frequenter.light 11.02.20, 23:39 Moim zdaniem bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frequenter.light Re: Piękna? 11.02.20, 23:41 Maria Emilia, piosenkarka fado z Brazylii. Mój typ. Maria Emília - Casa de Fado Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Piękna? 12.02.20, 00:37 Nieeee, wygląda na bardzo niziutką, poza tym jakoś mnie nie kręci. Zdecydowanie wolałbym tę Rumunkę poniżej Brazilianu - Vocea ta Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Piękna? 12.02.20, 08:19 No jak, niziutkie emamy twierdzą, że niski wzrost u kobiety jest sexy i że mogą mieć bardzo wysokich facetów Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Piękna? 12.02.20, 10:43 Gusta są różne, jednakowoż większość facetów leci na kobiety niższe i drobniejsze niż oni sami. Wielbicieli wysokich gidii nie ma dużo. I dobrze, bo wysokich kobiet też nie ma dużo, więc każda potwora znajdzie swojego amatora (nie to ze jakakolwiek kobieta to potwór, powiedzonko i tyle) Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Piękna? 12.02.20, 11:11 Ja wolę raczej wysokie i smukłe niż niskie i małe. Te drugie mogą łatwo przytyć. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Piękna? 12.02.20, 11:17 ??? Przytyć to może każda i każda może wyglądać wtedy tak sobie. Wysoka i utyta będzie wyglądać jak kawał wielkiej baby, niska i utyta jak grzyb - wybór między dżumą a cholerą Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Piękna? 12.02.20, 11:19 Smukłość to rodzaj proporcji, nie wzrost, smukła może mieć 155 i 175. Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Piękna? 12.02.20, 11:22 Smukła 155 wygląda jak dziecko a nie kobieta. Poza tym po urodzeniu dziecka rozszerza się jej miednica i już nie wygląda tak smukło. Przy 170-175 to wciąż może wyglądać smukło. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Piękna? 12.02.20, 11:56 Smukła 155 jeśli ma zaznaczone kobiece kształty to nie wygląda jak dziecko. Raczej jak miniaturowa kobietka. Chyba ze pisząc "smukła" masz na myśli brak bioder i biustu. No to nie jest sylwetka smukła, tylko chłopięca. Odpowiedz Link Zgłoś
minniemouse Re: Piękna? 13.02.20, 00:35 zeby bylo sprawiedliwie obejrzalam kilka vid-clipów Tekst linku Tekst linku Tekst linku to jest krzepka chłopka ze szczekami które pitbull mógłby jej pozazdrościć, a tymi masywnymi zębami mogłaby ruszyć semi z miejsca. im starsza, tym lepiej wygląda. jedynie co ma względnie cute to mały nos i przyjemny brązowy kolor oczu. zdecydowanie uroda nie w moim typie. no ale co sie komu podoba. Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
piekna_remedios4 Re: Piękna? 13.02.20, 10:40 >Poza tym po urodzeniu dziecka rozszerza się jej miednica i już nie wygląda tak smukło. !!! ja pierd...czego to się człowiek nie dowie. Rodziłam 3 razy i nic mi się nie rozszerzyło, nadal noszę ten sam rozmiar co przed dziećmi. Nie mam wprawdzie 155, ale widać bywalec zna się na wszystkim, kurde chyba pójdę kupić spodnie 3 rozmiary większe, a nuż mi się miednica jeszcze rozszerzy! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Piękna? 12.02.20, 14:19 Nie, smukłość to bycie wysokim i szczupłym. Niski i szczupły to filigranowy. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Piękna? 12.02.20, 11:20 Owszem, z ładnej dziewczyny robi się wtedy taka kuleczka lub pączek. Granica jest bardzo płynna (ta cała rzekoma piękność z instagrama Veronica Bielik, po wpakowaniu sobie tony silikonu w dupę i cycki wygląda na żywo po prostu grubo). Odpowiedz Link Zgłoś
zetkaad Re: Piękna? 12.02.20, 12:58 Ale ten temat taki fascynujący dla ciebie? Nie chcę mieć każdego wysokiego faceta. Mam swojego. Bycie sexi dla każdego też mnie nie interesuje. Jestem niska i co? Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Piękna? 12.02.20, 19:54 yennefer.00 napisała: > Paździerzowe klimaty Co Ty wiesz o paździerzowych klimatach... www.youtube.com/watch?v=Z4w8SDjiXQg Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.solis Re: Piękna? 11.02.20, 23:48 Niezupelnie moj typ, ale na pewno ladniejsza niz wszystkie tasmowo zrobione glonojady. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Piękna? 11.02.20, 23:51 Owszem. Ale on podoba mi się bardziej www.youtube.com/watch?v=ZKxOFSvczaw Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Piękna? 11.02.20, 23:57 Według mnie brzydal, ale żonie też się podoba, nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_pierzasty Re: Piękna? 12.02.20, 00:12 Coś w sobie ma, bo po min. 1:58 nawet pani prowadząca wywiad zareagowała ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
notting_hill Re: Piękna? 12.02.20, 01:16 O, tak, Gael jest cudny... Fantastycznie zagrał w serialu "Mozart in the jungle" Odpowiedz Link Zgłoś
sofia_87 Re: Piękna? 12.02.20, 20:18 Ja go uwielbiam od czasu gdy obejrzałam Boskie jak diabli. Ma cudowny uśmiech i niesamowity talent , tylko w realu byłby dla mnie za niski Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: Piękna? 12.02.20, 07:44 O, ten mnie się też podoba. I zupełnie podobny do mojego brata Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: Piękna? 12.02.20, 14:27 nangaparbat3 napisała: > O, ten mnie się też podoba. I zupełnie podobny do mojego brata Jakos dziwnie to zabrzmialo.... Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Piękna? 12.02.20, 04:55 nic specjalnego niby ale ma peiknee zeby, wlosy, figure i talent wiec prezentuje sie bardzo efektownie ja zawsze twierdze ze twarz malo wazna jest urodowo Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Piękna? 12.02.20, 10:43 wlasnie jest. co po figure, jak ktos ma nieladna twarz Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Piękna? 12.02.20, 11:50 simply_z napisała: > wlasnie jest. co po figure, jak ktos ma nieladna twarz W większości przypadków tak, chociaż przyznam szczerze, że nie jestem fanką kobiet, które przy ładnej twarzy mają jednocześnie kiepską figurę, dużą nadwagę, itd. Taka Kim Kardashian...Przecież jej figura jest okropna - niska i te...opływowe kształty. Już nawet nie mówię o tych pośladkach, a całokształcie - nogi, biodra... Albo Edyta Herbuś - taka ładna twarz, a ile by jej dał wyższy wzrost. Znam w realu kobiety, które są wyjątkiem od tego, o czym piszesz - z twarzy bardzo przeciętne, nierzadko wręcz brzydkie, ale figury mają takie, że tylko się za nie pokroić Żartuje oczywiście, ale naprawdę robią wrażenie i niezbyt ładna twarz im w niczym nie przeszkadza...Żadna nie narzeka(ła) na brak adoratorów. Figura też jest ważna. Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Piękna? 12.02.20, 12:01 Żadna nie będzie narzekała na brak adoratorów, bo chłopy dzielą się reagujących na twarz i reagujących na sylwetkę. Każda potwora znajdzie swojego amatora. Osobiście jestem za równowagą twarz-figura. Chociaż... postawiona pod murem wybrałabym piękną twarz i znośną sylwetkę Odpowiedz Link Zgłoś
nolus Re: Piękna? 12.02.20, 13:06 aandzia43 napisała: Os > obiście jestem za równowagą twarz-figura. To ja też, zdecydowanie. Najlepsze są typy kompaktowe - ze wszystkimi "elementami" podobnej jakości, tworzących zgrabną całość. Czyli lepiej być po prostu ładną czy bardzo ładną z proporcjonalną figurą niż piękną, ale z bardzo słaba sylwetką. Tak, podejrzewam, że wiele kobiet powie, że "piękna twarz i koniec", ale ja wybieram tę opisana przez siebie opcję Chociaż... postawiona pod murem wybra > łabym piękną twarz i znośną sylwetkę > Hahaha...No własnie Odpowiedz Link Zgłoś
aandzia43 Re: Piękna? 12.02.20, 13:28 Dodam ze pisząc "znośna sylwetka" miałam na myśli sylwetkę poprawną, nie odbiegającą od normy i zasadniczo proporcjonalną, bez większej nadwagi czy oznak wysuszenia - sama w sobie na kolana nie powali, ale nie wywoła estetycznego dyskomfortu. Wystarczy. Twarzą natomiast "pracujemy" w życiu społecznym, a ładni mają lepiej jak wiadomo. Poza tym na zdjęciach rodzinnych łatwiej zamaskować wady sylwetki, wad twarzy nie ukryjesz Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Piękna? 12.02.20, 06:48 Ładna, ale ma typ oka który nie bardzo mi się podoba. Robi wrażenie trochę niewyspanej. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Piękna? 12.02.20, 09:11 mona-taran napisała: > Ładna, ale ma typ oka który nie bardzo mi się podoba. A to nie jest lekki zez? Odpowiedz Link Zgłoś
mona-taran Re: Piękna? 12.02.20, 10:32 Czy zez, to nie wiem. Mi chodzi o to lekkie podpuchnięcie i nieco opadające powieki. Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: Piękna? 12.02.20, 08:52 No nie. Piękna nie jest. Ładna to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: Piękna? 12.02.20, 09:47 Oj nie. Piękny zarys szczęki, kości policzkowe, usta, ale ogólnie jej twarz jakaś taka ciężka jest. Taki trochę kreolski typ urody. Odpowiedz Link Zgłoś
lilia.z.doliny Re: Piękna? 12.02.20, 10:47 to chyba najmądrzejsze przysłowie swiata, ze o gustach sie nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Piękna? 12.02.20, 11:22 W podobnym typie urody dużo bardziej mi się podoba Catherine Bell... Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Piękna? 12.02.20, 11:47 Podobna ta Catherine do Moreny Baccarin Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Piękna? 12.02.20, 12:12 frequenter.light napisał: > Podobna ta Catherine do Moreny Baccarin Podobna, ale Catherine jakby mniej brazylijska jest a bardziej perska Odpowiedz Link Zgłoś
disco-ball Re: Piękna? 12.02.20, 11:23 To jest ta sama? huelvaya.es/2015/11/26/el-fado-de-maria-emilia-llega-este-sabado-a-trigueros/ Odpowiedz Link Zgłoś
waleria30 Re: Piękna? 12.02.20, 11:54 disco-ball napisała: > To jest ta sama? > huelvaya.es/2015/11/26/el-fado-de-maria-emilia-llega-este-sabado-a-trigueros/ tak. Makijaz robi swoje Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Piękna? 13.02.20, 10:55 fatalnie nisko osadzone oczy i wystajacy podbrodek Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Piękna? 12.02.20, 11:49 Nie jest to typ urody, ktory mi sie podoba, ale przynajmniej jest jakas a nie kolejny klon- produkt medycyny estetycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_fahrenheit Re: Piękna? 12.02.20, 12:30 Moim - zupełnie nie i dodatkowo wygląda na niewysoką. Nie mój typ Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Piękna? 12.02.20, 13:45 Rzeczywiście mała. Teraz się przyjrzałem na filmie Pokaż swoje zdjęcie lub podobnej Odpowiedz Link Zgłoś
frequenter.light Re: Piękna? 12.02.20, 21:53 To powiedz przynajmniej jaka jest w twoim typie Odpowiedz Link Zgłoś
ninanos Re: Piękna? 12.02.20, 15:24 Jest ładna, filigranowa, przyjemnie się na nią patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
princesswhitewolf Re: Piękna? 13.02.20, 10:53 Wyglada jak wiele Hiszpanek. Ladna. Ale nie jest jakas wyjatkowo niezwykla Odpowiedz Link Zgłoś