hardy1 23.04.11, 08:50 Idą święta wielkanocne...znaczy nie idą tylko my je obchodzimy...znaczy nie obchodzimy tylko świętujemy At! Najlepsze są najprostsze życzenia...prawda? Życzę więc Wam Wszystkim spokojnych świąt, przeżytych tak jak każdy chce i może Oderwijcie się na te dwa dni od trosk i problemów dnia codziennego...właśnie w święta należy od nich się oderwać... Oby zdrowia i pogodnych dni było więcej Oby nam się darzyło I jeszcze wiele oby...każdy sam ma własne...więc i niech te osobiste stają się rzeczywistością Wesołych Świąt I wiosennych...bo przecież są to święta budzenia się wszystkiego do życia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.karen Re: WIELKANOC 23.04.11, 09:24 Wesołych Świąt Wielkanocnych Wszystkim Wiosennej nadziei i pogody w sercu, uśmiechu i zdrowia w każdym dniu. Smacznego święconego i tradycyjnego mokrego Dyngusa! Hardy! Piękny Świąteczny Stół! Dziękuję Odpowiedz Link
eb13 Re: WIELKANOC 23.04.11, 09:48 Dzień dobry - chyba już świątecznie Również życzę Wam tego co najlepsze i spełnienia tych najważniejszych marzeń Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: WIELKANOC 23.04.11, 10:56 Kochani Podwórkowicze Znalazłam dla was taki wierszyk "Toast wielkanocny! O panowie! niech los w dani Przynosi nam dużo zysku: Bądźmy zdrowi i rumiani, jak to prosię na półmisku. Człek na radość sieć zarzuca, Ale smutek zwykle łowi, Niech spokoju nic nie skłóca Nam - jak temu indykowi. Niechaj każdy będzie syty, Zdrów i wesół - i nie słaby Miejmy wygląd znakomity, Jak te placki oraz baby. Niech nie znęca się nad nami Los chorobą, ani zgonem. Jak naprzykład my dziś sami Znęcamy się nad święconem. Na ostatek wasz poeta Śle życzenia tej godziny: Niech obejdzie się ta feta Bez dostojnej .... medycyny!" (autor nieznany, ale ogólnie skradzione od Glogera : D) Wesołych, radosnych i pięknych ŚWIĄT : ))) Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: WIELKANOC 23.04.11, 10:59 Oj, uciekło mi okraszenie życzeń pysznościami : ))))) Popatrzcie, same smakołyki świąteczne : ))) (a potem co? bieg czy przesunięcie guzika? : D) Odpowiedz Link
hardy1 Re: WIELKANOC 23.04.11, 11:39 Hmmm...można wypuścić powietrze z płuc, brzuch mocno wciągnąć i dociągnąć pasek o jedną dziurkę Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: WIELKANOC 23.04.11, 12:15 Kochani Wszystkim życzę Najlepszych, Spokojnych i Uśmiechniętych Świąt !!! Wyjeżdżam w poniedziałek, "bo tiry... etc " .. Pogoda zapowiada sie świetna.. Zdjęcia będą, mam nadzieję... a może i jakiś filmik... Odpoczywajcie.. Odpowiedz Link
k.karen Re: WIELKANOC 23.04.11, 14:01 Ulissesie Szerokiej drogi i miłego odpoczynku. Wracaj cały, zdrowy z pięknymi zdjęciami i filmikiem Odpowiedz Link
hardy1 Re: WIELKANOC 23.04.11, 15:52 Pięknych widoków, startych od wędrówki połoninami nóg i pełną piersią łapania górskiego wozduchu, Uli Przywieź forki Odpowiedz Link
hardy1 Re: WIELKANOC 23.04.11, 10:49 Złożyłem u znajomych...to mogę i u nas serdecznie a żartobliwe, prawda? To o czym pewnie marzycie... : Niech Wam się świątecznie darzy. Przynajmniej część z marzeń się spełni i przydarzy Takie tyci tyci ,marzenia... przecież one są do spełnienia Odpowiedz Link
hardy1 Re: WIELKANOC 23.04.11, 20:31 I nawzajem, Jokkerze Święta to zawsze dobry czas do złożenia życzeń Odpowiedz Link
circe_kirke Re: WIELKANOC 24.04.11, 08:24 Niech te Święta będą pełne nadziei i wiary. Życzę Wam zdrowia i radości, udanych spotkań przy wielkanocnym stole, spokoju i spełnienia. Odpowiedz Link
hardy1 Re: WIELKANOC 24.04.11, 22:26 ...i Tobie C-K - aby święta oderwały choć na chwilę od trosk dnia codziennego i pozwoliły na chwilę oddechu w gronie rodzinnym Odpowiedz Link