17.10.11, 21:46
Synek ma 17 miesiecy
Od kiedy moze isc ze mna na duzy, ''dorosly''basen?
Chodze na basen od paru lat, jestem spokojna o zasady higieny itd itd przestrzeganych na tym basenie. Maly nie boi sie glebokiej wody (kiedy nie czuje gruntu pod nogami).....
Boje sie troche tej wody chlorowanej, ale chyba w kazdym basenie jest? Boje sie ze maly opije sie troche tej wody, czy to jakos mu nie zaszkodzi? a co z oczami? ile czasu moge byc na takim basenie z malym?
Dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • panikorbka-to-ja Re: basen 18.10.11, 08:30
      no zależy na basenach masz wodę chlorowaną, ozonowaną albo solankową tyle, że chlorowana chyba najlepiej wybija zarazki. A jak już z małym chodzisz na basen to w małym baseniku też masz chyba chlorowaną nie? tego nie wiem. Takie maluszki najczęściej jednak mają zajęcia na małych basenikach, b o tam cieplejsza woda i pewno łagodniejsza, ja bym poczekała jeszcze
    • karoliczak Re: basen 18.10.11, 21:32
      My zaczęliśmy chodzić jak Synek miał 9 miesięcy...na początku do brodzika, a później do basenu dla dzieci. czasem się opił wody, bo szalał strasznie, ale nic mu nie było...oczy też nigdy nie były czerwone...a na basenie to tak ok.45min...niestety Synek uczulił się na chlor i po basenie miał katar, więc teraz będziemy chodzić na ozonowany.
      Pozdrawiam
    • kasiaalbrecht Re: basen 20.10.11, 16:21
      może Pani się wybrać z małym, myślę,że na poczatek ok 30 min ale zależy od małego:)
      • green-koala111 Re: basen 04.12.11, 15:05
        Ja chodzilam na basen z córka jak miala 4 miesiace. troche zaniechałysmy,ale wrócilam znowu . Najlepszy basen to ozonowano- chlorowany .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka