tar75 28.09.06, 12:00 Wkoncu rozpoczal sie remont naszego dworca PKP. Kiedys ktos pytal kiedy sie zacznie wiec informuje, ze wlasnie sie zaczal :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dar54 Re: Dworzec Tarnowski 10.10.06, 14:06 Może będzie taki ładny jak w Tarnopolu lub Kołomyji - chociaż wątpię czy mają tyle pieniędzy, żeby tak odrestaurować. Odpowiedz Link Zgłoś
juliett74 Re: Dworzec Tarnowski 24.10.06, 09:57 To ja pytalam( miedzy innymi.) Dzieki za info. Ciesze sie. Kolejny piekny budynek w Tarnowie ma szanse sie uratowac. Slyszalam , ze Tarnow bardzo podupadl ostatnimi czasy. Milo uslyszec - choc jedna pozytywna wiadomosc. Odpowiedz Link Zgłoś
k.a.dorobkiewiczowie Re: Dworzec Tarnowski 24.10.06, 13:39 W jakim sensie podupadł? A mi się wydawało, że wręcz przeciwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
juliett74 Re: Dworzec Tarnowski 25.10.06, 23:23 Ostatnio doszly mnie wiesci, ze sport w Tarnowie zanika. Koszykaze maja lub mieli problemy ze znalezieniem sponsorow, nie wiadomo co bedzie z zuzlem, malo lub nic slychac o pilce recznej w ktorej to Tarnow byl swietny swego czasu. Chodzi mi o to , ze nasza mlodziez jezeli nie bedzie miala gdzie rozwijac sie , spedzac fajnie czas - skonczy pod "budka z piwem" lub wpadnie w narkomanie i inne swinstwa. Sama restauracja miasta to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Dworzec Tarnowski 08.11.06, 22:30 gdzie ten remont? jakoś go nie dostrzegam... Odpowiedz Link Zgłoś
rafmal_tarnow Re: Dworzec Tarnowski 06.11.07, 11:23 Wątek z ubiegłego roku ale mnie tu jeszcze nie było. Pytanie aktualne - kiedy ten remont się skończy? Wie ktoś ...? Odpowiedz Link Zgłoś