Dodaj do ulubionych

Irlandia, jaką sobie wymarzyłam

IP: *.olsztyn.mm.pl 08.01.11, 16:23
Niektóre zdjęcia faktycznie zachęcają do dokładniejszego poznania Irlandii i zjechania z głównych tras. Zapraszam na fotoperspektywy.blogspot.com sporo ciekawych zdjęć, niedługo z wypadu do Szwecji oraz z podróży rowerowych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tęskniący za... Irlandia, jaką sobie wymarzyłam IP: *.olsztyn.mm.pl 09.01.11, 16:45
      O tęsknię już za słońcem (nie koniecznie za upałami), zielenią i letnimi wypadami... a Irlandia to faktycznie dobry kierunek...
      fotoperspektywy.blogspot.com
    • Gość: Dublinka Re: Irlandia, jaką sobie wymarzyłam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.11, 09:57
      To piękny zielony, mały kraj bez autostrad, z pasącymi się przy zawiłych drogach krajowych owcami i kucami. Guinness obowiązkowy! Szpila w Dublinie, miasteczko Cork, cudne mohery, puby otwarte od samego rana ;) kraj ma niesamowity klimat, bylam tam z LogosTour'em i w Wielkiej Brytanii równiez, polecam wszystkim to połączenie!
      • kasia_p45 Re: Irlandia, jaką sobie wymarzyłam 11.05.12, 13:09
        Co ty gadasz? Jak to nie ma autostrad? Osobiście jechałam autostrada i kitu tu nie wciskaj luziom.
    • Gość: mimi nigdy wiecej IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.12.11, 03:28
      na dzien dobry nie dostalismy zamowionego samochodu, zastepczy kosztowal 350 euro wiecej
      po chwili oszukala nas ekspedientka w sklepie
      w hotelu nie bylo wifi, mimo obietnic
      jedzenie dokladnie do doopska, te ich "kanapki" i inne przysmaki, na ktore idiotycznie dalismy sie namowic, ino porzygac sie mozna, na szczescie sa wlosi w irlandii
      plus wszyscy pijani, spac sie nie dalo
      wycieczke do skellig michael (po wzbirzonym morzu, stan 5) prowadzil niedospany, napity w trupa tubylec
      w nastepnym hotelu - pokoj nie czekal, mimo zaplacenia i obietnic, stracilismy 65 euro
      moher-y - najgorzej pokazana i zorganizowana atrakcja swiata (do niej nie umywa sie nawet amerykanska niagara, gdzie jak wiadomo, ino komercja i wyzysk, kanadyjska niagara jest ok)
      dublin - pijastwo i chamstwo, plus zaczepianie kobiet
      nikt nie dawal rachunkow - wiwat podziemna ekonomia
      itd., itp
      nigdy wiecej, niech zgnija w kryzysie

ps. mam do wyboru, prawda, zawsze cypr i reunion, i malediwy, a oni niech mnie pocaluja

aha - i to zgnile lotnisko w dublinie, ze to jeszcze dziala???? na karbid moze?
      oni nie odrozniaja szympansa
      • Gość: tt Re: nigdy wiecej IP: *.ip.netia.com.pl 24.05.12, 10:58
        aż tak źle? a ja się tam wybieram na weekend - może ktoś napisze jeszcze coś od siebie i co polecacie zwiedzić w Dublinie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka