wscieklyuklad 01.07.15, 16:52 Sorell, co dziś będzie na obiad. - Barszcz Sosnowskiego - usłyszałem w słuchawce. Mniam, mniam - pędzę do domku! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: Spytałem 01.07.15, 18:36 Barszczyk pychotka. Tylko trochę mnie jakby pokręciło, zwłaszcza z lewa. Odpowiedz Link
k.karen Re: Spytałem 01.07.15, 19:00 A na kolację... zimne nóżki? Ale jaja! Naturalnie te w proszku Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Spytałem 01.07.15, 19:33 To i tak dobrze. Ja jako nędzarz i frankowicz zadowalam się fasolką znalezioną w śmietniku i jajkami gołębi wybieranymi z gniazd. Przy okazji odkładam na wakacje. Wyliczyłem sobie, że jeśli zacisnę pasa to już za dziesięć lat będzie mnie stać na dwudniowy wyjazd do Gałkówka. A co, jak szaleć to szaleć! Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Spytałem 01.07.15, 19:51 kurcze....a ja soobiem upichcile "Eintopf".... Fasola biala, czerwona, cebula, boczek, kielbasa..... I zdjadlem. I zyje.... Ale jak przeczytalem glos PISiora to o malo nie padlem ....."Dzisiejsza Polska gnojem stoi. Walczyliśmy poświęcaliśmy się by takie qrwy jak Tuski czy Bolek wzięli władzę i zdegradowali nie tylko państwo ale zdemoralizowali społeczeństwo. I to jest niewybaczalne. Za to gilotyna.Jeszcze się doczekają zapłaty. ....." Oj, bedzie od jesieni ciekawie, ciekawie! Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Spytałem 01.07.15, 20:15 Nie wiem, co to za "mędrzec" dał głos, ale kojarzy mi się ta szczytna wypowiedź z obrazkiem zamieszczonym tu kiedyś przez Sorellinę: mucha widzi wszędzie to, na czym najchętniej siada.. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Spytałem 02.07.15, 07:04 takich "medrcow" w klubie PISiorow jest multum...... Polska w ruinie, PO to mafia i gangsterzy, po wyborach Najjasniejszy Prezes zamknie wszystkich w....."tiurmie" i lby bedzie scinal.... Ot, takie alkoholowe marzenia PISiora. Odpowiedz Link
hardy1 Re: Spytałem 02.07.15, 22:58 Będzie rżnięcie? Głów czy też czego innego? ... bo nie wiem, na co się przygotować. Na razie ograniczyłem obiadki, znaczy w ogóle ostatnio nie jem. Bo ciągle czytam, że Polska w ruinie, więc chcę pomóc i mniej kupuję, aby przetrwała Polska i ja... Odpowiedz Link