Dodaj do ulubionych

Wulkanizator w Legionowie

22.03.12, 12:09
Witajcie,
pytanie to zapewne padało nie raz, ale chciałabym aktualnie zapytać, jakie w Legionowie są koszty wymiany opon i gdzie mogę je wymienić profesjonalnie. Znajomy wspominał, że po zimie warto zrobić też geometrię i zbieżność.

Dzięki za podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • kka69 Re: Wulkanizator w Legionowie 22.03.12, 14:55
      Przekładka z wyważeniem, felgi stalowe kosztują 70 zł , na Warszawskiej, koło wiaduktu, za ekranem.
      Za geometrię zapłacisz co najmniej 100 zł.
      • mcgyver39 Re: Wulkanizator w Legionowie 22.03.12, 16:08

kka69 napisał:

> Przekładka z wyważeniem, felgi stalowe kosztują 70 zł , na Warszawskiej, koło w
        > iaduktu, za ekranem.
        > Za geometrię zapłacisz co najmniej 100 zł.

Geometrie można zrobić za 80-90zł jeżeli końcówki nie są zapieczone. Nie powiem gdzie bo zostanę posądzony za reklamę.
        Co do przekładki to gdzieś obiło mi się o uszy, że od 60zł za stalówki rozmiar 13-14 do ok 100zł za 16-17 cali aluminiowe.

• saabb Re: Wulkanizator w Legionowie 22.03.12, 16:19
          Łajski, Nowodworska 118a - ja za aluminiowe płaciłem 70 PLN. Robię u nich zamianki już od kilku lat i jestem zadowolony.
          • akika78 Re: Wulkanizator w Legionowie 23.03.12, 11:15
            Ok, zatem zaskoczę Was, wiem gdzie stalowe wymieniają za 40 zł za komplet. Na Szarych szeregów w Legionowie. Nazwy nie podam, nie chce spamować. Co do geometrii i zbieżności taniej nie znalazłam niż to co podaliście ;)

dzięki za pomoc
            Kika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka