Dodaj do ulubionych

Dzień Kobiet

08.03.04, 01:25
Zaczął się już chwilę temu. Więc życzenia dla wszystkich Pań naszych. Przede
wszystkim by częściej tu zaglądały na forum. A pozostałe życzenia to i tak
usłyszą od innych w zyciu codziennym, więc nie będę się powtarzał. :-D
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 01:28
      Dziekuje za zyczenia :)
      Mam jeszcze czesciej zagladac na forum?
      Buzi :)
      • qwerty.tarnow Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 01:30
        Pewnie! Zaglądać i wpisywać nowe teksty, opinie, komentarze.
        • tradycja1 Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 01:31
          W miare mozliwosci staram sie mocno :)
          • qwerty.tarnow Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 01:36
            Ale z ręką na sercu: czy zawsze?
            • tradycja1 Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 01:37
              Nie wiem sam posluchaj;)
              • qwerty.tarnow Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 01:39
                Słuchawek zapomniałem.
                • tradycja1 Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 01:48
                  Dobrze nie zapomniales gdzie serce.
                  • qwerty.tarnow Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 01:50
                    Jak zwykle po prawej stronie. :-D
                    • qwerty.tarnow Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 01:51
                      Patrząc oczywiście od strony badającego. ;-D
                      • tradycja1 Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:01
                        Dzien kobiet bedzie mi sie kojarzyl z niesmiertelnym gozdzikami.
                        • qwerty.tarnow Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:03
                          Dlaczego?
                          • tradycja1 Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:05
                            Takie standartowe kwiatki dla nauczycieki, albo dla kolezanki z pracy :)
                            W czasach oczywiscie PRLu:)
                            • qwerty.tarnow Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:06
                              Acha. Nie pamiętam już dokładnie co się wtedy do szkoły nosiło. Zresztą ja do
                              kwiatków nie przywiązuję uwagi.
                              • tradycja1 Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:08
                                Ale chyba wiesz jak wygladaja gozdziki?
                                Choc sa i szklarniowe i ogrodowe.
                                • qwerty.tarnow Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:10
                                  Wiem. Takie z łepkami do wbijania młotkiem. Tylko po co je kobietom dawać, to
                                  nie wiem... :-)))))))))))
                                  • tradycja1 Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:15
                                    Zamiast kwiatow mozna sie wybrac na wspolna kolacje, albo do kina, kobiety
                                    uwielbaja perfumy, bielize, bizuterie ;)
                                    Mozna tez dac mlotek, to wersja dla nieromantycznego mezczyzny i praktycznej
                                    kobiety.
                                    • qwerty.tarnow Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:18
                                      tradycja1 napisała:

> Zamiast kwiatow mozna sie wybrac (...) do kina, kobiety uwielbaja perfumy,
                                      bielize, bizuterie ;)

To grają takie filmy o perfumach, bieliźnie i biżuterii? ;-P
                                      • tradycja1 Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:20
                                        No tak prawie kazdy...
                                        Poza tym kobiete trzeba zaskakiwac i codziennie zdobywac na nowo nie tylko od
                                        swieta.
                                        • qwerty.tarnow Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:23
                                          Czyli np. można ubrać się w kominiarke i wyskoczyć zza rogu? Zaskoczenie będzie
                                          w jak największym stopniu. :-)
                                          • tradycja1 Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:25
                                            Koniecznie w dlugim plaszczu jak Zorro, wreczajac bukiet kwiatow.
                                            • qwerty.tarnow Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:27
                                              I inkasując za to stosowną opłatę - coś w stylu "kup pan cegłę". ;-)
                                              • tradycja1 Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:28
                                                Z
                                                • qwerty.tarnow Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:31
                                                  A kto teraz ubranie mi zaceruje? "Z" się łatwo robi, ale ubranie się gorzej
                                                  szyje!
                                                  • tradycja1 Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:32
                                                    To z Ciebie niezly Banderas :)
                                                    Sie zaszyje sie zrobi.
                                                  • qwerty.tarnow Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:35
                                                    "Siedzą sobie, siedzą jak anioł dzieweczki
                                                    Przędą sobie przędą jedwabne niteczki..."
                                                    Niby nie o szyciu, ale też z krawiectwem związane. ;-)
                                                  • tradycja1 Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:37
                                                    Tak krawiec kraje jak mu materi staje...
                                                    :)))))))))))))
                                                  • qwerty.tarnow Re: Dzień Kobiet 08.03.04, 02:40
                                                    A jak zabraknie, to sobie musi utkać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka