sorel.lina 09.06.20, 00:35 Niezależnie od tego, jaki będzie ostateczny wynik wyborów, ten zryw krzepi serca! ✌️ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorel.lina Re: Pękł milion! 09.06.20, 00:47 P..S. Ponad milion podpisów poparcia w 4 dni !!! Aż trudno uwierzyć! A jednak to jest faktem! 😊 Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Pękł milion! 09.06.20, 08:07 ...in dlatego Trzaskowski MUSI przegrac! Bo jego wygrana to oznacza koniec bandy PISuaru. A konie tej bandy oznacza - procesy, procesy i procesy.... Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Pękł milion! 09.06.20, 09:01 1zorro-bis napisał(a): > ...i dlatego Trzaskowski MUSI przegrac! Bo jego wygrana to oznacza koniec bandy > PISuaru. A koniec tej bandy oznacza - procesy, procesy i procesy.... TWÓJ STRACH JEST WIĘKSZY NIŻ MÓJ Cóż ci się stało prezesie ? Coś tam wyziera zza płota ? Do okna znowu cię "niesie" ? to ja twa chamska hołota. Czemu się znowu od rana kryjesz przede mną jak zbój ? Prawda już chyba jest znana TWÓJ STRACH JEST WIĘKSZY NIŻ MÓJ. Skąd te sejmowe histerie ? Łapki machają jak wiatrak, zniewag zapasy w rezerwie "goryli" spora gromadka. Gdy pokazują wieczorem twą furią skrzywioną twarz, wiem ,że choć jesteś potworem TWÓJ STRACH JEST WIĘKSZY NIŻ NASZ. Niech strach ten cię nie opuszcza niech będzie przy tobie w snach i młodym świtem niech puszcza oko do ciebie ten strach. Niech ci się stale wydaje, że z procy do ciebie mierzy, bo tobie i twojej zgrai TEN STRACH SIĘ PO PROSTU NALEŻY. / z netu / Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Pękł milion! 09.06.20, 09:32 Rafał Trzaskowski zostanie dziś oficjalnym kandydatem w wyborach prezydenckich 2020. Aby móc w nich wystartować, konieczne było zebranie 100 tys. podpisów poparcia. Mimo krótkiego czasu na zbiórkę (5 dni) sztabowcy Trzaskowskiego stanęli na wysokości zadania. Jak dowiedział się reporter Radia ZET Łukasz Konarski, wolontariusze Rafała Trzaskowskiego zebrali w kilka dni nawet 1,2 mln podpisów poparcia. Koalicja Obywatelska nie ujawnia jeszcze konkretnej liczby, wszystkiego dowiemy się ok. 10.30. - Oficjalny licznik w środku nocy pokazał ponad 1,1 mln potwierdzonych podpisów. Ile złożymy finalnie? Dowiecie się już niedługo - napisano na oficjalnym koncie "Trzaskowski2020" na Twitterze. Nieoficjalnie mówi się, że ostateczna liczba podpisów będzie bliska 1,5 mln. Tylko w Warszawie i na Mazowszu zebrano ich ponad 320 tys. No to czekamy! Odpowiedz Link
ulisses-achaj Re: Pękł milion! 09.06.20, 11:00 Jest już 1.600 000! Trzęsą się portki pętakom??? !!! Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Pękł milion! 09.06.20, 11:13 ulisses-achaj napisał: > Jest już 1.600 000! Trzęsą się portki pętakom??? !!! YES, YES, YES! 1 600 000 PODPISÓW! W 5 dni! Rafał Trzaskowski jest już oficjalnie kandydatem w wyborach prezydenckich 2020. Warunkiem kandydowania w wyborach było zebranie 100 tys. podpisów. Jego sztab zebrał łącznie: 1,6 mln podpisów poparcia. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Pękł milion! 10.06.20, 19:17 Dobrze bydło stanęło! Pod czujnym okiem przyszłego Prezydenta! Odpowiedz Link