teklat 16.10.05, 19:24 zróbcie sobie test.. :)) ciekawe, ile Wam wyszło... testcyprysa.rezonet.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwerty.tarnow Re: macie! 16.10.05, 21:51 Zmiennie szary - taki w sam raz byłem :-D Odpowiedz Link Zgłoś
moniek76 Re: macie! 17.10.05, 09:29 No to ja jestem całkowicie szara. 87% w skali cyprysa. Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: macie! 17.10.05, 10:04 Hmmm... 43 %.... :(( z dużym polem ekscentryczności.... Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: macie! 17.10.05, 10:38 Ja w 38%.I co to znaczy? Ekscentryczność? Na to trzeba mieć kupę pieniędzy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: macie! 17.10.05, 11:55 85% calkowicie szary:) Zupełnie nieźle. Jesteś naprawdę dość średni by móc spokojnie być bardzo lubianym w towarzystwie. Czasem zdarzy Ci się zrobić coś odmiennego, ale zasadniczo trzymasz formę. Byle tak dalej ! Odpowiedz Link Zgłoś
lubona Re: macie! 17.10.05, 17:35 no i udało się dzisiaj i dostało mi się tak 69% : Jesteś prawie średnio szara Ale prawie robi różnice.... Jest jeszcze nikłe światełko w tunelu. Jest dla Ciebie szansa by być bardziej lubianą . Pracuj nad sobą, staraj się być bardziej szary, a kto wie !? Może niedługo zasłużysz na 80% w skali cyprysa!? Na razie nie ciesz się za bardzo. Jesteś na tyle mało szara , że jeszcze nie fajny, i na tyle mało indywidualna , że nie uda Ci sie nikogo tym zainteresować. No i co mam popaść w depresję, cieszyć się? Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: macie! 17.10.05, 22:29 Jeszcze nie otworzyłam, ale czegoś tu nie rozumiem. Jak to im bardziej szary tym lepiej ? Zawsze myślałam, że odwrotnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: macie! 17.10.05, 22:40 teresa50 napisała: > Jak to, im bardziej szary tym lepiej ? Zawsze myślałam, że odwrotnie :-) Tak to jest z "cudacznymi" testami... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: macie! 17.10.05, 22:43 "Szary" - według autora testu - ma większe szanse na polubienie. Bo jest taki sam jak większość "szarych".... Może coś w tym jest. Chociaż mnie sie wydaje, że ci mniej "szarzy" czasem po prostu wymagają lepszego poznania? Nie wiem zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: macie! 17.10.05, 22:51 Każdy broni opcji, do której mu wg wyników testu najbliżej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
teklat Re: macie! 18.10.05, 08:34 Co, Gomez, też nie jesteś zbyt szary? Tak myślałam :)) Ja Was lubię! My, mniej szarzy, musimy trzymać sztamę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: macie! 18.10.05, 09:22 Jest nas troje...Tylko żywca musisz,Teklo,polubić!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: macie! 18.10.05, 13:42 Qrde! Mam braki w wykształceniu! Nie znam tego Browaru!:(( Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: macie! 19.10.05, 04:13 www.browar-amber.pl Pozwol niech zacytuje anonima Jarka K. : DOŚĆ PIWNEGO FASTFOODU, NIECH ŻYJĄ WYRAFINOWANE PIWA Z MAŁYCH BROWARÓW, ROBIONE WEGDŁUG NIEPOWTARZALNYCH RECEPTUR - NIEFILTROWANE, NIEPASTERYZOWANE! Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: macie! 19.10.05, 08:33 I jaka szkoda,że do Chicago Amber dociera,a do mnie nie!:( Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: macie! 20.10.05, 12:06 Hmm moze Caro nie masz czego zalowac:) Amber...probowalem kiedys dwa razy.Pierwszy i ostatni:) Ale skoro pojawiaja sie tak dobre opinie o nim to nie pozostaje mi nic innego niz sprobowac raz jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
teresa50 Re: macie! 20.10.05, 12:17 Tekla będzie wzruszona. Znowu kolejny jej wątek skręcił w stronę piwa. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: macie! 20.10.05, 12:27 teresa50 napisała: > Tekla będzie wzruszona. I to dzieki nam :) CZyz my nie jestesmy uroczymi facetami ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: macie! 20.10.05, 15:32 No co?...No co?... Sama mówiłaś,że się z mojego tekstu uśmiałaś do rozpuku,z którego to ratował Cię kolega...(My ustalimy tego ratownika-ochotnika!).Zresztą mogę "odkręcić" trochę ten wątek w bardziej wykwintną stronę.Mianowićie,mój aniołek gustuje raczej wyłącznie w winach(latem-białe,mrożone niemal,zimą - czerwone i wszystkie wytrawne).Ja chcąc jej dogodzić zahaczam w sklepie czasem o półkę z winem wracając objuczony z lodówki(!) i za marne pieniądze (do 12- 15zł)kupuję baaaaaaaaardzo dobre wina z Australii,Chile,Kalifornii,Hiszpaniii.Naprawdę, oferta win dostępnych dla marnych kieszeni(jaka kieszeń,taki smak!)jest bardzo duża.Otóż następnie aniołek mówi - nie wypada,żebym sama żłopała i się ze mną miłosiernie dzieli (ale nie po równo!).Stąd poszerza się moja wiedza o smakach różnych,znakomitych,tanich win! Czyż nie zwykwintniłem wątku???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: macie! 20.10.05, 17:17 a ja całkiem szara:(((( 77 procent. Nie spodziewałam się. Tak lubię kolory!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś