22.10.05, 00:21
Podaję ranking dziwnych nazwisk przeprowadzony przez Gazetę.pl, radio Złote
Przeboje i czytelników "Metra"
10. Beata Ruchaj
9. Cezary Porażka
8. Dorota Niewiem
7. Krzysztof Kochanka
6. Tadeusz Sraczka ex aequo Wojciech Delikatny
5. Maja Pszczółka
4. Robert Kupka
3. Adam Cipa
2. Monika Coś
1. Mariusz Cyps Albo Zyps

Autentyczne !!
Obserwuj wątek
    • qwerty.tarnow Re: Nazwiska 22.10.05, 10:15
      Przy okazji takiego tematu polecam lekturę następujących wypowiedzi: tej , tej
      oraz takiej , a tu dla Tekli specjalnie bo o dentystach ;-) .
      • qwerty.tarnow Re: Nazwiska 22.10.05, 10:18
        Osobną kwestią są "wizje" rodziców nadających dzieciom imiona, które w
        kontekście noszonego nazwiska powodują oczywistą śmieszność - jeden przykład tutaj - ale na pewno w życiu znacie takich wiele.
        • teklat Re: Nazwiska 22.10.05, 18:25
          Jakbyś, Moniko byle jaka, słuchała radia, to byś wiedziala, że lista ogłoszona
          przez Teresę powstała dzięki ludziom, którzy swoje nazwiska zgłaszali w radiu.
          Jakiś czas temu był taki idiotyczny konkurs...Nie pamietam już, które nazwisko
          wygrało, bo tak dalece mnie ta zabawa nie wciągnęła...
          I jeszcze jedno - następnym razem postaraj sie być nieco bardziej uprzejma - i
          dla Teresy, i dla innych użytkowników tego forum. To dzięki temu, że jesteśmy
          tu dla siebie mili, to forum się trzyma - z lepszym lub gorszym skutkiem i
          wbrew tym, którzy nam źle zyczą - już od paru lat. Jeśli będziesz się
          zachowywała w podobnie obraźliwy sposób, jak to zademonstrowałaś powyżej i
          jeszcze w którymś innym wątku, to po prostu nie znajdziesz tu miłych dla siebie
          rozmówców.
          P.S. nie dziwię się Qwerty'emu, że wykreśla niektóre wypowiedzi. Bo to forum
          coraz bardziej przekształca się w miejsce zaczepek i pyskówek jakichś
          frustratów.
          • lemuriza Re: Nazwiska 22.10.05, 18:31
            Moje zdanie jest takie: oczywiście większość obraźliwych wypowiedzi jest
            wycinana przez qwertego całkiem słusznie, niestety ostatnio chyba nieco się
            zagalopował w tym wycinaniu , bardzo bym prosiła qwertego żeby czasem trochę
            przystopował.
            Podkreślam, że nie jest to tylko moje zdanie.
            • teresa50 Re: Nazwiska 22.10.05, 18:41
              Ja sobie spokojnie otwieram forum, a tu się dowiaduję, że jestem głupia. Może i
              racja :-) Dzięki dziewczyny za wzięcie mnie w obronę :-) Ale z takimi to chyba
              nie warto w ogóle rozmawiać.
              • lemuriza Re: Nazwiska 22.10.05, 22:51
                chyba tak
                • qwerty.tarnow Re: Nazwiska 23.10.05, 16:52
                  Gdzie tam "chyba"... NA PEWNO!!! ;-)
                  • madai Re: Nazwiska 23.10.05, 21:30
                    jaka nawiedzona baba. Pewnie sama ma smieszne nazwisko i przez to jest
                    zamkompleksiona. Zamiast sie smiac ;)
                    • kuczman Re: Nazwiska 24.10.05, 03:27
                      Dzieci potrafia byc okrutne dla rowiesnikow.
                      Nie wyobrazam sobie dorastania z nazwiskiem "Cipa"...
                      Rodzice ktorzy decyduja sie na zachowanie takich nazwisk, albo nadanie imion
                      potegujacych ten efekt, powinni byc chyba poddani badaniom psychiatrycznym.
                      • caro333 Re: Nazwiska 24.10.05, 15:02
                        Należy piętnować wyśmiewanie sie z nazwisk,bo człowiek przecież nie jest
                        winie,ze ma takie czy inne.Myślę,że "pomysły" rodziców polegające na danie
                        dziecku imienia kontrastującego,czy jeszcze bardziej uwypuklającego śmieszność
                        nazwiska mają w sobie coś z aktu prowokacji.Jeśli jednak ludzie z dużym
                        poczuciem humoru i z dystansem do siebie sami się ze swoich nazwisk śmieją i
                        urządzają "zawody" to nie widzę w tym nic złego!Monika zareagowała zbyt
                        nerwowo.I jeszcze usiłowała zrobić przykrość Izie,zupełnie bez powodów.Ja
                        myślę,że Ona już się wstydzi...
                        • lemuriza Re: Nazwiska 24.10.05, 17:26
                          Zadnej przykrości mi nie zrobiła.
                          Tylko wybrańcy znają historię mojej sygnaturki, byle komu nie zamierzam nic
                          wyjaśniać ani się tłumaczyć:).
                          • teresa50 Re: Nazwiska 24.10.05, 18:05
                            Otóż to ! Mamy swoją herbaciano-balkonową godność ! :-)
                            • teklat Re: Nazwiska 24.10.05, 23:34
                              No pewnie. Osobie o nazwisku bylejakim nie będziemy niczego wyjaśniać... :))
    • lemuriza Re: Nazwiska 22.10.05, 13:38
      Teresa podała tylko ranking, który prowadzi radio i nic więcej.
      To ludzie sami zgłąszali swoje nazwiska , więc nie rozumiem Moniko o co Ci
      chodzi??????
    • lemuriza Re: Nazwiska 22.10.05, 14:57
      Bo ja nie wybieram bylejakich sygnaturek, tylko takie co robią wrażenie i mam
      nadzieję, że jesli nie zdechłaś ze śmiechu to przynajmniej brzuch Cię rozbolał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka