kuczman 12.01.06, 04:04 www.yourfilehost.com/media.php?cat=image&file=mushrooms.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caro333 Re: Zawsze mysle: Caro;)) 12.01.06, 09:25 Rzucam okiem na link i co widzę...grzyby!Myślę szybko,co łączy Kuczmana,mnie i grzyby?..Zanim coś wymyśliłem, okienko się otworzyło! I wsio jasno!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Zawsze mysle: Caro;)) 12.01.06, 16:13 Mi sie otworzylo tylko okienko z grzybami. Ale idac droga dedukcji kto zalozyl watek i do kogo. Domyslam sie co tam bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Zawsze mysle: Caro;)) 12.01.06, 16:20 No ja widzę grzyby ;) Ale gdybym była facetem to powiedziałabym, że bardzo apetycznie wyglądają te grzyby :D Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Zawsze mysle: Caro;)) 12.01.06, 16:23 Caly czas wywala mi jakis blad skryptow.Pojawia sie zdjecie z grzybami i nic nie da sie przesunac w dol czy w gore. Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Zawsze mysle: Caro;)) 12.01.06, 16:27 Pomogłabym Ci, ale nie znam się na tym :( Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zawsze mysle: Caro;)) 12.01.06, 17:48 Atob... na litosc Boska, skoro widzisz te grzyby- i wiesz ze ja i Caro sa w temacie- to dalej nic Ci te grzyby nie przypominaja? ;)) Sa przeciez takie piekne i... apetyczne! :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zawsze mysle: Caro;)) 12.01.06, 18:53 Grzyby są trujące - sąsiedzi się zatruli grzybami... :-/ Wprawdzie nie takimi jak na obrazku, ale te obrazkowe zarówno w realu jak i podtekście też mogą zaszkodzić - szczególnie w nadmiarze. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Zawsze mysle: Caro;)) 12.01.06, 21:04 Qwerty, ale zapewniam Cię, że TE GRZYBY na pewno nie są trujące ;) > ale te obrazkowe zarówno w realu jak i podtekście też mogą > zaszkodzić - szczególnie w nadmiarze. :-P Nie wierzę, że tak myślisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
lemuriza Re: Zawsze mysle: Caro;)) 12.01.06, 21:16 Każdy widzi to co chce, ja widzę grzyby. Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zawsze mysle: Caro;)) 13.01.06, 10:59 imagine77 napisała: > Qwerty, ale zapewniam Cię, że TE GRZYBY na pewno nie są trujące ;) No nie wiem - wszystko w nadmiarze szkodzi. ;-) Mleko też. :-P > > Nie wierzę, że tak myślisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Zawsze mysle: Caro;)) 13.01.06, 07:33 Bywaja dni gdy spostrzegawczosc nie jest moja najmocniejsza strona:) dobra...wstydze sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
caro333 Re: Zawsze mysle: Caro;)) 13.01.06, 08:48 Jedynie Imagine wykazała się odpowiednim poziomem IQ!:)))Atob pewnie nie czytał watku o beretach z lat 70-tych,a Tekla oczywiście "ściemnia"..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
imagine77 Re: Zawsze mysle: Caro;)) 13.01.06, 19:21 caro333 napisał: > Jedynie Imagine wykazała się odpowiednim poziomem IQ!:))) Caro ;) no w końcu jestem blondyneczką ;)) > Atob pewnie nie czytał watku o beretach z lat 70-tych (...) Ja też nie czytałam wątku o beretach... hm... to już się pogubiłam czy aby widzę faktycznie dobrze to co mam widzieć :D Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty.tarnow Re: Zawsze mysle: Caro;)) 13.01.06, 20:18 Ponieważ nie czytałaś, to Ci zdradzę, że w wątku o beretach chodziło o podobne porównanie owych nakryć głowy do pewnych części ciała - tak jak w przypadku tych grzybów. :-) Blondynka? I bardzo dobrze! W końcu kolejny przykład, iż kolor włosów nie ma znaczenia! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
juliett74 Re: Czasem mysle o Caro... 20.08.06, 22:30 Zmienie troszeczke temat "grzybow" :))) Tak mysle o Caro i innych ciekawych niezmiernie osobach, ktore tu zagladaly. Osobach niekonfliktowych, wesolych, majacych doswiadczenie zyciowe. Poprostu interesujacych. To oni tworzyli super klimat. Bez Caro, Atoba, Teresy, Lemurizy,Tradycji, Kuczmana nie byloby takiego klimatu. Nic nie zrobilaby teklat czy qwerty. Odpowiedz Link Zgłoś
hemafrodyta Re: Czasem mysle o Caro...juliet 20.08.06, 22:38 Inaczej mowiac wlazlas w posmarowana wazelina dupy tzw.starej gwardii ,olewajac japonskim zwyczajem wszystkich tych ktorzy smieli miec odmienne od "elity" zdanie.Dobre,bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
juliett74 Re: Czasem mysle o Caro...juliet 22.08.06, 10:06 Bzdura. Nigdy w moim zyciu nie zdazylo mi sie wchodzic...wazelinowac jakkolwiekby to zwal. Szkoda hemafrodyto, ze tak to odebralas. Caro jest swietnym czlowiekiem. Nie zmienie zdania. Czytalam jego posty przez 2 lata.Uwazam, ze ma super poczucie humoru. Wprowadzal relax na forum tarnow.Ciekawie i inteligentnie wypowiadal sie. Dla mnie nie wazne jest stara nowa gwardia. Dla mnie wazny jest sam czlowiek i co soba reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zawsze mysle: Caro;)) 13.08.06, 03:10 Moze Caro kiedys poczyta jeszcze forum Tarnow... a przyszedl mi na mysl moj mentalny blizniak seksista kiedy ogladalem historie bikini w zdjeciach: www.time.com/time/photoessays/2006/bikini_evolution/ 1. 1935: Policjant sprawdza wymiary stroju kapielowego. 2. 1943: Chili Williams pokazuje swe uroki ktore zapewnily jej zawsze miejsce w Life czasopismie. Ale pepek jest wciaz zakryty... 3. 1945: Oh La La... modne panienki w Paryzu opalaja sie w szokujacych strojach... 4. 1946: Kaboom! Louis Reard, Francuski projektant nazywa swe kreacje "bikini" po nazwie atolu w ktorym amerykanie przeprowadzaja proby nuklearne. 5. Wciaz 1946: Reard pokazuje bikini uzywajac Michelle Bernardini jako modelki bo... zadnej innej znalesc nie mogl... Michelle byla "egzotyczna tancerka";)) 6. Okolo 1951- bilini wciaz sa taboo, chociaz we Francji kobiety szaleja za nimi, ewentualnie Amerykanki tez dolaczaja... 7. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Zawsze mysle: Caro;)) 13.08.06, 03:11 No, jest wiecej, sami juz sobie doczytajcie;)) Odpowiedz Link Zgłoś