wscieklyuklad 03.04.13, 18:51 uczestniczyć jutro w Gali w Sali Koncertowej PKiN w W-awie ręka w górę? Początek o 20.00 - są dwa miejsca do "obsiedzenia". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.karen Re: Kto chce 03.04.13, 19:22 Trzeba zapytać naszych Warszawiaków i już mi szkoda, że jestem tak daleko... Odpowiedz Link
hardy1 Re: Kto chce 03.04.13, 19:25 Warszawiacy to mają dobrze... A myślałem, że skończyło się hasło "Cały Naród buduje swoją stolicę" Wściekły, czy Ty również nie budujesz tej renomy? PS. Szkoda, za daleko... Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Kto chce 03.04.13, 20:54 Mam jutro spotkanie o 18:00. Termin wyznaczony 2 miesiące temu. Zaproszonych 45 osób. Przyjdzie ok 15 - 20 ...osób. A ja nie mogę nie przyjść... Szkoda.... Zebrania zazwyczaj trwają ok.2 godz...+ potem dodatkowe ustalenia... Czasem daję radę wykręcić się po 40-tu minutach, ale jutro tak nie będzie.... Jutro będzie kociokwik po polsku. Miiiaaauuuuu wrrrrr......khyyyyyy a ja wieeeem leeepieeej... Brrrrr! (nie zawsze jest brrrrr... czasem bywa sensownie... ) Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Kto chce 04.04.13, 01:02 Nie mogę, Wściekły, niestety - naprawdę żałuję, ale duchem tam będę - daj jak najszybciej znać, co Cię tam spotkało. Odpowiedz Link