kola1987 03.08.06, 14:15 hmmm a co myslicie o studiach w tarnowie na PWSZ wlasnie potwierdzilam moje przyjecie i zaczynam od pazdziernika, ale to miasto budzi obawy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kola1987 Re: yyyyyyy 03.08.06, 14:15 lepiej dzinne w tarnowie czy zaocznie w rzeszowie? Odpowiedz Link Zgłoś
arturrop Oczywiscie, ze Tarnow 04.08.06, 00:57 Tarnow jest bardzo ladnym miastem szczegolnie stare centrum.Jest gdzie spacerowac. PWSZ rozwija sie dynamicznie.Cztery wyzsze uczelnie - atrakcji dla mlodych jest znacznie wiecej niz w Mielcu. Mnie Tarnow bardzo przypadl do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent_jeden Re: Oczywiscie, ze Tarnow 08.08.06, 00:28 arturrop napisał: > Tarnow jest bardzo ladnym miastem szczegolnie stare centrum.Jest gdzie > spacerowac. PWSZ rozwija sie dynamicznie.Cztery wyzsze uczelnie - atrakcji dla > mlodych jest znacznie wiecej niz w Mielcu. Mnie Tarnow bardzo przypadl do gustu > . Heeeh, witamy w Tarnowie, Chociaz mieszkam i tu i tu- nie mam tak spolaryzowanego zdania jak przedmowca. Oba miasta maja swoje zalety i wady. Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Oczywiscie, ze Tarnow 08.08.06, 04:48 A jakie wady Twoim zdaniem ma Tarnow? Pytam z ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
tar75 Re: yyyyyyy 20.08.06, 22:09 oczywiscie dzienne studia sa zawsze lepsze. A zwlaszcza w Tarnowie :)) Odpowiedz Link Zgłoś