kicho_nor 07.07.13, 00:20 Pokój/ salon Dywan na podłodze to przeżytek A żarówka energooszczędna to obciach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicho_nor Re: Wystrój 07.07.13, 07:19 Eetam, lampa naftowa. Lampa naftowa jeśli, to do eleganckiej stajni, Pokój/ salon, to przestrzeń, nie przeładowana, niby ascetyczna a gość wchodzący musi mieć odczucie, że to musiało kosztować. Na ścianie Rothko. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Wystrój 07.07.13, 11:14 ...w takim razie umeblowanie w japońskim stylu. Przestrzeni jest wtedy dosyć. Odpowiedz Link
kicho_nor Re: Wystrój 07.07.13, 11:33 Na podwórku jest trzepak i piaskownica A ja tu z lekcją stylu przez co jak widać skonfundację wnoszę i słychać jak łopatkami w wiadereczko chcą mi zahałasować Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Wystrój 07.07.13, 11:44 No tak, na podwórku nie gra się w...tenisa! Więc i styl "tenisowy" nie ma wzięcia. Odpowiedz Link
k.karen Re: Wystrój 07.07.13, 21:39 Widziałam ten dom. Nie wygląda na zamieszkały. Wnętrza sprawiają wrażenie muzeum. Zabrakło tam tylko ochraniaczy na buty, pani siedzącej przy wejściu i sprzedającej bilety Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Wystrój 08.07.13, 00:27 Bardzo nie lubię takich niedomowych domów... trzęsłabym się w takim z zimna. Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Wystrój 12.07.13, 00:10 Obciach bogactwa po oczach bije dawniej przeciętna wysoko wyje kasencją rzuca po oczach równo dom jest wspaniały a ona jak....................... ....no mała jakaś i w cenie zapewne nie aż tak wysoka... Odpowiedz Link
kkkkosmita Re: Wystrój 12.07.13, 01:45 hmmm... Jak podejrzewam... może być zmyła... By się pokazać wypożyczyła Dom pusty wielki niezamieszkany pustką i chłodem ponaznaczany Odpowiedz Link