k.karen
09.02.17, 14:42
WSTĘP
Do nick'a - kogucik.2872 z forum DWORZEC CENTRALNY
Kogut!
Masz dowody winy WU i Sorelliny, albo kogokolwiek ( na to, że założyli na TVN forum-sektę, na to, że Podwórko to też sekta, na to, że czerpali/czerpią z tego korzyści materialne, że doprowadzili kogoś do depresji, załamania nerwowego, a nawet do śmierci, na to że WU jest pedofilem, zboczeńcem i naciągaczem) to pokaż te DOWODY.
Do tej pory wypisujesz tylko duby smalone, wskaż wreszcie osoby POSZKODOWANE i uzasadnij, dlaczego są poszkodowane. Nie na zasadzie - podobno, może, wydaje się, możliwe- ale konkrety. Jeśli nie chcesz/nie możesz publicznie, to przynajmniej pokaż zawiadomienie do prokuratury.
Jeśli nie pokażesz dowodów i zawiadomienia do prokuratury i nie zrobisz tego niezwłocznie, to wszyscy będą mieli pełne prawo traktować tę twoją "akcję" jako pomówienia, szkalowanie, manipulację, ubliżanie i hejt, a ciebie za najpodlejszego nautę na forach GW, trolla i hejtera, szubrawca, łajdaka, do tego ukrywającego się za zasłoną anonimowości, któremu w dodatku wydaje się, że może bezkarnie krzywdzić ludzi.
Jest jeszcze inne wyjście, jeśli tak bardzo boisz się ujawnić w prokuraturze swoje nazwisko, adres, zawód, to może niech do prokuratury złożą zawiadomienie byłe uczestniczki Misogino, te - cytuję - "dziwki z kalejdoskopu" - jak je niedawno "uroczo" nazwałeś, przynajmniej one nie są anonimowe, a jedna z nich nawet publicznie, na forach GW ujawniła swoje nazwisko tu:
forum.gazeta.pl/forum/w,50394,152107139,152107139,a_co_mi_tam_.html?p=152107139
a co mi tam
al-szamanka 20.07.14, 11:26
... polecam moją książeczkę dla dzieci.
www.empik.com/teczowa-julenka-urbaniak-aldona,p1097607714,ksiazka-p
ps. wbrew rozpowszechnianym o nas kłamliwym opiniom, o naszym rzekomym tchórzostwie - nick kogucik2872 - został wpisany na listę uczestników Podwórka w dniu 15-11-2016 o godz. 11:46 (fakt, już w trakcie jego furii) i do dzisiaj nie wypisał się z tej listy, ani nie został zbanowany (screen logów dostępny na życzenie).
Natomiast furia (jak sam to nazwał) z powodu rzekomego specjalnego blokowania mu dostępu na P. ( spowodowana wklejeniem postu nicka chelka1), jest bezpodstawna. Jak się zmienia co chwilę nicki to należało zgłosić chęć uczestnictwa w chwili założenia konta, a nie najpierw wpadać w furię, a później zgłaszać chęć uczestnictwa.
Nikt nie śledzi, kogut, twojej historii na forach do tego stopnia, żeby zwracać uwagę, kiedy masz kaprys na następne alter ego. Twoje poprzednie nicki zostały dodane na listę uczestników - koguciik-2972 w dniu 19-05-2012, a także - fenikss.2972 w dniu 03-04-2014 i do dzisiaj są na tej liście.
Podwórko zostało zamknięte z powodu trollowskich harców buld-ozera, a nie twojej furii... chyba że buld-ozer to też twój nick...
Czekamy, więc, na konkretne DOWODY i opublikowane zawiadomienie do prokuratury, a póki co, będę powoli przedstawiać w tym wątku moje uwagi z obserwacji dot. Misogino, z publicznie dostępnych materiałów źródłowych - postów, a w razie potrzeby - screenów, gdyby się okazało, że coś w ostatniej chwili zostało "zamiecione pod dywan".