lemuriza 09.05.05, 18:28 hej, solenizantko zajrzyj do nas i do poczty:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giks Re: Imieniny Tekli dzisiaj 09.05.05, 18:45 Dawno mne nie było ale fajnie trafic na taką okazję :) Wszystkiego naj naj najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Imieniny Tekli dzisiaj 09.05.05, 18:48 Dla jednych życzenia - dla drugich powitania. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
giks Re: Imieniny Tekli dzisiaj 09.05.05, 18:57 a dziękuje dziękuje :) Jutro możesz osobiście bo będę w Tarnowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Imieniny Tekli dzisiaj 09.05.05, 18:59 Zajrzałam. Dziękuję :))Wiem, wiem, bo obchodziłam te imieniny i wcześniej, zanim sobie przybrałam taką ksywkę ... I odpisuję - z przerwą na serial :)) (I balkon, chociaz zimno) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Imieniny Tekli dzisiaj 09.05.05, 19:01 Dołącza się do forumowego ogólnego pienia najlepszych życzeń dla Tekli - stary seksista caro!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Imieniny Tekli dzisiaj 09.05.05, 19:29 a Ty do domu nie idziesz? jak serial Teklo:) czyzby "Alaska". No na balkon dzisiaj wyszłam podlać kwiatki i szybko uciekłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: Imieniny Tekli dzisiaj 09.05.05, 19:55 Gorące i baaaaaaaaaardzxo serdeczne życzenia. Buźka. :D Odpowiedz Link Zgłoś
enowak8 Re: Imieniny Tekli dzisiaj 09.05.05, 21:12 W Dniu Twoich Imienin i nie tylko w tym wlasnie Dniu lecz zawsze.... skladam Ci zyczenia wszystkiego co dobre, przyjemne, uczciwe moze Ci dac Zycie, a wokol Ciebie niech kwitna najpiekniejsze roze prawdziwego szczescia i milosci. Un enorme abrazo de cariño para Ti, Teklat ( usciski gorace ). Heniek Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Imieniny Tekli dzisiaj 09.05.05, 22:15 Wszystkiego najlepszego, Teklo! Ode mnie no i od Ingusi! Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Imieniny Tekli dzisiaj 09.05.05, 22:17 a o żonie to juz zapomniałeś?:)To ona wszak jest największą bohaterką ostatnich dni:). Teklo zerknij raz jeszcze do poczty i Ty Łobuzek też , jesli tego jeszcze nie zrobiłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Imieniny Tekli dzisiaj 09.05.05, 23:41 Rany Boskie, od żony oczywiście też! Jestem taki zakręcony że hej! Ze szpitala po porodzie rodzinnym wyszedłem w szpitalnych ciuchach! Dobrze że mnie do psychiatryka nie zwinęli! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Imieniny Tekli dzisiaj 09.05.05, 22:38 Stolica rowniez przesyla podrowienia i zyczenia . Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: Imieniny Tekli dzisiaj 09.05.05, 23:15 Dziękuję wszystkim jeszcze raz, ale sie nazbierało tych życzeń!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Imieniny Tekli dzisiaj 10.05.05, 05:27 Lepiej pozno niz wcale, prawda;))? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Imieniny Tekli dzisiaj 10.05.05, 14:33 Tez tak mysle wiec sie dopisuje z nalepszymi zyczeniami. Nie wiedzialam ze imieniny byly wczoraj, pewnie tez juz w tym roku przegapialam Tekli urodziny ajjjj, ale...nie widzialam.No tak wiem mniej coraz mnie..... 100 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Imieniny Tekli dzisiaj 11.05.05, 15:13 Aha,zapomniałem powiedzieć,że szykuję tanie wino..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Imieniny Tekli dzisiaj 11.05.05, 20:05 caro333 napisał: > Aha,zapomniałem powiedzieć,że szykuję tanie wino..:))) "Piło się tanie wino, jadło się byle co Kupowało się kwiaty dziewczynom i do parku się szło Czytało się Stachurę i oglądało "Rejs" Wyjeżdżało czasem się w góry szukając mniej szarych miejsc. (...) Aż ktoś przywiózł Hotel Kalifornia I jakbyś ujrzał świt A mrok ze wschodu znikł Kiedy słuchałeś Hotelu Kalifornia Wchodziłeś w taki stan Jakbyś był z nimi tam... Na Wajdę się chodziło, wystawało się po chleb Przeżywało się pierwszą miłość i dostawało w łeb (...) Nie możesz tego wiedzieć młodziku z radia e-F e-M Kiedy za szybą studia siedzisz nadając utwór ten Dla ciebie to tylko staroć, dla nas to Święty Graal Daj wybrzmieć tym gitarom, i Orłom wznieść się daj! Nie przerywaj Hotelu Kalifornia Niech gitarzysta tnie Tak aż uniesie Cię Do naszego Hotelu Kalifornia Tam gdzie będziemy żyć, Gdy już skończymy być..." (Muzyka: The Eagles, polskie słowa: Krzysztof Piasecki) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Imieniny Tekli dzisiaj 12.05.05, 17:32 Powyższy utwór z dedykacją dla wszystkich w chwili melancholii... Odpowiedz Link Zgłoś