Dodaj do ulubionych

11 Luty.....

11.02.11, 07:34
www.youtube.com/watch?v=8EHij6C8BLs
.............................................................piwo.........................................................big_grinbig_grinbig_grin !
Obserwuj wątek
    • milky_way_1 Re: 11 Luty..... 11.02.11, 12:13
      Qrcze, toż to znakomite. Kobiela jest cudownysmile Słodziak i to jaki. Za późno...buzie na dekoldzie fotografuje. Wyobrażam sobie gdyby Go kobiety obległy, potrzebował by pomocy niebawem smile Tekst linka
      • 1zorro-bis Re: 11 Luty..... 11.02.11, 14:44
        a to:
        www.youtube.com/watch?v=y5c4H4oNZ0s
        .....................................................piwo................................................................cool
        • milky_way_1 Re: 11 Luty..... 11.02.11, 16:12
          Piękne Dżemu smile Była nauka strzelania z procy jednak dalej nie umiem, za to na drzewa wspinam się ładniuśko smile Pierwsza piosenka jaka przyszła mi na myśl, to piosenka z najlepszego albumu Pink Floyd Tekst linka
          Druga, to Dżemu Tekst linka
          • 1zorro-bis Re: 11 Luty..... 11.02.11, 18:05
            a to?
            www.youtube.com/watch?v=TMA3thIqaZA
            ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::big_grin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::cool
            • milky_way_1 Re: 11 Luty..... 11.02.11, 22:23
              Ładne szaleństwa smile Jak dużo można piosenką powiedzieć smile A słowa, to tylko jedno ze sposobów przekazywania informacji. Zmęczenie mnie dopadło, kiedyś musi, inaczej samo się udusi smile Biedne panele, całkowicie zdeptane, macie, macie, macie. Uff smile)))) Wspaniałego weekendu i dużo słońca w sercu, w kapeluszu, takie... które puka cichutko rano w okno smile
              Tekst linka
              • 1zorro-bis Re: 11 Luty..... 12.02.11, 08:10
                www.youtube.com/watch?v=g2W3eupNqVA
                ................................................................big_grinbig_grinbig_grin..................................................piwo...!
                • milky_way_1 Re: 11 Luty..... 12.02.11, 11:18
                  Znakomite wykonanie smile Nikt by tak tego tak nie wykonał smile Cudny jest, kupię mu kawior ile tylko zechce smile Przyjaźń, która kocha warta jest przyjaźni. Nie chce pieska chcę jedną osobę... łe, łe, łe smile Pomidorki można rzucać... hej siup i na lasso smile Coś po to Tekst linka smile)) Tekst linka
                  • 1zorro-bis Re: 11 Luty..... 12.02.11, 15:19
                    ................................................................piwo........................................................big_grinbig_grinbig_grin
                    www.youtube.com/watch?v=p5BBPoAZUvE
                    • milky_way_1 Re: 11 Luty..... 12.02.11, 18:23
                      Ten kozik ma strasznie wielki, ino raz nadzieje, a gdzie osełka smile
                      Tekst linka
                      • 1zorro-bis Re: 11 Luty..... 12.02.11, 22:56
                        .............................................................big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin..................................................!!!
                        www.youtube.com/watch?v=gc1qmdb_wPk
                        • hardy1 Re: 11 Luty..... 13.02.11, 08:47
                          (informacja dla Zorro:
                          1/Rozpoczynaj swoje wątki tematyczne. Proszę jednak abyś nie rozpoczynał kolejnych "codziennych" wątków - tych z datą w temacie.
                          2/Nie umieszczaj prowokacyjnych wątków i linków które mają rozpocząć "dyskusję" o innych prywatnych forach. Podwórko też jest forum prywatnym.

PS.To nie jest zaproszenie do dyskusji tylko wyjaśnienie, dlaczego Twoje dzisiejsze dwa rozpoczęte nowe wątki zostały wykasowane)
                          • milky_way_1 Re: 11 Luty..... 13.02.11, 09:57
                            Tekst linka smile

Kultowe cytaty

– Dzień dobry, czy zastałem tego, no, Murzyna?
                            – Matko Święta, jakiego Murzyna? Pod jednym dachem z antychrystem?!
                            – Sam widziałem, jak wczoraj z tego mieszkania wychodził Murzyn z psem.
                            – Tu nie mieszka żaden pies!
                            – Panie komisarzu, ta kobieta jest z nimi w zmowie, proszę ją aresztować. Na własne oczy widziałem, jak z tego mieszkania wczoraj wychodził pies z Murzynem!

Zamiast kraść jako dyrektor, fabrykant, sekretarz czy inny prezes, lepiej już kraść, par exellence, jako zwykły złodziej. Tak jest chyba uczciwiej.

– Zawsze pan trzyma pieniądze w koszu z brudną bielizną?
                            – Tak, a marmoladę i proszek do zębów w skarpetach, wie pan!
                            • 1zorro-bis Hardy.... 13.02.11, 10:16
                              a takie pojecie jak "savoir vivre" jest Tobie naprawde obce?
                              Ja milo i na "dzien dobry" a Ty....z grubej rury! cool
                              • milky_way_1 Re: Hardy.... 13.02.11, 10:19
                                Klocuszki trzeba dać widzę smile Śmiesznie to wygląda smile Nikt nic nie widział, nikt nic nie wie, a ciemnymi rurami w przebraniu chodzi się smile Karamba smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka