1gomez 06.02.04, 09:22 zrzucilem z siebie kolejne warstwy ciuchow.odzyskalem sprawnosc ruchowa.oby tak dalej.moze juz niedlugo .aby do wiosny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: cieplutko tak sie zrobilo az milo 06.02.04, 14:16 Oby do wiosny, bo wiosną forum odżywa! (Bo przecież cieplej jest od poniedziałku i od poniedziałku coś więcej osób się odezwało na forum) :-) I fajnie że jest ciepło - zawsze to milej na duchu. Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: cieplutko tak sie zrobilo az milo 06.02.04, 20:56 Oby do wiosny, oby... nie mogę się już doczekać tej zieleni... nie mogę sie doczekać aż wsiądę na rower i pojadę nad Dunajec, a tam będzie pieknie i zielono. Wiecie co Wam powiem, odwiedzam ostatnio forum mojego dawnego miejsca zamieszkania ( MIELEC) i stwierdzam zasadniczą różnicę. Oni tam niemalże wyłącznie rozmwiają o "miejskich" sprawach, a tu to tak fajnie jest, rozmawiamy sobie o wielu innych rzeczach. Miło, nie? a tak przy okazji - wiadomość dla gwertego. Jutro jadę na mecz do Mielca , Stal gra z Naftą Piła, a w Nafcie Piła gra... Skowrońska. Mecz o 17.00, tylko 50 km od Tarnowa, hala zaraz obok stadionu, łatwo trafić:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: cieplutko tak sie zrobilo az milo 06.02.04, 21:49 Mecz z Kasią Skowrońską w Mielcu? To patrz uważnie na boisko! Ten osobnik, który wpadnie na parkiet i wyściska siatkarkę, to może być ktoś znajomy. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: cieplutko tak sie zrobilo az milo 06.02.04, 21:51 Z tym, że to raczej nie będę ja. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: cieplutko tak sie zrobilo az milo 06.02.04, 21:53 Napiszę więcej: to na 100% nie będę ja! Ot, po prostu nie mam możliwości się w owym czasie nigdzie wybrać - inne obowiązki czekają. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: cieplutko tak sie zrobilo az milo 14.02.04, 00:56 Dziś zupełnie inaczej, ale przynajmniej powspominać miło. Odpowiedz Link Zgłoś