sorel.lina 28.10.15, 15:11 ... dobre słowo rzec prezydentowi Dudzie: podpisał ustawę o rewitalizacji Łodzi. I za to mu dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulisses-achaj Re: Muszę jednak 28.10.15, 15:14 O rewitalizacji w ogóle. Dobrze, że to zrobił. I mam nadzieję, że PiS nie będzie wpychał kija w łódzkie szprychy. Ustawa ustawą, ale najważniejsze są fundusze. Mieliśmy obiecane ok. 4 miliardów. Ile dostaniemy teraz? Zobaczymy, co będzie z S14 i tunelem do Kaliskiego. Odpowiedz Link
1agfa Re: Muszę jednak 28.10.15, 19:49 Fundusze będą zależały od nowego rządu, czyli akceptujący podpis prezydenta Dudy może "po drodze" napotkać przeszkody faktycznie rządzących (rządzącego). Ale nie chcę krakać z góry, jak zwykle wolę patrzeć optymistycznie. Gratuluję łodzianom i cieszę się z Wami . Takich budynków jakie są w Łodzi, niewiele jest w miastach Europy, to unikaty. ulisses-achaj napisał: > O rewitalizacji w ogóle. Dobrze, że to zrobił. I mam nadzieję, że PiS nie będzi > e wpychał kija w łódzkie szprychy. Ustawa ustawą, ale najważniejsze są fundusz > e. Mieliśmy obiecane ok. 4 miliardów. Ile dostaniemy teraz? Zobaczymy, co będzi > e z S14 i tunelem do Kaliskiego. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Muszę jednak 28.10.15, 20:03 1agfa napisał: > Gratuluję łodzianom i cieszę się z Wami . > Takich budynków jakie są w Łodzi, niewiele jest w miastach Europy, to unikaty. Dziękuję, Agfo! Zajrzyj na wątek "Podwórka dla Podwórka" Na zachętę wkleję Ci jedno ze zdjęć, jakie Ulisses tam zamieścił. Odpowiedz Link
1agfa Re: Muszę jednak 28.10.15, 21:44 Dobry wieczór Sorellino i Wszystkim Zajrzę, oczywiście, dech mi zaparło gdy zobaczyłem to sygnalizujące zdjęcie - wspaniałość po prostu. Gratuluję Wam, mieszkańcom miasta Łodzi, a sam się nieco martwię: Warszawa zagłosowała jak zagłosowała. Jak zwykle robiła. Nie wiadomo, czy nie będzie, parafrazując: "...ta osoby zniewaga cięcia po budżecie wymaga!..." > Zajrzyj na wątek "Podwórka dla Podwórka" > Na zachętę wkleję Ci jedno ze zdjęć, jakie Ulisses tam zamieścił. Odpowiedz Link