rybk_a 24.09.09, 00:26 Najlepiej na zamówienie i z montażem, bo otwory drzwiowe trochę za niskie mi zbudowali. Macie jakieś sprawdzone adresy, lub takie, których nie polecacie? Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiona38 Re: Drzwi wewnętrzne potrzebne 24.09.09, 08:07 Sprawdziłam firmę na Modlińskiej przy Mehoffera - inter decor, którą mogę polecić z czystym sumieniem. Korzystałam, poleciłam kolejnym znajomym, także byli zadowoleni. W jednym przypadku projektowali drzwi do pokoju na poddaszu, w kolejnym robili szersze niż standardowe ościeżnice, także realizują indywidualne zamówienia. Rok temu dojazd do Legionowa bez dodatkowych kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
bronka777 Re: Drzwi wewnętrzne potrzebne 24.09.09, 21:08 Włoszczowa na 3-go Maja - polecam. Czekaliśmy 4 tygodnie, drzwi bardzo ładne, tylko nie wiem jak to jest u nich z niestandardowymi wymiarami. Odpowiedz Link Zgłoś
bolek_rav Re: Drzwi wewnętrzne potrzebne 28.02.14, 14:20 Polecam firmę Oktet - Maja szeroką ofertę solidnych i niedrogich drzwi Swedoor Jeldwen - wszystko jest opisane na oktet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
rybk_a Re: Drzwi wewnętrzne potrzebne 05.03.14, 17:58 Dzięki, to post sprzed 5 lat, w międzyczasie mąż wykonał drzwi własnoręcznie - ze starych palet:) Odpowiedz Link Zgłoś