truskaweczka18 12.02.11, 22:40 jest ktoś godny polecenie w Legionowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milady2011 Re: Biorezonans 16.02.11, 18:52 W Legionowie był taki zielarski sklep, tam są różne specyfiki, może podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś
humex Re: Biorezonans 18.02.11, 19:01 Jeśli chodzi o biorezonans magnetyczny to moje dziecko korzysta z niego w Przychodni przy PKP, w której przyjmuje dr Konstantynowicz. Dziecko zostało odczulone na mleko, jajka, kurz z bardzo dobrym efektem. Telefon można znaleźć w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kpwj Re: Biorezonans 09.12.11, 09:28 Moze ktoś przyblizyć koszty biorezonansu w przychodni Eskulap, ile za wizyt. Byłbym wdzieczny. Odpowiedz Link Zgłoś
humex Re: Biorezonans 12.12.11, 08:33 Będę dzisiaj tam z dziećmi to zerknę na cennik, który wisi na ścianie. Biorąc pod uwagę ilość korzystających z biorezonansu pacjentów, myślę, że to działa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
humex Re: Biorezonans 13.12.11, 09:17 Odczulanie kosztuje w zależności od tego, ile alergenów chodzi w panel odczulania. Czy jest to kilkanaście czy jeden. Ceny są bardzo zróżnicowane. Od kilkudziesięciu złotych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Biorezonans 13.12.11, 20:19 > Biorąc p > od uwagę ilość korzystających z biorezonansu pacjentów, myślę, że to działa. Duża ilość ofiar oszustwa jakim jest biorezonans dowodzi najwyżej sprytu oszustów i naiwności ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: Biorezonans 13.12.11, 23:08 unhappy napisał: > > Biorąc p > > od uwagę ilość korzystających z biorezonansu pacjentów, myślę, że to dzia > ła. > > Duża ilość ofiar oszustwa jakim jest biorezonans dowodzi najwyżej sprytu oszust > ów i naiwności ludzi :) Byłeś i widziałeś że nazywasz to oszustwem ????. Akurat jeden jedyny zabieg biorezonansu spowodował że moja mama rzuciła palenie i nie pali już 10 lat a paliła naprawdę sporo Jedynym sposobem jaki stosowała był właśnie zabieg biorezonansu Jedynym > Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Biorezonans 14.12.11, 10:29 metron1 napisał: > Byłeś i widziałeś że nazywasz to oszustwem ????. Nie muszę. Nie spałem na lekcjach i wiem, że "biorezonans" to to samo co zarzynanie czarnego koguta na rozstajnych drogach przy pełni księżyca. > Akurat jeden jedyny zabieg biorezonansu spowodował że moja mama rzuciła palenie > i nie pali już 10 lat a paliła naprawdę sporo I nie miało to nic wspólnego z biorezonansem. Gdyby twoją mamę "podłączyli" do atrapy efekt byłby ten sam. Zarżnięcie koguta też miało taką samą szansę spomóc. > Jedynym sposobem jaki stosowała był właśnie zabieg biorezonansu > Jedynym To nie był zabieg tylko "pseudozabieg" a efekt czysto psychologiczny. Psychologiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
metron1 Re: Biorezonans 14.12.11, 14:01 Jeżeli takie cuda zadziałała zwykła psychologia to tylko się cieszyć, jeden zabieg, żadnego trucia nikotyną, 15 minut w fotelu i problem z paleniem papierosów zniknął Jeżeli tak to działa to jest najlepsze lekarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Biorezonans 14.12.11, 15:07 metron1 napisał: > Jeżeli takie cuda zadziałała zwykła psychologia to tylko się cieszyć, Oczywiście. Niemniej nie jest to działanie "biorezonansu" bo coś takiego nie istnieje. > jeden zab > ieg, żadnego trucia nikotyną, 15 minut w fotelu i problem z paleniem papierosów > zniknął > Jeżeli tak to działa to jest najlepsze lekarstwo Siła sugestii. Mocna rzecz :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwciab Re: Biorezonans 14.12.11, 16:28 ciekawy artykuł na temat bioenergoterapii, polecam ten i inne na tej stronie www.awronka.nazwa.pl/bazya/pseudomedstrona.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ulazgiert Re: Biorezonans 17.01.18, 21:27 Polecam doktora Naturopatę Jacka Wikarskiego w Warszawie. Wie co robi i z tego co wiem pomógł nie tylko mi ale wielu moim znajomym i rodzinie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś