wscieklyuklad 17.12.21, 21:33 Rozpędziłem się w HA18 bo tyle dziś kolejnych z tysiąca afer mafii. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wscieklyuklad Re: HA19 18.12.21, 16:27 Czy wiesz Polaku, że przy inflacji 7,8% jeden miesiąc w roku pracujesz za darmo ?? #NowyWał złupi Cię jeszcze bardziej. 😒😒 Z netu Teraz już wiem! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 18.12.21, 16:35 Oto typowy duchowo, intelektualnie, moralnie i mentalnie przedstawiciel obecnej pisowsko - ziobrowej "władzy" Z netu I elektoratu Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 18.12.21, 16:41 Kłamstwa na kłamstwie oto rząd PiS!!! Marcin Jakóbczyk: "Pracowałem wtedy dla TVP, miałem dyżur i natychmiast zostałem wysłany do Oświęcimia. Te kłamstwa i manipulacje widziałem z bliska. Rozmawiałem ze świadkami wypadku - nikt nie słyszał sygnałów. Powiedziałem o tym na antenie, podczas lajfa dla TVP Info i dałem się wypowiedzieć świadkowi. Usłyszałem wtedy w słuchawce, od wydawcy, kilka mocnych słów których tutaj nie wypada przytaczać". Ten wstrętny żydolewak na szczęście już tam nie pracuje Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 18.12.21, 17:00 Rozmawiałem ze świadkami wypadku – nikt nie słyszał sygnałów. Powiedziałem o tym na antenie, podczas lajfa dla TVP Info i nawet dałem się wypowiedzieć świadkowi. Usłyszałem wtedy w słuchawce, od wydawcy, kilka mocnych słów których tutaj nie wypada przytaczać. Gdy w kolejnym lajfie pokazałem, że w miejscu wypadku jest podwójna ciągła, której kolumna rządowa bez sygnałów nie powinna przekraczać – zdjęto mnie z anteny – pisze Marek Jakóbik, wówczas dziennikarz TVP Info, który jako pierwszy dla stacji relacjonował wypadek z udziałem Beaty Szydło. Wróciłem do domu i obejrzałem w Wiadomościach „fabularyzowany” materiał Bartłomieja Graczaka a w nim zamiast podwójnej ciągłej – linia przerywana! Dzień później w Wiadomościach była już podwójna ciągła ale dodano też głośne sygnały dźwiękowe. Żeby widz nie miał wątpliwości, Graczak wydał osąd, czego dziennikarz NIGDY nie powinien robić. Wyraźnie podkreślał że „sprawcą wypadku jest 21 letni mieszkaniec Oświęcimia”, „Kolumna jechała w sposób prawidłowy, sygnały świetlne oraz dźwiękowe były włączone” a kierowca seicento ich nie słyszał bo głośno słuchał muzyki i jechał starym autem. Kurtyna… Z netu Czy ktokolwiek ma jeszcze wątpliwości odnośnie wyników najbliższych wyborów? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 18.12.21, 17:06 Wiecie że VAT na prąd i gaz to 8% tylko do kwietnia ? Potem już 23% Dodajcie sobie te dzisiejsze 54% ....😱😱😱😱 Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 18.12.21, 19:30 goniec.pl/bild-komentuje-lex-tvn-duda-uchodzi-za-dlugopis-kaczynskiego-mg-wpp-181221?fbclid=IwAR0w-dVk46ticUf7Iuwhl8yoHKuyZR20M28gnlw6LZXtT89I0tjeztz19sw Niedoczekanie wasze żydolewaki niemieckojęzyczne! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 19.12.21, 10:18 Do wszystkich PiSowców i Kukizowców- jesteście łajdakami. Jesteście największymi szkodnikami w historii powojennej Polski, gorszymi od komunistów. Podzieliście i skłóciliście Polaków jak nikt dotąd. Do wszystkich popierających PiS i Kukiza- wykasujcie mnie z grona swoich znajomych. Nie stawiajcie też mnie w niezręcznej sytuacji niepodawania wam ręki. Nie podaję ręki ludziom, którymi gardzę. A wy macie twarz Kaczyńskiego, Terleckiego czy Mejzy. Ja nie czuję wspólnoty z ludźmi gwałcącymi demokrację, łamiącymi prawo i Konstytucję, depczącymi wszelkie standardy parlamentaryzmu. Ci podli ludzie zasługują na powszechny ostracyzm. Bierność i przyzwolenie na niegodziwości czyni nas współwinnymi niszczenia kraju. Ich siłą jest nasza słabość. Senator Rzeczypospolitej Polskiej Wadim Tyszkiewicz PS Do wszystkich oburzonych moim wpisem: Uważacie, że w geście chrześcijańskiego pojednania powinniśmy tolerować niszczenie Polski, przekraczanie wszelkich granic, które jeszcze wczoraj wydawały się nieprzekraczalne? Jak myślicie, jest gdzieś granica, po której jest już tylko przepaść? Tolerując ludzi tej gnijącej władzy dajecie im przyzwolenie na ich działanie i przekraczanie kolejnych, dotąd nieprzekraczalnych granic. Gdyby przyzwoici Niemcy przed rokiem 1933 objęli faszystów i Hitlera powszechnym ostracyzmem, może by nie doszło do największego nieszczęścia w historii świata. Uważacie, że Suskiemu, który z cynicznym uśmiechem, drwiąc z Polaków, ze mnie, z posłów, z prawa i Konstytucji, powinniśmy dalej podawać rękę, tolerując łajdactwo ludzi władzy, prowadzące Polskę na kraj przepaści? Przykro mi, beze mnie. Kochajcie się i bratajcie z łajdakami sami, bądźcie dalej wstrząśnięci, niezmieszani. Beze mnie. Zdrowych i Spokojnych Świąt. * łajdak- definicja: człowiek postępujący niezgodnie z normami etyki, godny pogardy Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 19.12.21, 10:56 Kim naprawdę jest marszałek Sejmu Elżbieta Witek? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 19.12.21, 11:07 Art 231 KK. Beci Szydło grozi od 6 mcy do 8 lat za składanie fałszywych zeznań. #Muszą siedzieć! Z netu Kara łączna sięgnie jakichś 200 lat Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 19.12.21, 11:09 Błaszczak gaworzy, że dezerter nie powinien być skierowany do SG, bo miał kłopoty z prawem. To tak jak Kamiński i Wąsik Z netu Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 19.12.21, 11:18 Znowu prymitywny i bezczelny przekaz dla "ciemnego ludu" z Nowogrodzkiej, w 7 Dniu Tygodnia w radiu ZET. Pani Anna Zalewska, z miną jakby siedziała w miejskim szalecie na sedesie, z zaparciem pijanego trzymającego się płotu, broniła "cnoty i moralności" Beaty Szydło oraz "prawości, rycerskości i głębokiej wiedzy" M. Błaszczaka i A. Macierewicza, tudzież "czci i honoru" całego pisu. Niestety nic z tego nie wyszło, bowiem pozbawionego moralności, etyki i uczciwości zdegenerowanego dna, w żaden sposób nie da się obronić. Z netu Przecież to bezmuzgowiec Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 19.12.21, 12:57 Ale nie bezdźwięcznie tylko wydając kwak dziobem Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 20.12.21, 13:57 A skąd emerytka i biedny likoz mają wziąć te 9 stówek. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 20.12.21, 14:08 Caracale nie przylecą, do Paryża i tak pójdzie przelew. Ugoda zamiast śmigłowców i fabryki pod Łodzią Z netu Chujczyczę powinno wyłożyć kasę z własnej kieszeni Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 20.12.21, 16:40 Morawiecki o fałszywych zeznaniach funkcjonariuszy w sprawie wypadku Szydło: drobna nieprawidłowość, ludzka słabość. Jprdl. Z netu Fuckt! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 20.12.21, 17:33 Samochód tego skrajnego źydolewaka winien być nat6chmiast zarekwirowany na potrzeby Państfa Wolskiego Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 20.12.21, 17:38 To straszna perspektywa dla żydolewackiej Ameryki Pld Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 20.12.21, 17:47 Bytu się nie nazywa. Byt mija się wyłącznie z powodu zagęszczenia materii Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 12:59 No i po wyborach. Mafja - 38% Innej opcji nie ma bo nie wyjdą z pierdla do dni swych ostatnich, do kropli krwi ostatniej za Oyczyznę Umiłowanom Przelanej Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 13:01 krakow.wyborcza.pl/krakow/7,44425,27922491,ktos-w-nocy-zniszczyl-choinke-ktora-stala-w-krakowskim-sadzie.html?fbclid=IwAR1iI9yr2W9mJ3gG-4pHnZtJeP5UoUjMZNSuAzMJjhW_2Fz6jTRmU1TIMoA Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 13:02 Bo tak bezmuzgofcy kumali jak mafia i jej wyborcy Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 13:05 HIT SEZONU Dobre wieści! Większościowe udziały w TVN kupią prawdopodobnie najbogatsi ludzie w Polsce, znani patrioci i dobrzy katolicy czyli Daniel „Granulat” Obajtek, bracia „lewe respiratory” Szumowscy, Tadeusz „Koperta” Rydzyk i żona premiera Morawieckiego, znana posiadaczka ziemska. Jest już wstępnie gotowa nowa ramówka programu TVN. Oto ona: Godz. 6.00 – poranna Msza Święta transmitowana z klubu nocnego kardynała Dziwisza połączona z licytacją kremówek po papieżu, na nowego jaguara dla księdza Eugeniusza z Ujeściska. Godz. 7. 00 – Od ciumka do ciumka i od żłóbka do żłobka – program interaktywny z dziećmi. Prowadzi ksiądz Czarodziej Lepiłapka oraz prokurator stanu wojennego Stanisław „Daj ciumka” Piotrowicz. Godz. 8.30 – Dzień Dobry TVN – lekki magazyn śniadaniowy prowadzony przez włosy Jarka Jakimowicza i obcisłą spódnicę Magdaleny Ogórek. W programie dowcipy z dzieci uchodźców, kpiny z pejsów i krzywych nosów oraz świeże jaja z LGBT. Godz. 11.30 – Magazyn Historyczny „Kolczuga”, a w nim wstrząsające dokumenty IPN o kłamstwie europejskich elit. W świetle najnowszych eksperymentów dokonanych przez podkomisję smoleńską na półkoloniach Antoniego Macierewicza, przy pomocy łuku i procy w nocy, okazało się, że Robin Hood był żołnierzem wyklętym z Podlasia o pseudonimie „Rajtuzy”. Godz. 13.15 – Na Nowogrodzkiej – serial obyczajowy. W tym odcinku Marek Suski zakochuje się we własnej posadzie i bierze z nią ślub. Para żyje długo i szczęśliwie otrzymując podwyżki i awanse. Godz. 15.00 – Dziadek z Wermachtu fur Deutschland. – seria bajek dla dzieci z rodzin patologicznych. Godz. 16.40 – Reflektorem po oczach. – Odważny magazyn reporterski Tomasza Sakiewicza, który zagłębia się w zakamarki własnych zwojów tłuszczowych i odkrywa tam prawdę o agenturalnej przeszłości Mikołaja Kopernika czyli TW „Luneta”. O związkach Kopernika z Milicją Obywatelską PRL, ma świadczyć jego czołowe dzieło „O obrotach sfer niebieskich” z 1543 roku. Godz. 18.00 „Żywot Jarosława” – film dokumentalny o Naczelniku Państwa Jarosławie Kaczyńskim. Na temat Prezesa wypowiadają się m.in. prezydent USA Jerzy Waszyngton, premier Wielkiej Brytanii Winston Churchill, kardynał Stefan Wyszyński i Gustlik z Czterech Pancernych. Godz. 19.00 – Fakty PiS – magazyn informacyjny. Danuta Holecka i jej redakcyjny zespół, mimo braku kręgosłupa siedzą prosto przed ekranem i pokazują sukcesy rządu w budowie wypukłej dziury w okolicach Radomia. Godz. 19.30 – Rozmowa dnia czyli Sam na Sam. Premier Morawiecki sam sobie zadaje pytania i na nie odpowiada. Magazyn rozrywkowy. Godz. 20.00 – Jacek Sasin w kosmosie. Odcinek pt. Misja specjalna. Dzielny minister wyrusza po butapren dla Terleckiego. – film fantastyczno-przygodowy produkcji albańskiej. W roli młodego ministra Sasina: Krystyna Pawłowicz. Godz. 21.30 – Rżnięcie na okręcie – koncert gwiazd disco polo w łodzi podwodnej Wojska Polskiego, na cześć nowego basenu w pałacu Obajtka. Gwiazda koncertu Edyta Górniak z piosenką „Od Eurowizji do eutanazji” Godz. 23.15 – Lulaj, że lulaj – magazyn satyryczny Jana Pietrzaka, pomagający ludziom, którzy nie mogą zasnąć. Godz. 24.00 – Sztylet i kadzidło – film akcji w, którym minister Czarnek dzielnie walczy o duszę ucznia, który został spłodzony podczas ulicznego protestu Strajku Kobiet. Krzysztof Skiba Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 13:07 zamknął to i odemknie. I potem znów zamknie - krzywoprzysięzców. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 13:12 Matołuszek znowu przyniósł Polsce wstyd. Unia dała część kasy na budowę Południowej Obwodnicy Warszawy, więc na profilu Dyr. Generalnej UE ds. Polityki Regionalnej i Miejskiej PRZYPOMNIENIE: "Na otwarciu tunelu pod Ursynowem nie widać flagi UE, ani logo funduszy europejskich, ale ta inwestycja została wsparta przez fundusze UE, jak niemal 300 tys. innych projektów w Polsce". z netu Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 13:13 wiadomosci.wp.pl/roman-giertych-szpiegowany-pegasusem-adwokat-opisal-szczegoly-6717723130391424a?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fbwiadomosci&utm_term=post&utm_content=wiadomosci&fbclid=IwAR1HIuk7W_D_iO8eLNW_Lb0LETFdgKK6MAUjPRMCnMyiJ2BtijwC4ZZoALc bezmuzgofcuf nie przekona! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 13:21 Łamie prawo, gwałci demokrację, depcze po Konstytucji, kłamie, zdradza interesy państwa i obywateli - czy chcąc za wszelką cenę utrzymać władzę, jest zdolny zacząć mordować i zabijać ? Bo tymi co setkami codziennie umierają w wyniku zaniechań jego mafijnego nie - rządu, raczej się nie przejmuje. podsumowanie naszczalnika z netu Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 13:27 NO ZARA ZARA! A łapówki dla Grodzkiego? A fur dojczland Tuska to pryszczyk? Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 13:29 Nie trzymamy ziemniaków w piwnicy żeby ktoś z opozycji nie zwędził! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 13:30 www.tokfm.pl/Tokfm/7,103087,27935628,2-5-mln-podpisow-pod-apelem-ws-lex-tvn-rzeczniczka-pis.html?fbclid=IwAR1iI9yr2W9mJ3gG-4pHnZtJeP5UoUjMZNSuAzMJjhW_2Fz6jTRmU1TIMoA Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 13:43 Rozpoczynając bezpardonowy atak na TVN naszczalnik prawdopodobnie zapomniało, że Amerykanie w dalszym ciągu dysponują dotąd niepublikowanymi nagraniami ostatniej rozmowy telefonicznej śp. prezydenta Lecha Kaczyńskiego... zmienione z netu Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 13:49 PiSowski dziennikarz z kierownictwa Polska Press kupionego przez Orlen brał udział w wyłudzeniu 1,75 mln zł z Ministerstwa Sportu z netu TOŻ TO GROSZE! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 14:08 TY WSTRĘTNY ŻYDOLEWAKU! Zrzeknij się immunitetu! Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 14:08 trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/7,35612,27932614,311-mln-w-stocznie-w-tym-kolejna-spodziewana-jest-strata-30.html?fbclid=IwAR31kFZ7aZfA2wydS_Ua02v9_GJzMNwr6EYl2GHSA90A-ypy5MmmvZrTslI Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: HA19 21.12.21, 14:41 Szmata Kaczyńskiego. Jak Paweł Kukiz z antysystemowca stał się podnóżkiem szefa PiS. Jan Piński Odpowiedz Link