wscieklyuklad 18.06.21, 12:34 Kandydatura na RPO CHYBIONA! To coś ma kwalifikacje na PREZYDĘTA! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: STAROŃ NA PREZYDĘTA 18.06.21, 12:37 www.facebook.com/jacek.fogiel/videos/4245161295591728 śmiało choć z niejakim trudem może walczyć o palmę pierwszeństwa z hałhałem! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: STAROŃ NA PREZYDĘTA 18.06.21, 12:47 zwłaszcza, że to coś nie kuma treści pytań i różne identyfikuje jako identyczne. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: STAROŃ NA PREZYDĘTA 18.06.21, 13:15 Dramat. Tragedia. Kompromitacja. Ignorancja. Farsa. Katastrofa intelektualna. PiS w pigułce. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: STAROŃ NA PREZYDĘTA 18.06.21, 13:37 Pani Staroń ma nie tylko kłopoty z formułowaniem najprostszych zdań w języku ojczystym, z odczytywaniem tekstów w tym języku napisanych, ujmowaniem własnych myśli w słowa, o logice i wiedzy nawet nie wspomnę. Co do treści jej wypowiedzi : „Powiem tak, że tak powiem” . To wszystko,, co zdołała wydukać. To nie porażka, to katastrofa. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: STAROŃ NA PREZYDĘTA 18.06.21, 13:43 Już po głosowaniu. Kandydatura pani Staroń odrzucona. Odpowiedz Link
sorel.lina Re: STAROŃ NA PREZYDĘTA 18.06.21, 14:29 Dobrze się stało, ze senat nie zgodził się na wybór tej osoby na RPO! Jednak obawiam się, ze jej kandydatura była jeszcze jednym zagraniem prezesa, który wiedział, ze nie może ona być zaakceptowana z powodu braku kwalifikacji i kompetencji na to stanowisko, ale w swoim cynizmie lansował jej kandydaturę po to, by po odrzuceniu doprowadzić do ustanowienia komisarza partyjnego jako p.o. Rzecznika Praw Obywatelskich, jako ze po 15 lipca Adam Bodnar bedzie musiał opuścić to stanowisko. Czy prezes się przeliczy? Nie wiem. To niestety będzie zależało od większości, jaka mu się uda zebrać w Sejmie. Ale... patrząc na to, jak się ostatnio zachowuje Konfederacja, Kukiz, a nawet Lewica, to... raczej czarno to widzę Odpowiedz Link
dunajec1 Re: STAROŃ NA PREZYDĘTA 19.06.21, 16:17 Ale macie cyrk, zn. burdel. "Moj dziadek mial burdel to byl cyrk..." To sa akrobaci? "Moj dziadek mial k....y, to byly akrobatki..." Az nie wiem czy sie smiac przez lzy czy tez jednak plakac, ale chyba se odpuszcze. Odpowiedz Link