lemuriza 21.09.05, 21:32 w półfinałach ME! Zapowiada się supersportowy weekend. No bo zuzlowcy Unii w niedzielę jadą po złoto ( mam nadzieję) do Bydgoszczy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lemuriza Re: Nasze siatkarki 24.09.05, 19:57 Jesteśmy w finale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrra!!!!!!!! Ależ mecz! A ja mam problem. Jutro finał o 19.00, a o 19.30 finał zużlowców. Nie da się oglądnąć dwóch meczów...:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Nasze siatkarki 24.09.05, 20:06 Jak to nie... taki telewizorek rozmiaru Palm pilota... Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nasze siatkarki 24.09.05, 20:52 Jak to nie: komputer --> Internet i bezpośrednio oba mecze w relacjach na żywo. :-P Albo najlepiej sobie czas całkiem w inny sposób wykorzystać, a po wyniki tylko na samym końcu zaglądnąć - stary i sprawdzony sposób! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Nasze siatkarki 24.09.05, 23:27 O, to ja poprosze o linka do relacji na zywo z zuzlu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nasze siatkarki 25.09.05, 09:20 I tu się mylicie. Po pierwsze żużel jest na Polsacie Sport a ja takowej stacji nie posiadam, więc żeby obejrzeć zużel miałam się wybrać na stadion Unii, gdzie mają być ustawione wielkie telebimy. Po drugie siedzenie z pilotem w ręku i przerzucanie z kanału na kanał jest bez sensu, żadnego meczu się w ten sposób nie obejrzy. Będzie się znac tylko wynik a z meczu niewiele wiedzieć. Wiem, bo już raz tak oglądałam. Kuczman , relacja będzie na stronie www.sportowefakty.pl, ale lepiej byłoby Ci chyba wejsć na stronę Radia Maks, tam będzie relacja na zywo, więc możesz posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
lobuzek1 Re: Nasze siatkarki 25.09.05, 10:34 Radio Kraków też transmituje na żywo żużel. www.radiokrakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Nasze siatkarki 25.09.05, 11:14 Czesc Lobuzek! Chlip, chlip.... tani bekart, jeszcze nie sprawilem sobie glosnikow do kompa po przeprowadzce.... No, dobrze mi tak, nawet wczoraj bylem w skladzie gdzie oferuja 5.1 system za wrecz grosze a pomyslalem sobie, eh, nastepnym razem:P Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Nasze siatkarki 25.09.05, 21:15 No to Lemur szaleje z radosci;)) Moj anio;ek tez, jako namietna siatkara:D Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nasze siatkarki 25.09.05, 22:46 Lemur nie mógł szaleć z radości tak jakby chciał bo meczu nie oglądał, ponieważ był na stadionie Unii. Na bieżąco jednak otrzymywaliśmy informację co się dzieje w Zagrzebiu. No i popatrzcie co za wieczór!!!!!!!! Polki mistrzyniami Europy. Unia mistrzem Polski!!!!!!!!!!!!!!!! Wczoraj rano jechalismy do K-owa, puściłam sobie swoją starą kasetę. Kasetę, którą nagrałam na imprezę, którą robiłysmy z koleżankami po tym jak zdobyłysmy mistrzostwo ligi miedzyuczelnianej w siatkówce. Kasetę otwiera " We are the champions". Powiedziałam do slava - jutro bedziemy śpiewać to dwa razy! Nie myliłam się!!!!!!!!!!!!!! Tak się cieszę!!!!!!!! Załuję tylko, że meczu nie oglądałam./ Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nasze siatkarki 26.09.05, 18:40 czyż to nie jest piekne? sport.onet.pl/2872,20,galeria_media.html Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nasze siatkarki 26.09.05, 18:51 Ja tu nic nie chcę sugerować (i myślę, że Caro i Kuczman poprą mnie w tym zdaniu), ale dlaczego one ściskają się wzajemnie, a nie np. z mężami/braćmi, itp. czy nawet w braku rodziny - z trenerami? :-D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Nasze siatkarki 26.09.05, 20:16 To ma być pytanie (względnie stwierdzenie) retoryczne. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nasze siatkarki 27.09.05, 19:29 "Jestem szczęściarą, zarabiam pieniądze i robię to co lubię" powiedziała dziś Małgorzata Glinka. Jak ja jej zazdroszczę.... I jak bardzo żałuję pewnych życiowych decyzji. Chciałam być nauczycielką wf-u, mogłabym uczyć małe dziewczynki gry w siatkówkę... ale moja Mama się sprzeciwiła, a mnie nie wystarczyło determinacji... Bardzo żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Nasze siatkarki 01.10.05, 09:02 Chyba wciaz mogla bys to robic jako trener- gdzies, chocby i bezplatnie. To mogly by byc poczatki odnalezienia siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nasze siatkarki 01.10.05, 12:54 raczej nie kuczmanie, do tego trzeba miec kwalifikacje ( nie tylko umieć grać w siatkówkę). Są co prawda na PWSZ studia podyplomowe z wf-u i myslałam o tym... tyle, że ja mam juz trochę lat... za późno chyba zaczynać wszystko od nowa, startowac od pensji ok. 800 zł ( bo taką mają początkujący nauczyciele). Ciężko byłoby domek utrzymać:).A i z pracą dla wuefisty nie jest tak łatwo. A co do zajęć prowadoznych bezpłatnie, to po prostu czasu by brakowało... zwłaszcza, że powoli zbliża się w mojej pracy taki okres, że będe chyba masę czasu spędzać w pracy po godzinach:((((> Trudno... trzeba się pogodzić z tym co jest:). Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Nasze siatkarki 01.10.05, 15:05 Cos chyba musi byc dostepnego dla fachowca entuzjasty, niekoniecznie z papierami. Asysta? A moze tydzien albo dwa podczas wakacji? I juz bakcyl zaspokojony, wspomnienia i usmiech na reszte roku zapewniony. Byle nie narzekac... Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Nasze siatkarki 01.10.05, 16:17 nei narzekam:),czasem tylko żal.... Cieszę się , ze czasem jeszcze mogę pograć, dzięki mojemu stabilzatorowi na kolano:). Bo miałam bardzo długą przerwę, aż w końcu slav mi poradził, żeby kupić ten stabilzator i spróbować. Drogi był jak nieszczęście, ale warto było:).Radośc, szczęście... kiedy jest sie na sali i ma piłkę w rękach... Wielkie szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś