Dodaj do ulubionych

Tanie wczasy w Świnoujściu

IP: *.uznam.net.pl 24.05.03, 11:18
Wczasy nad morzem-Świnoujście (TANIO)
Do dyspozycji samodzielne mieszkanie dwupokojowe z pełnym wyposażeniem, nowe-
dotychczas niezamieszkiwane.Za dobę 120 zł ( rodzina 4-osobowa, więcej osób
cena do uzgodnienia. Tylko 600m do morza. Wolne wszystkie terminy.
wiadomość: tel.0507-172848 lub 091-321-7294
lub martyna2002@op.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Re: Tanie wczasy w Świnoujściu IP: 202.177.158.* 25.05.03, 23:45
      Ejże! czy komercja nie jest przypadkiem zabroniona?
      • Gość: qwerty Re: Tanie wczasy w Świnoujściu IP: 202.177.158.* 05.06.03, 22:23
        Przemyślałem sprawę. I anuluję mój poprzedni wpis. Ale nad morze i tak się
        raczej nie wybiorę - bo co, sam będę jechał?
        • teklat Re: Tanie wczasy w Świnoujściu 05.06.03, 22:48
          Ty się Qwerty rusz od kompa, rozejrzyj się wokoło, może zdążysz jeszcze kogoś
          znaleźć do tego wyjazdu. Od wpatrywania sie w monitor żadna blondynka
          (brunetka, szatynka - właściwe podkreślić) nie pojawi się w Twoim życiu...
        • Gość: okropna_gaduła Re: Tanie wczasy w Świnoujściu IP: *.west.tarnow.pl 06.06.03, 17:20
          Strasznie długo nad tym myślałeś - 10 dni.
          • Gość: qwerty Odpowiedź na oba listy IP: 202.190.29.* 07.06.03, 10:46
            Nie myślałem długo, tylko mi wątek uciekł z listy i zanim go odnalazłem z
            powrotem, to minęło ponad tydzień.
            A co do odejścia od komputera - zastosowałem się wczoraj, stąd moje milczenie.
            P.S. a myślicie że tak łatwo znaleźć kogoś? szczególnie jak usłyszy jaki
            kierunek studiów skończyłem (jaki? - patrz inne wątki) - u nas ciągle pokutuje
            obraz przyniesiony z amerykańskich filmów: że ten zawód to sami oszuści,
            naciągacze i kłamcy szukający tylko okazji by innych zrobić w balona...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka