cieplanata 21.06.10, 06:59 21 czerwca pierwszy dzień lata 22 czerwca urodziny Natki 23 czerwca Dzień Ojca 24 czerwca Jana Oj będzie się działo - fajny urlop nam się zaczął Cześć Podwórkowicze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardy1 Re: Kalendarium 21.06.10, 08:20 Natko - 22 czerwca? Ojjj...to tata musiał się kiedyś śpieszyć aby w nocy zdążyć...najkrótsza noc była Odpowiedz Link
m.maska Re: Kalendarium 21.06.10, 11:43 Hardy.... Ty masz jak zwykle kudlate mysli, wez je uczesz...co to znaczy, ze sie musial spieszyc? czy liczysz rok na 9 miesiecy?...hihi Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Kalendarium 21.06.10, 08:27 Ale fajne Kalendarium Szczególnie liczba 22 mi odpowiada ....a tak ją sprytnie pomiędzy inne ukryłaś Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kalendarium 21.06.10, 08:36 ...a imię Jej dwadzieścia i dwa...jak AL słusznie zauważyła Cześć AL...czy dobrze zauważyłem że Natka jest z...najkrótszej nocy? Odpowiedz Link
cieplanata Re: Kalendarium 21.06.10, 09:28 i najgorętszej Pewnie, że musiałam powiedzieć, bo skąd byście mieli wiedzieć, że mi się torcik należy? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kalendarium 21.06.10, 09:33 ...ja dostaniesz (ode mnie też )to proszę o poczęstunek...wystarczy kawałek Odpowiedz Link
m.maska Re: Kalendarium 21.06.10, 11:45 Natko, - koniecznie domagaj sie torciku, swieczek, szampanow i muzyki - nie nalezy zapominac o zadnych urodzinach...Pan szczegolnie Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kalendarium 21.06.10, 12:32 Przecież Natka się domaga, i słusznie. Kto się zna na forumowym wręczaniu torcików?! Z góry zastrzegam że "ja nie" Odpowiedz Link
k.karen Re: Kalendarium 21.06.10, 13:31 Droga Natko ))) Ponieważ jutro może mnie nie być ( oczekuję na przyjazd gości) dlatego już dzisiaj życzę Ci aby Twoje życie było tak słodkie jak te wszystkie torty, które specjalnie dla Ciebie dostarczyłam z cukierni "Michalscy" STO LAT!!! www.michalscy.pl/oferta/tort.html Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kalendarium 21.06.10, 13:44 Jasny gwint! Aż mi ślinka pociekła...a dziś dłużej siedzę w pracy...Natko, mogę kawałek tego torcika od Karen? Odpowiedz Link
cieplanata Re: Kalendarium 21.06.10, 18:24 Hardy - jedz ile chcesz............ Boziu jak ja zazdroszczę, tez taką cukiernie z takimi tortami chcę w stolycy.............. Karen dziekuję Ci stokrotnie za życzenia Odpowiedz Link
k.karen Re: Kalendarium 21.06.10, 20:20 Cieszę się Natko, że moje życzenia sprawiły Ci radość, i za które tak miło podziękowałaś. Serdeczności, Kochana, baw się dobrze Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kalendarium 21.06.10, 20:50 Natko - poczęstuję się kawałkiem z torcika ofiarowanego przez Karen - dopiero jutro. Urodzinowo...do jutra wytrzymam Odpowiedz Link