16.10.05, 19:24
zróbcie sobie test.. :))
ciekawe, ile Wam wyszło...
testcyprysa.rezonet.com.pl/
Obserwuj wątek
    • teresa50 Re: macie! 16.10.05, 21:45
      Mię się nie otwiera :/
      • qwerty.tarnow Re: macie! 16.10.05, 21:51
        Zmiennie szary - taki w sam raz byłem :-D
        • lubona Re: macie! 16.10.05, 22:25
          Mnie się też nie otwarło. :/
          • madai Re: macie! 16.10.05, 23:06
            a ja w polowie szara ;)
            • kuczman Re: macie! 17.10.05, 02:27
              68%... ni to szary, ni to nie:(..
              • moniek76 Re: macie! 17.10.05, 09:29
                No to ja jestem całkowicie szara.
                87% w skali cyprysa.
                • teklat Re: macie! 17.10.05, 10:04
                  Hmmm... 43 %.... :(( z dużym polem ekscentryczności....
                  • caro333 Re: macie! 17.10.05, 10:38
                    Ja w 38%.I co to znaczy? Ekscentryczność? Na to trzeba mieć kupę pieniędzy!:)
                    • atob Re: macie! 17.10.05, 11:55
                      85% calkowicie szary:)

Zupełnie nieźle. Jesteś naprawdę dość średni by móc spokojnie być bardzo
                      lubianym w towarzystwie. Czasem zdarzy Ci się zrobić coś odmiennego, ale
                      zasadniczo trzymasz formę. Byle tak dalej !
                      • lubona Re: macie! 17.10.05, 17:35
                        no i udało się dzisiaj i dostało mi się tak 69% :

Jesteś prawie średnio szara
                        Ale prawie robi różnice.... Jest jeszcze nikłe światełko w tunelu. Jest dla
                        Ciebie szansa by być bardziej lubianą . Pracuj nad sobą, staraj się być
                        bardziej szary, a kto wie !? Może niedługo zasłużysz na 80% w skali cyprysa!?
                        Na razie nie ciesz się za bardzo. Jesteś na tyle mało szara , że jeszcze nie
                        fajny, i na tyle mało indywidualna , że nie uda Ci sie nikogo tym zainteresować.

No i co mam popaść w depresję, cieszyć się?
                        • teresa50 Re: macie! 17.10.05, 22:29
                          Jeszcze nie otworzyłam, ale czegoś tu nie rozumiem. Jak to im bardziej szary
                          tym lepiej ? Zawsze myślałam, że odwrotnie :-)
                          • qwerty.tarnow Re: macie! 17.10.05, 22:40
                            teresa50 napisała:

> Jak to, im bardziej szary tym lepiej ? Zawsze myślałam, że odwrotnie :-)

Tak to jest z "cudacznymi" testami... ;-)
                          • teklat Re: macie! 17.10.05, 22:43
                            "Szary" - według autora testu - ma większe szanse na polubienie. Bo jest taki
                            sam jak większość "szarych".... Może coś w tym jest. Chociaż mnie sie wydaje,
                            że ci mniej "szarzy" czasem po prostu wymagają lepszego poznania? Nie wiem
                            zresztą.
                            • qwerty.tarnow Re: macie! 17.10.05, 22:51
                              Każdy broni opcji, do której mu wg wyników testu najbliżej. ;-)
                              • teklat Re: macie! 17.10.05, 23:04
                                tys prowda :))
                                • caro333 Re: macie! 18.10.05, 07:24
                                  A mnie to nikt nie lubi....:(((Buuuuuuu....
                                  • 1gomez Re: macie! 18.10.05, 07:39
                                    mnie tez:((((((((

zalaczam przysiady
                                    • teklat Re: macie! 18.10.05, 08:34
                                      Co, Gomez, też nie jesteś zbyt szary? Tak myślałam :))
                                      Ja Was lubię!
                                      My, mniej szarzy, musimy trzymać sztamę :))
                                      • caro333 Re: macie! 18.10.05, 09:22
                                        Jest nas troje...Tylko żywca musisz,Teklo,polubić!:)))
                                        • kuczman Re: macie! 18.10.05, 12:45
                                          Nie Zywca, tylko Zywe, z Browaru Amber :))
                                          • caro333 Re: macie! 18.10.05, 13:42
                                            Qrde! Mam braki w wykształceniu! Nie znam tego Browaru!:((
                                            • kuczman Re: macie! 19.10.05, 04:13
                                              www.browar-amber.pl
                                              Pozwol niech zacytuje anonima Jarka K. :
                                              DOŚĆ PIWNEGO FASTFOODU, NIECH ŻYJĄ WYRAFINOWANE PIWA Z MAŁYCH BROWARÓW, ROBIONE
                                              WEGDŁUG NIEPOWTARZALNYCH RECEPTUR - NIEFILTROWANE, NIEPASTERYZOWANE!
                                              • caro333 Re: macie! 19.10.05, 08:33
                                                I jaka szkoda,że do Chicago Amber dociera,a do mnie nie!:(
                                                • atob Re: macie! 20.10.05, 12:06
                                                  Hmm moze Caro nie masz czego zalowac:)
                                                  Amber...probowalem kiedys dwa razy.Pierwszy i ostatni:)
                                                  Ale skoro pojawiaja sie tak dobre opinie o nim to nie pozostaje mi nic innego
                                                  niz sprobowac raz jeszcze
                                                  • teresa50 Re: macie! 20.10.05, 12:17
                                                    Tekla będzie wzruszona. Znowu kolejny jej wątek skręcił w stronę piwa. :-)
                                                  • atob Re: macie! 20.10.05, 12:27
                                                    teresa50 napisała:

> Tekla będzie wzruszona.

I to dzieki nam :)
                                                    CZyz my nie jestesmy uroczymi facetami ?:)
                                                  • teklat Re: macie! 20.10.05, 13:16
                                                    Taaaaa... :))) Do łez!
                                                  • caro333 Re: macie! 20.10.05, 15:32
                                                    No co?...No co?... Sama mówiłaś,że się z mojego tekstu uśmiałaś do rozpuku,z
                                                    którego to ratował Cię kolega...(My ustalimy tego ratownika-ochotnika!).Zresztą
                                                    mogę "odkręcić" trochę ten wątek w bardziej wykwintną stronę.Mianowićie,mój
                                                    aniołek gustuje raczej wyłącznie w winach(latem-białe,mrożone niemal,zimą -
                                                    czerwone i wszystkie wytrawne).Ja chcąc jej dogodzić zahaczam w sklepie czasem
                                                    o półkę z winem wracając objuczony z lodówki(!) i za marne pieniądze (do 12-
                                                    15zł)kupuję baaaaaaaaardzo dobre wina z
                                                    Australii,Chile,Kalifornii,Hiszpaniii.Naprawdę, oferta win dostępnych dla
                                                    marnych kieszeni(jaka kieszeń,taki smak!)jest bardzo duża.Otóż następnie
                                                    aniołek mówi - nie wypada,żebym sama żłopała i się ze mną miłosiernie dzieli
                                                    (ale nie po równo!).Stąd poszerza się moja wiedza o smakach
                                                    różnych,znakomitych,tanich win! Czyż nie zwykwintniłem wątku???:))
                                                  • lemuriza Re: macie! 20.10.05, 17:17
                                                    a ja całkiem szara:(((( 77 procent. Nie spodziewałam się.
                                                    Tak lubię kolory!:))))
                                                  • qwerty.tarnow Re: macie! 20.10.05, 17:19
                                                    Poznasz bliźnego po szarości jego. ;-)
                                                  • kuczman Re: macie! 20.10.05, 19:24
                                                    Tez tak myslalem, ale sie grubo pomylilem:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka