdania nawet nie biorę pod uwagę. Nie mam też nic przeciw wizycie Putlera, 1 września. Niech przyjeżdża, rozmawiać z nimi trzeba. Przecież na wojnę z nimi nie pójdziemy. A i gaz i ropę niestety trzeba od nich kupować. Tylko żeby umiał się zachować i nie palnął niczego w kacapskim stylu... Dobrze byłoby go posadził gdzieś w 6 rzędzie - jak Alka parę lat temu - i wspomnieć o głównych uczestnikach tej wojny pomijając Rosję, no ale znowu, nie możemy sobie na to pozwolić. Znów ta nieszczęsna ropa i gaz, no i do tego trzeba mieć jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
statystyka_agentury Spadek aktywności agenta eva15? 28.08.09, 01:17 W ostatnich kilku miesiącach kremlowski agent eva15 zdecydowanie rzadziej pojawiał się na forum gazety. Z pewnością nie jest to sprawa przypadku. Nick eva15 został już dostatecznie skompromitowany. Prawie wszyscy doświadczeni forumowicze, poza Rosjanami i ich polskojęzycznymi pachołkami (dla przykładu niejaki lubat), wiedząc dla kogo pracuje eva15, zdecydowanie ją/go potępiają. Dlatego eva15 nie jest już zapewne jedynym nickiem tego putinowskiego przydupasa. Jest też inna możliwość wyjaśnienia ostatniego spadku aktywności przebrzydłego, ultra-antypolskiego agenta: pobyt na szkoleniu i zmiana strategii. Kremlowska wierchuszka przygotowuje swoich internetowych propagandzistów do intensywnej kampanii dezinformacyjnej w związku z szykowaną napaścią na Gruzję. To, że Rosja się do niej przygotowuje nie ulega najmniejszej wątpliwości (tylko zdecydowane stanowisko całego świata może odwieść kremlowskich barbarzyńców od tego zamiaru). Potrzebna jest przede wszystkim dobra prowokacja, a potem wrzawa w Internecie przy pomocy wyszkolonych brygad przez 24 godziny na dobę. Antypolskie wybryki rosyjskiej propagandy, która tradycyjnie, po stalinowsku fałszuje historię, także nie są przypadkowe. Zostały starannie zaplanowane przez rosyjskich totalitarystów i są przy tym kolejną okazją do treningu dla agentury rosyjskiej internetowej służby bezpieczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Rosja: "Polska knuła z Hitlerem" 28.08.09, 01:23 to straszna propaganda (tylko co to będzie jak niemcy, anglicy, amerykanie, francuzi to udokumentują ?) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: vomitorium1 28.08.09, 02:02 vomitorium1 napisał: > to straszna propaganda > (tylko co to będzie jak niemcy, anglicy, amerykanie, francuzi to > udokumentują ?) A pod deklem u ciebie, zawziety polonofobie, wszystko w porzadku????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Putin - persona non grata. 28.08.09, 01:41 Nie życzę sobie tych zakłamańców na obchodach 70 rocznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Rosja: "Polska knuła z Hitlerem" 28.08.09, 01:44 optymiści to są ludzie, którym brak imformacji Odpowiedz Link Zgłoś
greenpiss Niestety, za mało aktywnie knuła 28.08.09, 02:30 Trzeba było uknuć raz a dobrze, to by teraz kacapy, zamiast cudeńka wypisywać, zachrzaniały przy świniach u bauera nad Wołgą. Cóż, nie skorzystaliśmy z okazji (a owo nie skorzystanie jest samo w sobie dowodem idiotyzmu kacapskich oskarżeń). Odpowiedz Link Zgłoś
thadd Re: Niestety, za mało aktywnie knuła 28.08.09, 02:41 Wierze Rosjanom chocby dlatego ze i teraz Polska ma wielkomocarstwowe zakusy, tez prowokuje US by wplataly sie w wojne z Rosja ( kaczynskiego wystepy w Gruzji ) a to co pisza Rosjanie to zadna rewelacja bo sa to znane powszechnie fakty historyczne . Z drugiej strony swiat uwierzy Rosji tak jak wierzy w polskie obozy smierci, udzial Polakow w eksterminacji zydow. Polska prawda jest po polsku w jezyku polskim i skierowana do Polakow i jako taka nie ma zadnej wartosci. Przekonajcie swiat ze macie racje. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.ozdek Re: Niestety, za mało aktywnie knuła 28.08.09, 08:17 thadd napisal: "a to co pisza Rosjanie to zadna rewelacja bo sa to znane powszechnie fakty historyczne". Fakty dzieciaku, fakty prosze i zrodla! Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilius Rosja: "Polska knuła z Hitlerem" 28.08.09, 03:08 Proszę obejrzeć film pod tytułem "THE SOVIET STORY" THE SOVIET STORY TRAILER na youtube Daje wiele przerażających odpowiedzi na temat faszystowsko-sowieckich stosunków oraz zbrodni jakich dopuścili się Rosjanie. W chwili obecnej mamy bardzo niebezpieczną sytuację w Rosji - przypomina okres po pierwszej wojnie światowej w Niemczech... Oby historia się nie powtórzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
brauling Rosja: "Polska knuła z Hitlerem" 28.08.09, 03:37 Niemoga sie pogodzic z upadkiem tego burdelu jakim byl CCCP,dlatego to wypisuja w koncu to ich narodowa swietosc. Odpowiedz Link Zgłoś