qwerty.tarnow 09.01.04, 18:02 Na WP pisze, że Polskie siatkarki przegrały. Oby to wielka pomyłka była. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: No i :-((( 09.01.04, 18:05 Ale i w radiu coś takiego mówią. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: No i :-((( 09.01.04, 19:38 Przegraly :( to fakt ...ale i tak niektore wygladaja uroczo :) ... A final bedzie zupelnie inny niz sie wszyscy spodziewali ... Ale taki jest sport ...i dlatego sa kibice :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: No i :-((( 09.01.04, 20:24 Siatkarki są urocze - rozpisywaliśmy się już zresztą kiedyś na tym forum na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: No i :-((( 09.01.04, 22:00 Tak sa urocze, ale w koncu nie o to w tym sporcie chodzi. Szkoda, stalo sie. Na szczescie oszczedzilam sobie ogladania tej porazki do konca ( ale i tak serce krwawi), bo w polowie czwartego seta pobieglam na swoje granie. Zupelnie jednak chyba niepotrzebnie, bo poszlo mi tak sobie i humor mam podwojnie zepsuty. No coz - tak to w sporcie jest. Swiat sie na tym nie konczy, choc szkoda bardzo bo szansa byla wielka aby ogladac nasza reprezentacje na IO, a tak znowu moze byc tak, ze w zadnej zespolowej grze nie bedzie polskiej reprezentacji. Ale byc moze pozwola nam wystapic w turnieju w Japonii, tyle tylko,ze tam bedzie tez bardzo trudno, beda rozloszczone Rosjanki i niemniej rozloszczone Wloszki. Pozostaje miec nadzieje, ze Polki tez sa rozloszczone i z tej sportowej zlosci wyniknie cos dobrego:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: No i :-((( 09.01.04, 22:02 I mam nadzieję, że w tym kokretnym przypadku nie sprawdzi się powiedzenie: "złość piękności szkodzi". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: No i :-((( 10.01.04, 12:49 No pieknosci niech i szkodzi, co tam, byleby formie sportowej nie zaszkodzila:).no coz, wyczytalam w GW dzis,z e szanse wyjazdu na turniej do Japonii sa raczej mininmalne bo w rankingu wyprzedzaja nas Holenderki, a poza tym sa jeszcze Niemcy lub Turcja ( ktos dzis przegra) i to jedna z tych druzyn moze jechac na turniej.:((((( A za chwile na Polsacie final tego turniej, neistety jak wiemy bez polaek, ale i tak obejrze, bo lubie siatkowke:) Odpowiedz Link Zgłoś