29.09.13, 16:57
Wielu naszych legionowskich polityków i samorządowców ma konto na facebooku. Chcąc obserwować poczynania dodałem ich do znajomych. Niestety kilka osób w tym pan Prezydent Legionowa przez dwa tygodnie nie był łaskawy zaakceptować mojego zaproszenia.
Pewnie czuje się tak ważny że szkoda bratać się z pospólstwem. Panie prezydencie dobrze się stało że zrobiłem ten test prawdy na facebooku, teraz już będę wiedział na kogo głosować.
Obserwuj wątek
    • 3goust Re: facebook 29.09.13, 17:43
      słuchaj nic nie straciłeś. Kilku radnych na fejsbooku piszę:
      z rana: Dziś słońce
      wieczorem: zjadłem kanapkę z masłem

gratuluje czekam na informacje ile listków trzywarstwowego papieru zużywają radni.
      FB to radny po prywacie i nic tam nie ma dotyczącego miasta... jeśli jednak interesują cię foty z toitoia radnych to zapraszaj, kiedyś przyjmą;)

• madziulec Re: facebook 29.09.13, 18:12
      Zapomnij. Profil prezydenta nie jest prowadzony przez niego i to już od dawna wiadomo. Prowadzą go wierne "usta prezydenta"
    • marek_ka_lwo Re: facebook 29.09.13, 19:11
      Czasem przydaje się umiejętność czytania. I to ze zrozumieniem. Wpis na profilu prezydenta z 23 sierpnia br
      "
      Dotarłem do limitu 5000 znajomych, niestety, nie mogę przyjmować więcej zaproszeń. Zachęcam do śledzenia mojego fanpage a także stron Urząd Miasta Legionowo i Rzecznika UM Legionowo (www.facebook.com/pages/Roman-Smogorzewski/166350780053475?ref=hl)"
    • noriaka Re: facebook 29.09.13, 20:15
      Nie marudzić i najważniejsze, że jest Plan dla POlski w Legionowie.
      Wczoraj odbyło się spotkanie z senator Anną Aksamit oraz posłami Alicją Olechowską i Zenonem Durką. W spotkaniu udział wzięli również starosta Jan Grabiec i wiceprezydent Legionowa Piotr Zadrozny.
      Dalszy ciąg nastąpi:
      www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=119273498235346&id=163878463633817

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka