Dodaj do ulubionych

Bardzo mi się podoba

12.09.05, 21:22
określenie , które znalazłam na forum Mielec :
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Bardzo mi się podoba 12.09.05, 21:35
      A czemu nie pasują? Co za róznica: stadion, ulica, dyskoteka? Szkoła, kościół,
      urząd - to owszem - nie. Ale tutaj?
      • teresa50 Re: Bardzo mi się podoba 12.09.05, 22:35
        A mnie się bardzo nie podoba, że wspomniane dziewoje są wszystkie takie same.
        Balejaż, różowa torebka, szpilki, spodnie biodrówki i goły brzuch. Jak owce !!
        • qwerty.tarnow Re: Bardzo mi się podoba 12.09.05, 22:38
          Kwestia samego wykorzystania ubioru to rzeczywiście temat na dłuuuugi wątek. ;-)
          • kuczman Re: Bardzo mi się podoba 13.09.05, 00:01
            Toz przeciez czas mamy...
            Ale Qwerty, zeby komentowac co pasuje albo i nie, na stadionie to... trzeba tam
            chociaz raz pojsc :D
            • teresa50 Re: Bardzo mi się podoba 13.09.05, 00:02
              Qwerty nie musi. On wie. :-)
              • qwerty.tarnow Re: Bardzo mi się podoba 13.09.05, 09:07
                Wie wg ogólnych reguł zachowania. :-P
                A że wspomniany ubiór jest nieodpowiedni na tsadion to się mogę zgodzić w
                jednym aspekcie: przecież na takim stadionie to jest zimno jak nieszczęście.
                Szczególnie, że wszystko się tam odbywa w porach kiedy kury już idą spać. Jakby
                imprezy były w porach nasłonecznienia - to co innego. A tak to zimnica
                straszna...
                • kuczman Re: Bardzo mi się podoba 13.09.05, 13:01
                  No, wiec mozesz wtedy uzyczyc marynarki, usmiechnac sie, moze nawet przytulic
                  taka zmarzlinke;))
                  • qwerty.tarnow Re: Bardzo mi się podoba 13.09.05, 13:57
                    Ale jak tych odkrytych miejsc będzie sporo, to marynarki może zabraknąć. ;-)
                    • qwerty.tarnow Re: Bardzo mi się podoba 13.09.05, 13:59
                      P.S. A poza tym to w życiu się trzeba zapobiegliwością wykazać: jak ktoś nie
                      wie, że w cienkim i lekkim ubraniu można zmarznąć wieczorem, to od takich osób
                      lepiej się trzymać z daleka. Bo do niej nie dotrze też nigdy, że ulatniający
                      się gaz jest niebezpieczny, ani że nie wolno dotykać przewodów elektrycznych...
                      • lemuriza Re: Bardzo mi się podoba 13.09.05, 16:48
                        qwert...nie pasuje, bo stadion to miejsce sportowe i wg mnie pasują do niego
                        ubiory sportowe.
                        A co do zimna, to tu akurat się nie bardzo zgodzę - bo nie zawsze jest zimno
                        pomimo późnych pór, a poza tym emocje bardzo rozgrzewają.
                        Wiesz Tereso, ja mam dwie torebki w kolorze ciemy róż ( jedna to właściwie taki
                        koszyk, drugą dostałam na imieniny, jest duża, sztruksowa ). Mam też jedną
                        torebkę jasno - różową, ale obecnie rzadko ją noszę, z powodów o których
                        napisałaś. Kupiłam ją kiedy jeszcze ten kolor był niemodny, a teraz wiadomo.
                        Ale ja to wszystko biorę na przeczekanie:).Nie zrezygnuje z moich ulubionych
                        kolorów.
                        Ale masz rację - ten owczy pęd mnie przeraża. Dlatego martwi mnie moda na
                        bluzki w stylu indyjskim i dlatego lubię kupować ciuchy w sklepach z odzieżą
                        używaną - tanio i niepowtarzalnie.
                        • qwerty.tarnow Re: Bardzo mi się podoba 13.09.05, 19:09
                          No jak - ubiór sportowy ma podstawową cechę: odsłania więcej niż zakrywa z
                          uwagi na "opory powietrza i trudności w poruszaniu". A przecież opisywane osoby
                          charakteryzują się takim własnie strojem? :-D
                          A atmosfera to nie wszystko - bo potem się wychodzi z takiego stadionu, trzeba
                          niejednokrotnie w dalekie podróże piesze lub zmotoryzowane się udać. A wtedy to
                          już tak gorąco nie ma. I zapalenie płuc gotowe. Albo jeszcze co gorszego.
                          • teklat Re: Bardzo mi się podoba 13.09.05, 20:21
                            Co gorszego na przykład?
                            • qwerty.tarnow Re: Bardzo mi się podoba 13.09.05, 20:50
                              Zapalenie ucha środkowego. :-) Względnie choroba lokomocyjna na skutek zbyt
                              czestego dalekiego dojeżdżania na stadiony. :-P
                              • teresa50 Re: Bardzo mi się podoba 14.09.05, 08:26
                                Z czego wynika prosty wniosek - trzymać się z dala od stadionów, kin, teatrów,
                                kawiarni, pubów itp... czyli najlepiej nie wychodzić z domu :-P
                                • teklat Re: Bardzo mi się podoba 14.09.05, 08:53
                                  No chyba, że sie zawsze, niezależnie od pogody, pomyśli o ciepłej czapce
                                  uszance podbitej ciepłym futerkiem.
                                  • caro333 Re: Bardzo mi się podoba 14.09.05, 09:00
                                    Futerko...futerko...hmmmm... z czym mi się kojarzy futerko?...
                                    • qwerty.tarnow Re: Bardzo mi się podoba 14.09.05, 17:05
                                      Z zimą!!! :-P
                                  • qwerty.tarnow Re: Bardzo mi się podoba 14.09.05, 16:56
                                    Czapka uszanka przykrywająca szyję ramiona, tułów, biodra, uda, kolana? To
                                    chyba z uszu monstrualnego zająca. :-P
                                • qwerty.tarnow Re: Bardzo mi się podoba 14.09.05, 17:00
                                  Tereso - dobrze kombinujesz! :-D Będą z Ciebie jeszcze ludzie!
                                  • teresa50 Re: Bardzo mi się podoba 14.09.05, 19:38
                                    Po osiemdziesiątce dopiero !! Wcześniej zamierzam poszaleć :-))
                                    • qwerty.tarnow Re: Bardzo mi się podoba 14.09.05, 20:11
                                      Nieważne kiedy - ważne, że w ogóle "te ludzie" z Ciebie będą. :-D
                                      • lemuriza Re: Bardzo mi się podoba 14.09.05, 21:20
                                        ha,ha,ha jak mam byc "ludziem" co nie wychodzi z domu to dziękuję bardzo.
                                        Już mnie ta choroba wyjątkowo mierzi bo: w piątek nie pójdę na siatkówkę, a w
                                        sobotę nie pojadę na rower. Co to za życie! Dobrze, ze są jeszcze książki!
                                        Przynajmniej poczytam.
                                        • qwerty.tarnow Re: Bardzo mi się podoba 14.09.05, 22:52
                                          No widzisz - a w biegu książek nie poczytasz. Więc siedzenie w domu ma jednak
                                          jakiś sens. :-D
                                          • moniek76 Re: Bardzo mi się podoba 15.09.05, 08:33
                                            Ja chętnie bym sobie pochorowała jakiś tydzień. Ale SAMA w domu!! Obłożona
                                            zaległą prasą, literaturą i ewentualnie z laptopem na kolanach.
                                            No w sumie przydałby się jeszcze ktoś w sumie do robienia herbatek, spełniania
                                            zachcianek i masowania obolałych kości....
                                            • caro333 Re: Bardzo mi się podoba 15.09.05, 08:56
                                              Hmmmm...z herbatkami bym sobie poradził,z masowaniem też,tylko to spełnianie
                                              zachcianak trochę mnie już odstrasza...:))
                                              • lemuriza Re: Bardzo mi się podoba 15.09.05, 10:13
                                                a ja nie chcę leżeć, bo niestety myślę o tym co zastanę w pracy po powrocie!
                                                No ale jak już wrócę od lekarza, bo idę za chwilę , to się położę, zrobię
                                                harbatę i wezmę książkę ( akurat czytam bardzo interesującą). To jest
                                                niewątpliwy plus chorowania - czytanie bez ograniczeń! ( no chyba że się ma
                                                wysoką temepraturę to nie da się robić nic)
                                                • moniek76 Re: Bardzo mi się podoba 15.09.05, 10:19
                                                  wtedy jak się da można pospać bez ograniczeń:))
                                                  • teresa50 Re: Bardzo mi się podoba 15.09.05, 10:37
                                                    A co czytasz Lemur ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka