kicho_nor Re: ...;) 08.03.12, 10:01 Jestem jestem, Czaro. Ja tu niniejszym dla Pań wirtualny goździk z nieodzownym kiedyś asparagusem Czaro, jestem więc jestem, odkopuję się z zaległości pozimowej póki na razie. Odpowiedz Link
czaro.01 Re: ...;) 09.03.12, 04:13 Dobrze, że jesteś. Odkopuj się z zaległości, ale pamiętaj proszę, o widoku...okno lasu Asparagus piękny. Autor zdjęcia: ja Czaro. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: ...;) 09.03.12, 13:55 Więc jest tak: Odkopuję się po zimie, zacząłem od garażu, wyrzuciłem zaschnięty lakier I puszkę po oleju. Demarczyk by śpiewała to mało, to mało. Przestawiłem ramy do obrazów z jednej ściany na drugą, bardziej w pionie I zrobiło się tylko trochę więcej miejsca. Ramy kiedyś nakupiłem hurtem od upadającego komisu meblowego. Życia braknie żeby w te wszystkie ramy coś wmalować W betonowej podłodze odkryłem dziurę, może to surykatki? Odpowiedz Link
hardy1 Re: ...;) 09.03.12, 13:58 ...połóż na dziurę odpowiednią nadlimitową ramę. Podpisz. Odgródź od pozostałego pomieszczenia. Dzieło gotowe Odpowiedz Link
czaro.01 Re: ...;) 14.03.12, 02:07 Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I’m not sure about the former? Albert Einstein P.S. Nie mam siły na tłumaczenie...sorry każdy może skorzystać z "gugla". Z polskiego na polski... zrozumie co zechce. Dobranoc, Kichonorze dziękuję. Czaro. Odpowiedz Link
1agfa Re: ...;) 14.03.12, 21:08 Tabliczka taka, Czaro, może być niezwykle pomocna...w tłumaczeniach (się) Odpowiedz Link