andziomat 28.04.04, 15:55 Całe szczęście że w Tarnowie nie zorganizowali nam forum gospodarczego bo całe miasto zabite byłoby deskami:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: forum gospodarcze:) 28.04.04, 16:01 I teraz to nasza stolica stała się "miastem zabitym dechami" - do czego to doszło... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andziomat Re: forum gospodarcze:) 28.04.04, 16:02 Życze im takich forów (dobrze??;)) co tydzień:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: forum gospodarcze:) 28.04.04, 16:18 A nam takiej aktywności i tylu gości co na tamtym forum (choć ono co prawda nie jest internetowe, a gospodarcze). Odpowiedz Link Zgłoś
andziomat Re: forum gospodarcze:) 28.04.04, 16:20 I tylu policjantów! Oczywiście w dyspozycji a nie na ulicach:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: forum gospodarcze:) 28.04.04, 16:23 Na ulicach tak, ale nie w celu łapania za niewielkie przekroczenia prędkości. Odpowiedz Link Zgłoś
andziomat Re: forum gospodarcze:) 28.04.04, 16:24 Gdyby w Tarnowie było tyle radiowozów to juz żaden cywilny samochód w mieście nie zmieściły się:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: forum gospodarcze:) 28.04.04, 16:30 "Radiowóz dla każdego obywatela!" - oto kasło na dziś. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
andziomat Re: forum gospodarcze:) 28.04.04, 16:33 Hmmmm.... Ale gdzie te parkingi :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: forum gospodarcze:) 28.04.04, 16:42 Skoro wszyscy będą mieli radiowozy, to parkować można by wszędzie, bo przecież samochód uprzywilejowany w ruchu może zatrzymywać się w każdym miejscu. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andziomat Re: forum gospodarcze:) 28.04.04, 16:46 Niezła perspektywa: 120 000 radiowozów.... W nocy jak świetliki:) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: forum gospodarcze:) 28.04.04, 16:50 Akurat po jednym dla mieszkańca miasta - z wyłączeniem niemowlaków i osób po 90 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
andziomat Re: forum gospodarcze:) 28.04.04, 16:54 Ale pozostają jeszcze śmigłowce:) Dla latawic???;) Hihi Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: forum gospodarcze:) 28.04.04, 16:59 Tak. A bardziej szcegółowo: dla agentek z agencji. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
atob A ja mam forum gospodarcze;) 28.04.04, 18:59 andziomat napisał: > Całe szczęście że w Tarnowie nie zorganizowali nam forum gospodarczego bo > całe miasto zabite byłoby deskami:) Za to nam zorganizowali ;) Ale co tam fajnie jest;) Siatki ,blacha falista ,plyta pazdziezowa...tak to teraz wyglada stolica:)A w centrum to istny szok wszedzie pelno policji ...czasami wiecej niz przechodniow :) Ale "najlepsze" dopiero przed nami .Mysle o jutrzejszej manifestacji przeciwnikow szczytu . Zastanawiam sie nawet czy sie nie wybrac w roli "obserwatora" ... Oglagajcie jutro TVN24 napewno pokaza :) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: A ja mam forum gospodarcze;) 28.04.04, 19:16 A tutaj mozecie zobaczyc kilka [15] zdjec ;) info.onet.pl/15107,0,1,1,0,0,3753,galerias.html Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A ja mam forum gospodarcze;) 28.04.04, 19:50 Jeśli pookażą, to już chyba wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: A ja mam forum gospodarcze;) 28.04.04, 19:54 Ale na tvn 24 bedzie zapewne "na zywo" Ps 0-0 :( a ja postawilem u buka na nasze zwycienstwo .Jak widac patriotyzm nie poplaca Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A ja mam forum gospodarcze;) 28.04.04, 19:58 A jak przegrasz? I to podwójnie? To co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: A ja mam forum gospodarcze;) 28.04.04, 20:17 Widziałam