Dodaj do ulubionych

Ortopeda dziecięcy łódź

13.08.13, 14:33
Witam. Mam syna 16 sto miesięcznego. Dziecko jeszcze nie chodzi. Raczkuje, wstaje przy meblach, ale jeszcze sam nie chodzi. taki leniwy egzemplarz mi się trafił:). Chciałabym aby syna obejrzał jakis dobry ortopeda. Kogo polecacie? podajcie jakieś namiary. Będę bardzo wdzięczna:).
Obserwuj wątek
    • kavainca Re: Ortopeda dziecięcy łódź 13.08.13, 15:03
      W luxmedzie jest Tonasz Kraska, ale może lepiej najpierw neurolog, bo przeciez młody miał usg wstawów biodrowych- prawda?
      Z neurologów dzieciących polecam Ci dr Żelazowską, przyjmuje chyba na Łagiewnickiej 55
      • stokrotka_beauty Re: Ortopeda dziecięcy łódź 13.08.13, 22:05
        u neurologa kontrolujemy się co 2 - 3 miesiące. dziękuję za odzew:). Poczytam o tym lekarzu.
    • ewa.misko-wasowska Re: Ortopeda dziecięcy łódź 14.08.13, 14:27
      Witam,
      dzieci mają czas do 18 m.ż. z nauką samodzielnego chodzenia, osobiście znam wielu takich "leniwców" :), w razie niepokoju konsultacje warto zacząć od ortopedy i fzjoterapeuty,
      pozdrawiam serdecznie
      • stokrotka_beauty Re: Ortopeda dziecięcy łódź 15.08.13, 00:39
        Dziękuję Pani za odpowiedź:).
        Na fizjoterapię chodziliśmy, jednak mały podczas zajeć zanosił się histerycznym płaczem o czym poinformowałam neurologa i ów neurolog stwierdziła, że możemy sobie te zajęcia darować i niech mały idzie swoim rytmem.
    • nowa_mama2 Re: Ortopeda dziecięcy łódź 18.08.13, 21:20
      Docent Andrzej Borowski-przyjmuje w enel-medzie w Manufakturze
      Komunikatywny, wszystko dokladnie tłumaczy
      • stokrotka_beauty Re: Ortopeda dziecięcy łódź 19.08.13, 02:42
        Dziękuję:).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka