tar75 20.08.06, 20:39 Moze ktos mi podac jeszcze jakies inne forum Tarnowa?? Tu pisze strasznie malo ludzi, moze na innym jest wiecej ciekawych tematow... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliett74 Re: Inne forum Tarnowa 20.08.06, 21:44 Witaj tar75. Jesli piszesz, ze to forum ma malo ciekawych tematow to wydaje mi sie, ze za malo o nim wiesz. Poczytaj wczesniejsze posty. A moze ty napiszesz cos ciekawego. Zaczniesz nowy watek? Moze? Odpowiedz Link Zgłoś
tar75 Re: Inne forum Tarnowa 20.08.06, 21:52 Tak twierdze, z tego jak sledze to forum to wiecznie klutnie na temat kto ma byc moderatorem, usowanie postow itp. Mnie ciekawi co sie dzieje w miescie. A na zadne pytanie nie mozna uzyskac odpowiedzi. Dlatego pytam o inne forum. Szczerze mowiac to Ty tez nie udzielilas odpowiedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
juliett74 Re: Inne forum Tarnowa 20.08.06, 22:09 Masz racje. Ja rowniez chcialabym sie dowiedziec od tarnowian obecnie mieszkajacych w Tarnowie co sie dzieje interesujacego. Nie udzielilam odpowiedzi poniewaz nie jestem w Tarnowie w chwili obecnej. Klotnie? I tu masz racje . Staramy sie ich unikac, ale czasami odwiedzaja nas klotliwi ludzie. Nie poradzisz nic na to. Nie zmienisz natury. Czekamy na rozwiazanie kwestii nowego moderatora. Kogos z Tarnowa kto zrobilby tu porzadek. Kogos kto pisalby o interesujacych imprezach w Tarnowie. O tym co sie zmienia na lepsze a co stoi w miejscu.Moze znasz kogos? Odpowiedz Link Zgłoś
kuczman Re: Inne forum Tarnowa 21.08.06, 16:23 Wiek informacji;)) Jeszcze "wolny" internet... Tar, jest forum na oficjalnym portalu miasta Tarnow. Bardzo lokalni uzytkownicy z rownie mocnymi opiniami;)) Tzn. nie narzekam na nie, czasem sam cos napisze. Trzeba sie zarejestrowac i zostac zatwierdzonym. Adminowane przez ludzi "miasta" wiec niezbyt niezalezne w opiniach na pewne tematy. Ot, trzeba sobie z tego zdawac sprawe i tak to przyjmowac. Ale i tu moglbyc tez cos napisac- to ludzie tworza forum, nie ze ono samo jest nagle :cudowne". Klotnie sa, byly i beda. Nie ma zdrowego moderatora ktory by utrzymal porzadek wg. regulaminu a nie wlasnego widzimisie jak bylo do tej pory. Oczywiscie juz jest spokojniej i lepiej. Sa nowe osoby- ktore dawniej nie byly by nawet dopuszczone do glosu... Odpowiedz Link Zgłoś