rafal761 23.05.03, 23:43 Jak myślicie czy Wiśniewski w fioletowym płaszczu z białymi gołąbkami zrobi furorę, które zajmie miejsce? czy za rok znów wystąpimy czy będzie rok karencji jak po hicie Piaska dwa lata temu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: okropna_gaduła Re: Eurowizja IP: *.west.tarnow.pl 24.05.03, 21:10 Mam nadzieję ,że zginie jak najprędzej w pomroce dziejów.Tak będzie zdrowiej dla wszystkich.Denerwuje mnie tylko uwielbienie takiego "artysty"w publicznej telewizji.A już zupełnie mnie położyło kiedy przeczytałam w prasie,że polskie placówki dyplomatyczne z granicą dostały nieformale polecenie promowania tego zespołu...Misja dyplomatyczna,hmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Eurowizja IP: 202.177.158.* 25.05.03, 22:49 nie jestem fanem Ich Troje, ale takie demonizowanie ich też nie jest moim poglądem. niech sobie grają i śpiewają do woli. nikt nikomu nie każe słuchać ich muzyki (a prędzej słów - bo tu niektóre to naprawdę nie mają sensu; muzyka jest znośna). co do wyglądu wokalisty - rzeczywiście nieakceptowalny. ale żeby go aż za to zabijać (takie coś było w starszych wątkach)? lekka przesada. i jeszcze jedno: należy się przecież M.W. uznanie za to skąd wyszedł, a gdzie doszedł - niewielu z tak ciężkiej sytuacji jaką on miał w dzieciństwie potrafi się wybić tak wysoko. i za to go lubię (ale nie za kolczyki, tatuaże i włosy) Odpowiedz Link Zgłoś