chaladia 01.05.04, 20:30 Od dwóch, a może i trzech lat w Katach Wegierskich usiłuje się zbudować osiedle domków bliźniaczych (przy remizie strażackiej). Pomimo, że położone jest w niebrzydkiej okolicy, to "stoi". Czy toś wie, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezzon Re: Co z tym osiedlem w Kątach Wegierskich? 08.05.04, 19:24 Wczoraj widziałem tam 1 (jednego) robotnika !! Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Robotnika? 11.05.04, 22:43 Jak ja się znam na życiu, to robotnicy nie występują w takiej liczbie na budowach. Prędzej był to jakiś okoliczny chłopek - roztropek, który przyszedł na budowę wziąć sobie deski albo inną "kitę". Odpowiedz Link Zgłoś
fonia osiedle 11.07.04, 11:52 osiedle z tego co wiem to juz nie powstanie, bo spoldzielnia, ktora miala je wybudowac upadla. Dokladnie dowiadywalam sie o to osiedle, tj ewentualne kupno ok. rok temu i inwestycja byla juz wtdy zagrozona. A potem wszystko upadlo, wiec osiedle najprawdopodobniej nie powstanie. Dlatego teraz zmagam sie z budowa w Stanislawowie.Pozadrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: osiedle 11.07.04, 17:49 Skoro jest upadłość, to jest i masa upadłościowa. Z tego, co widać projekt i pomysł jest niezły, lokalizacja ciekawa, a i te stany surowe, które już są wybudowane wyglądają całkiem nieźle. Miejmy nadzieję, że ktoś to przejmie i dokończy. Szkoda by było, żeby takie ładne osiedle zmarniało jak np. "Floryda" we Włochach. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: osiedle 03.04.05, 18:10 Dziś stwierdziłem naocznie, że ktoś plac budowy dość porządnie posprzątał, zniknęły stare barakowozy, rozlatująca się "Nyska" i różne takie atrybuty niespodziewanego przerwania robót. Może ktoś to dociągnie do końca? Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia O! Stronę internetową mają... 17.04.05, 21:26 Tyle, że marna ta strona... Ale dobrze byłoby, gdyby to osiedle wykończono i zamieszkano. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: O! Stronę internetową mają... 21.05.05, 21:44 Poza posprzątaniem terenu nie stwierdzam aktywności już od miesiąca. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś