27.03.13, 18:59
Przymierzam się do zakupu samochodu. Jaki polecacie autokomis w pobliżu Legionowa?
Obserwuj wątek
    • mieszkanieczbloku Re: autokomis 27.03.13, 19:18
      Moim zdaniem żaden! Szukałem kiedyś autka po komisach nie tylko w okolicach legionowskich. Z czystym sumieniem mogę powiedzieć że jeśli chcesz wtopić kasę to se tam kup! Chyba ze jesteś spec. A osobiście trochę się znam, bo robiłem przy samochodach!
    • kopczyniak [...] 28.03.13, 00:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • nekotian Re: autokomis 28.03.13, 07:55
        To jeżeli wypatrzę sobie jakieś auto i przyjadę nim do was na jeździe próbnej, to za niewielkie pieniądze (ile?) dokładnie sprawdzicie mi samochód?
        • kopczyniak [...] 28.03.13, 11:43
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • kopczyniak Re: autokomis 28.03.13, 11:56
          hmm, usunięto moje posty - komuś przeszkadzały chyba bardzo ;)
    • zchotomowa Re: autokomis 28.03.13, 21:55
      kupowaliśmy ostatnio samochód dla Żony. Skorzystaliśmy, za radą znajomych, z komisu Auto Ratusz przy Ratuszu Białołęka. Nie ma wstydu: szybko, sprawnie, sprowadzają samochody bezpośrednio i można nawet pomarudzić, że chce się inne felgi albo jakieś drobne zmiany w wyposażeniu. Z zasady nie sprowadzają samochodów wypadkowych, bo ich zdaniem to się nie opłaca. Jesteśmy trzecią rodziną zadowoloną z tych facetów.

pozdrawiam,

Marcin
      • w.iwo Re: autokomis 29.03.13, 00:14
        Panie Kopczyniak, 23 marca dostał pan od jednego z moderatorów prośbę o usunięcie reklam ze swojej sygnaturki bowiem taki zapis narusza regulamin... ponieważ nie zastosował się pan do prośby, pana wpisy są usuwane...
        nie ma tu żadnej afery, gdy pan przestanie zamieszczać reklamy, nikt pana nie będzie "dręczył" tym bardziej że pana wpisy wnoszą do dyskusji wiele informacji
        pozdrawiam w.iwo
        • kopczyniak Re: autokomis 29.03.13, 11:48
          było więc wymoderować "reklamy" a nie merytoryczną zawartość dyskusji. PS. Nie czuję się dręczony, nie muszę tu przecież nic pisać - chciałem jedynie pomóc osobie kupującej samochód, zwracając uwagę na pewne rzeczy na jakie trzeba uważać przy zakupie - sam nie sprzedaje samochodów i nie widziałem w moim poście nic złego
          • w.iwo Re: reklama 29.03.13, 11:56
            moderatorzy nie mają możliwości ingerencji w posty użytkowników (to by się działo ;))))... proszę nie wklejać linków z reklamą pod wypowiedziami... wg regulaminu musimy usuwać takie posty

jeśli chodzi o reklamę, zapraszam do forum ogłoszeniowego lub do kontaktu z działem marketingu administratorów serwisu
            • nekotian Re: reklama 29.03.13, 22:35
              Nie rozumiem dlaczego usunięto posty Pana Kopczyniaka ? Swą wypowiedzią poruszył ważny temat dla mnie jako osoby kupującej samochód. Piszecie, że będziecie wycinać wszystkie jego posty, półki nie usunie reklamy ze swojej sygnatury. Czemu więc nie usunięto jego kolejnych wypowiedzi?
              Forum jest po to byśmy mogli wymieniać się wiedzą, doświadczeniem i dobrze, że specjalista wypowiada się na temat. Podając w stopce informacje dot. jego firmy świadczy to tylko o tym, że nie wstydzi się swoich wypowiedzi i w pełni za nie odpowiada. Utrudniając ludziom swobodną wypowiedź spowodujecie, że to forum stanie się bezwartościowe, bo ludzie przestaną tu zaglądać.
              • zchotomowa Re: reklama 29.03.13, 22:45
                przed reklamą bronią się wszystkie fora.

Dlatego Admini starają się oddzielić przekaz merytoryczny od promo, wpisanych w stopkach i ja to rozumiem. To, że parę postów Kopczyniaka przeszło - get a life - admini też mają święta, może warto jeszcze dodać, że robią to absolutnie za free.

pozdrawiam,

Marcin
    • zdebeq Re: autokomis 29.03.13, 15:38
      mój kolega zadzwonił do mnie dzisiaj, że jego tata sprzedaje samochód. Jego tata jest profesorem na ASP. samochód ma kilkanaście miesięcy. jest to nissan micra w bogatej wersji (bez skóry i w automacie). przejechane ma 15 tysi. Sprzedaje go bo go biodra bolą przy wsiadaniu. Chyba zamienia na Xtraila.
      Zapytał mnie czy nie mam kogoś znajomego, bo dobry samochód i dobrze jakby poszedł w dobre ręce:D
      Jeżeli masz dobre ręce i byłbyś zainteresowany to: zdebek@o2.pl
      • nekotian Re: autokomis 29.03.13, 22:01
        Mam dobre ręce, ale z przyczyn osobistych planuję zakup samochodu trochę większego niż nissan micra. Dziękuję, że o mnie pomyślałeś.
    • angelikababa Re: autokomis 19.12.16, 14:41
      Odradzam zakup auta w kpmisie MAT AUTO w Legionowie. Prawie dalam sie oszukac na ,,bezwypadkowy,, samochod ktory okazal sie po powaznych uszkodzeniach i wymianach,co sugeruje wypadkowa przeszlosc. Na szczescie tknelo mnie zeby sprawdzic auto w ASO. Do tego arogancki wlasciciel ktory przeklinal mi przez tel, dlaczego nie kupuje tego auta,nie mowiac juz ze zwrotu zaliczki nie dostalam. Omijajcie ren komis szerokim łukiem...
      • kka69 Re: autokomis 19.12.16, 18:09
        Komis zaliczkę musi zwrócić, szczególnie jak towar okazał się niezgodny ze specyfikacją.
        "Najlepszą" reklamą dla komisu są przegrane sprawy sadowe .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka