k.karen 02.07.10, 00:12 Kochana Maseczko Z okazji Twoich Urodzin życzę Tobie samych radosnych dni, najpiękniejszych tych przyszłych ale także tylko dobrych wspomnień tych minionych. Niech Twoje życie wypełniają miłość i przyjaźń. STO LAT www.youtube.com/watch?v=J55nUIg2JN4&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hardy1 Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 00:19 Ha! Wszystkiego najlepszego, Masko Sto lat! ...powtórzę za Karen - sto lat w zdrowiu i wśród przyjaciół Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 00:32 Hardy - dziekuje... a mnie zatyka, po prostu... Odpowiedz Link
hardy1 Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 01:04 Niech zatyka, Masko...to oczyszcza... Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 00:27 Karen... no i sie poryczalam - tego chcialas? dziekuje Ci, nie wiesz nawet jak bardzo - moze lepiej powiem Ci to osobiscie... dziekuje Ci za te piosenke i za pamiec a przede wszystkim za to, ze jestes z nami, wlasnie taka jaka jestes... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 06:21 W biegu jestem, co prawda...ale musiałam!!! Maseczko - Najpiękniejszego urodzinowego dnia . I tak po szamańsku....aby wszystkie marzenia, które sobie dzisiaj namarzysz spełniły się dziesięciokrotnie, abyś zawsze pozostała tak młoda, jaką jesteś Odpowiedz Link
al-szamanka Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 06:23 ...i aby przez cały dzień słodko Tobie było.... Odpowiedz Link
sumitra1 Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 07:43 Maseczko, Wszystkiego Najlepszego z okazji Urodzin!Niech Ci dni mijają w szczęściu oraz w zdrowiu. STO LAT! Niezapomnianego dnia Ci życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 11:37 Dziekuje AL- a moze tak po szamansku, sprawisz, zeby sie te zyczenia spelnily? Nie tak dawno - wyrwal mnie ze snu telefon - z zyczeniami - od tego, kto teraz daleko... Odpowiedz Link
cieplanata Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 09:48 I ja Kochana Maseczko życzę Ci wielu cudownych i ciepłych dni w życiu Kliknij w bukiet i włącz głośniki Odpowiedz Link
flora-nna Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 10:05 Maseczo ! Przyjmij i ode mnie serdeczne życzenia. Niech każdy dzień budzi Cię słońcem i otacza ciepłem życzliwych ludzi. Wszystkiego najlepszego !! I jeszcze kwiatek z mojego ogródka Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 10:44 Masko Najlepszych Dni, zawsze spokoju i uśmiechu. Niech Ci się wszystko układa jak najlepiej. Dobrych Przyjaciół i wielu, wielu mostów.. Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 12:02 Dziekuje Ulissesie - mostow ci u mnie dostatek...moze dlatego, ze ja z Wenecji Polnocy... Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 11:40 Dziekuje Wam za Wasze slowa - te sa tutaj najcenniejsze i maja swoja wage - cieple, serdeczne, ogrzewaja i otulaja dusze... dziekuje z calego serca.. Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 11:48 Maseczko - całusy serdeczne z życzeniami dobrych dni i z dodatkowym życzeniem spaceru po takiej łące )) Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 12:00 Dziekuje Literko - takiej laki mi potrzeba... zeby chociaz we snie, krysztalowego powietrza i czystych dusz wokol... Odpowiedz Link
przewrotna_karolina Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 12:01 Witam serdecznie, jak zwykle wylazła moja kiepska orientacja, wpisałam się nie tam gdzie trzeba Maseczko życzę Ci samych radosnych dni, szczęścia, zdrowia, pomyślności, szalonych pomysłów i kufereczek stóweczek Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 12:18 Wiekie Ci dzieki Karolino-Hrabini... Odpowiedz Link
k.karen Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 14:25 Maseczko To jeszcze jeden prezent dla Ciebie...oczywiście fontanny na Pergoli we Wrocławiu. To jest pokaz, którego nie widzieliśmy. Dla nas był już nowy związany z EURO 2012. Na tym filmie , dokładnie rok temu... Ale tam trzeba być, żadne filmy nie oddadzą tego co można doświadczyć. Trzeba całym sobą poczuć muzykę i obejrzeć efekty własnymi oczyma..lepiej niż w technice 3D )))) www.youtube.com/watch?v=cf3hug2FX0E&NR=1 Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 14:33 Karen to prawda, obraz jest tutaj plaski, brak atmosfery, najwiekszy ekran nie odda tego, nie pokaze jak wspaniale rozpryskuje sie woda w miriady kropli, jak skrza pieknymi barwami... ten film ktory nagralam, takze nie pokazuje tych bajecznych kolorow, ich intensywnosci...po prostu, niektore rzeczy trzeba obejrzec w realu... Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 12:16 Pochwale sie, nie wytrzymam, pochwale sie - takie wlasnie zyczenia odczytalam na poczcie na nk... *•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) `•.¸(* DZIEŃ DOBRY (¸.•*(¸.•*´¨¨¨¨`*•.¸)*•. Z wiekiem Nie bójmy się lat, które przemijają. To one nam przecież mądrości dodają. Nie od razu jabłoń, owoce wydaje. Miłość także z wiekiem dojrzała się staje. Wiele rzeczy w życiu przychodzi z wiekiem. Człowiek cały czas uczy się, być Człowiekiem. Jestem wzruszona... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 18:27 A czy już można wypić za Twoje zdrowie szampana, Maseczko? Właśnie z pracy powróciłam, a już zaglądam, czy czasem puste kieliszki dla mnie nie zostały...dlatego dobrą butelkę ze sobą przynoszę. Twoje zdrowie, kochana MAseczko PS. Ciekawa jestem kto taki wiersz Tobie wyszukał. Jeżeli dobrze myślę, to osoba ta musiała wielce się natrudzić Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 20:34 Kochani, wlasnie usiadlam - prosze, czestujcie sie - szampana starczy dla wszystkich... Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 20:51 Maseczko Kochana Wszystkiego najlepszego Ci życzę - mam nadzieję, że wiesz, jak szczerze. Bądź szczęśliwa Maseczko, miej wszystko, co składa sie na szczęście. Życzę Ci, żeby w życiu osobistym wszystko było poukladane i spokojne, żeby Twoje plany życiowe spełniały się tak, jak to sobie wymarzysz...Żebyś zawsze spotykała przyjaciół tam, gdzie się przyjaciół spodziewasz....Żebyś zobaczyła swoje wymarzone Iguazu i natychmiast potem stwierdziła, że marzysz o następnej podróży Żeby nigdy marzenia Cię nie opuściły. Ucałowania serdeczne Maseczko I jeszcze raz - wszystkiego, co najlepsze Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 21:05 Dziekuje Maju, wiem,ze szczere - to sie czuje - tutaj slowa nabieraja innego wymiaru - moga dac cieplo i uczucie bycia wsrod bliskich przyjaciol. Dziekuje Ci, ze znalazlas chwile, zeby zajrzec... wznies z nami szampana... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 21:16 Eeech, Maseczko, ja tego szampana wzniosłam, łyk wypiłam....i więcej nie pamiętam, i nie wiem, co mnie z nóg zwaliło; moc trunku, czy zmęczenie popracne upałem zabójczym wzmocnione. Tak na wszelki więc wypadek tylko maciupeńkimi łyczkami dalej go smakuję.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 22:20 Maseczko, dziękuję za szampana, pije Twoje Zdrowie Po raz pierwszy...,... Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 22:44 alez prosze bardzo, to jest taki szampan, ktorego nigdy nie zabraknie.... mozesz pic do woli... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 22:46 Stuk puk, Zuzanko...z Tobą tez przełknę parę bąbelków. Zdrowie Maseczki Odpowiedz Link
zuza_anna Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 22:57 I ja z Tobą AL, Zdrowie Maseczki, no to siup Odpowiedz Link
al-szamanka Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 23:20 No, no Zuzanko.....oddaj tę butelkę, jak tak będziemy się stukały, to zaraz dno zobaczymy ...a ją słabą głowę mam...i niewyspaną. Lepiej przerzućmy się na torty... Odpowiedz Link
hardy1 Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 23:39 Ach...tu jesteście Zostawiłyście mi choć kropelkę szampana? Taką troszkę większą, odpowiednią do wielkości... Wróciłem wieczorem, zaglądam na Podwórko pod wierzbę - a tam puchy od południa! Nikogo nie ma. A Wy...za ziemianką się zamelinowałyście, mMski święto opijacie...no ładnie, ładnie...faktycznie bąbelki szybko do głowy uderzają Dajcie i mnie, póki nie śpię...napływałem się dzisiaj dość, tak jak lubię...i kawałek tego torta co AL przyniosła z chęcią pokosztuję Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 02.07.10, 23:50 Hardy jest szampan, do upojenia - tego nie zabraknie... Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 03.07.10, 00:01 Hardy a moze kieliszek porto? Odpowiedz Link
hardy1 Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 03.07.10, 00:20 Mieszankę? Jakoś wytrzymam. Z chęcią skorzystam Odpowiedz Link
1agfa Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 06.07.10, 03:58 Życzenia Masko - urodzinowe, wszystkiego dobrego na tę okoliczność Jak zwykle spóźniony (taka mania, albo życie takie zwariowane , jednak przeczytałem teraz dopiero, a zatem przyjmij proszę ten spóźniony kwiat ode mnie . Udanego roku! -- agfa Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 06.07.10, 11:51 Agfo... dziekuje za zyczenia - spoznione, a jednak mile memu sercu. Nie jestesmy na zawolanie, jesli zycie zwariowane, wtedy wiesz, ze zyjesz A kwiat piekny, doprawdy, natura widzialam je w storczykarni...sa cudnej urody Mam caly plik pt. kwiaty Madery, kiedys, moze Dziekuje Odpowiedz Link
m.maska Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 06.07.10, 21:14 A taki oto urodzinowy prezent dostalam dzisiaj.... Odpowiedz Link
jokker39 Re: STO LAT! URODZINY MASECZKI!!! 06.07.10, 21:18 Wszystkiego najlepszego Masko! Przyjmij spóźnione, ale bardzo serdeczne życzenia Odpowiedz Link