te zdjęcia i tak sobie myślę. (Ja wiem, że naiwnie)Rozumiem, że ktoś się z czymś nie zgadza, że postanowił to jakoś zamanifestować. Jednak, czy trzeba od razu niszczyć? Trzeba drugiemu spalić, splądrować, rozbić? Czasami myślę, że wolałabym być jakimś zwierzakiem. Tam świat też jest okrutny, ale nie wiedziałabym chociaż o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A ja mam forum gospodarcze;) 28.04.04, 20:22 Demonstrować swoje poglądy - tak. Ale niszczyć przy tym - zdecydowanie NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andziomat Re: A ja mam forum gospodarcze;) 28.04.04, 20:30 Zobaczymy jak jutro będzie wyglądać 100lica... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: A ja mam forum gospodarcze;) 28.04.04, 20:37 andziomat napisał: > Zobaczymy jak jutro będzie wyglądać 100lica... Nie mozesz poprostu napisac Warszawa...??? Odpowiedz Link Zgłoś
andziomat Re: A ja mam forum gospodarcze;) 28.04.04, 20:49 Mógłbym, ale to dla rozruszania szarych komórek... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A ja mam forum gospodarcze;) 28.04.04, 20:37 Byle nie jak 100-lec.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: A ja mam forum gospodarcze;) 28.04.04, 20:35 Wiesz ale to jest takie zachowanie w tlumie Ja ostatnio zwrocilem uwage w autobusie pewnemu maloletniemu kibicowi . Uwage zwrocilem takimi slowami aby byly zrozumiale dla niego:) Z wzgedu na drastycznosc swojej wypowiedzi nie zacytuje jej tutaj :D I na pytanie po co demoluje ...glupio sie usmiechnal i powiedzial:nie wiem ... Podejzewam ze po szyczecie sporo osob tak bedzie odpowiadac : nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: A ja mam forum gospodarcze;) 28.04.04, 20:40 Masz w pełni rację: wielu ludzi będąc w grupie po prostu głupieje. Chęć popisania się przed innymi zwycięża ponad wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
andziomat Re: A ja mam forum gospodarcze;) 28.04.04, 21:11 Pewnie tak, bo pewnie większość tych "anty..." nie ma pojęcia o co chodzi. A że można zrobić zadyme przy okazji. Każda okazje dla niektórych jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: A ja mam forum gospodarcze;) 29.04.04, 00:40 Hej Atobik ...trzymaj sie i uwazaj na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: A ja mam forum gospodarcze;) 29.04.04, 06:10 Hej Tradi ...nie ma obaw .Ja mieszkam po drugiej strony Wisly wiec nie mam czego sie obawiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: forum gospodarcze:) i juz po forum 29.04.04, 21:53 Alez bylo spokojnie :) Media pewnie zawiedzine ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kris7774 Re: forum gospodarcze:) i juz po forum 29.04.04, 21:59 Wszędzie zadymy przy okazji tego rodzaju spotkań, a w Polsce spokojnie - niesamowite ! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: forum gospodarcze:) i juz po forum 29.04.04, 22:11 Brawo Policja, brawo kultura demonstrantów! Obie grupy spisały się na medal. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: forum gospodarcze:) i juz po forum 29.04.04, 22:15 Ale wielki minus dla "dziennikarzy" ...specjalnie w "" bo nie rozumiem jak te zalosne osoby mogly skonczyc studia ... Moze Wy nie zauwaliscie niesciglosci ale dla mnie to byla zenada ...mylili wszystko z wszystkim . Pewnie dyplom kupili na "bazarza" Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: forum gospodarcze:) i juz po forum 29.04.04, 22:15 niescislosci ..oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: forum gospodarcze:) i juz po forum 29.04.04, 22:22 Jak zwykle sensacji szukali. W Radiu Zet jadąc autem słuchałem relacji reporterów - żałosne były. A do tego jakie "świetliste" były wypowiedzi demonstarntów-rozmówców tych dziennikarzy... Odpowiedz Link Zgłoś