aficyk 11.10.07, 10:15 Mojemu dziecku (4,5mies)o urodzenia bardz pocą sie stopki.czase ma az mokre śpioszki czy skarpetki.Moja lekarka mowi ze to nic takiego.Dodam jeszcze,ze zakładam mu ubranka 100%bawełna.Czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasiek-2007 Re: pocące sie stópki u maluszka 11.10.07, 10:38 Mój ma dwa miesiące też sie pocą wtedy ma za ciepło Odpowiedz Link Zgłoś
aficyk Re: pocące sie stópki u maluszka 11.10.07, 10:57 jemu raczej nie moze byc za gorąco bo w te cieplejsze dni lezal w samej koszulce,pampersie i luznych skarpetkach i tez sie mu pcily Odpowiedz Link Zgłoś
akh_1 Re: pocące sie stópki u maluszka 11.10.07, 11:30 nie ma u niego nic innego nietypowego? np zacisniete raczki, dobrze sie rozwija? Nasza córcia tez miała spocone stopki, to jeden z objawów WNM- wzmozone napiecie miesniowe. Ale zaciskała tez raczke jedna zbyt czesto i pierwszy raz głowkę uniosła na dłuzej leżac na brzuszku pod koniec 4mż. Trudno mi Ci doradzic, ale od tego typu schorzen jest tylko neurolog, pediatra się nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.fonia Re: pocące sie stópki u maluszka 11.10.07, 12:30 Droga akh1 bardzo cię proszę nie strasz.Spocone nóżki to nic wielkiego,mojemu synkowi też się pocą i mój lekarz nie robi z tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
akh_1 Re: pocące sie stópki u maluszka 11.10.07, 12:39 wcale nie mam zamiaru straszyc. opowiadam swoj przypadek. i zaznaczam oprocz pocenia sie stop nasza córcia miala inne objawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj_danko Re: pocące sie stópki u maluszka 13.10.07, 15:31 Spocone stópki czasem występują u maluszków. Jeżeli jest to jedyny objaw, to nie ma powodów do obaw. Odpowiedz Link Zgłoś