Dodaj do ulubionych

Jak dojechac?

27.04.04, 20:18
Hej, juz w maju bede w Tarnowie (przejazdem) w wiadomym celu (see wątek o
bpie Pękali). Będę jechał konkretnie od strony Ostrowca Świetokrzyskiego i
Staszowa, czyli wjadę do T-wa od strony północnej. Jak mam dojechac do
kosciola sw. Jozefa? Dziekuje za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Jak dojechac? 27.04.04, 22:05
      Drogą przez Dąbrowę Tarnowską? Jeśli tak, to w takim razie (o ile się nie mylę -
      bo rzadko tamtędy jeżdżę), to przy wjeździe do Tarnowa z tamtej strony nigdzie
      nie skręcasz. Jedziesz prosto cały czas. Mijasz takie duże skrzyżowanie z
      wielkim hipermarketem "Hypernowa" po lewej stronie. I pierwszy kościół po lewej
      jaki napotkasz w mieście to będzie to (20 m przed tym kościołem jest sklep
      sieci "Biedronka").
      • arek354 Re: Jak dojechac? 02.05.04, 11:40
        Dzięki :)
        • qwerty.tarnow Re: Jak dojechac? 02.05.04, 13:56
          Proszę bardzo. :-)
          • arek354 Re: Jak dojechac? 19.05.04, 14:33
            Bylem w Tarnowie 11 maja. Z malymi problemami dotarlem pod kosciol, ale z
            odwiedzin grobowca nici, bowiem w kosciele trwala akurat majówka :( Nie chcialo
            mi sie czekac do konca mszy i pojechalem do Grybowa. Tez z pewnymi
            trudnosciami, bowiem nie znalazlem bezposredniego wyjazdu na Tuchow i musialem
            nadrabiac obwodnica :) No ale udalo sie i jestem juz w domu, pozdrawiam :)
            Dzieki
            • qwerty.tarnow Re: Jak dojechac? 19.05.04, 15:11
              Wyjazd by był - spod kościoła w którym byłeś następująco (opis najprostszy i
              pozwalający ominąć długie postoje na niektórych skrzyżowaniach): na światłach w
              lewo, kolejne światła w prawo, skrzyżowanie - prosto (wjazd w drogę
              podporządkowaną), potem na światłach w prawo, skrzyżowanie na końcu prostej - w
              lewo (nakaz jazdy w lewo - innej możliwości nie byłoby), dłuższa prosta,
              światła koło supermarketu ALMA (dawna Krakchemia) - prosto, przed zaporą
              kolejową w prawo (drogą z pierwszeństwem), na skrzyżowaniu koło cmentarza
              prosto (wjazd na drogę z pierwszeństwem). A potem już prościutko - nigdzie nie
              zjeżdżając z drogi głównej - dojechałbyś do Tuchowa i dalej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka