Dodaj do ulubionych

Miejsca dla dzieci w okolicy. Znacie KIDDOS?

23.02.15, 20:36
Widziałam ostatnio reklamę Centrum kreatywnej zabawy KIDDOS w Jachrance, w Hotelu Warszawianka. Podobno jedno z najnowocześniejszych miejsc dla dzieci i jestem ciekawa czy ktoś tam już był? Chyba wolę jechać do Jachranki niż do centrum Warszawy, ale chętnie przeczytam opinię bo jeszcze nic nie znalazłam.
Obserwuj wątek
    • aallicja Re: Miejsca dla dzieci w okolicy. Znacie KIDDOS? 23.02.15, 21:28
      Nic ciekawego, ale jeśli już to dla młodszych dzieci.
      • marcin-kowa Re: Miejsca dla dzieci w okolicy. Znacie KIDDOS? 24.02.15, 07:08
        A dlaczego nic ciekawego? Na stronie jest napisane, że mają kino 3D, konsole, stoły multimedialne, kuchnię dla dzieci, dużo atrakcji dla dziewczynek, no i że to jest dla dzieci od 4 do 12 lat. Twojemu dziecku się nie podobało?
        • xrog6 Re: Miejsca dla dzieci w okolicy. Znacie KIDDOS? 24.02.15, 09:45
          Marcin-kowa myśli, że jesteśmy z Pacanowa. Nachalnie reklamujesz centrum w Jachrance, a po pierwszej obiektywnej opinii zaczynasz atakować. Pogódź się z tym, że komuś się nie podobało.
          • aganiok32 Re: Miejsca dla dzieci w okolicy. Znacie KIDDOS? 24.02.15, 12:14
            ale po co od razu ta agresja? Ktoś się zapytał, ktoś inny odpowiedział bardzo lakonicznie, nie wyjaśniając nic więcej. Sama jestem zainteresowana tym centrum i ciekawa dlaczego ktoś uważa, że jest tam kiepsko i w zasadzie dla małych dzieci.
          • marcin-kowa Re: Miejsca dla dzieci w okolicy. Znacie KIDDOS? 24.02.15, 12:48
            Nie wiem skąd jesteś, ale po to jest forum żeby pytać o różne rzeczy. A może wolisz dyskusje o filozofii lub ciąży? Nie chcesz to nie czytaj. Pytam bo widziałam reklamę w swojej okolicy, a nie lubię wydawać kasy w ciemno tym bardziej, że to nie jest miejsce pod domem i trzeba trochę fatygi żeby tam dojechać.
            • bob.inc Re: Miejsca dla dzieci w okolicy. Znacie KIDDOS? 24.02.15, 13:31
              Odrobina fatygi jest potrzebna, aby zastanowić się nad wizytą w wylęgarni wszelakiego świństwa jakim jest takie "kuleczkowo" czy "drabinkowo". Dzieci łapią wszelkie możliwe bakterie, zarazki - nawet egzotyczne.
              Cholera wie jaki wcześniej dzieciak bawił się w takim miejscu? Ja swoich dzieci nie prowadzam do takich miejsc. Doradzam wstrzemięźliwość i rozsądek, bo nikt z obsługi nie lata tam ze środkami dezynfekującymi.
              • marcin-kowa Re: Miejsca dla dzieci w okolicy. Znacie KIDDOS? 24.02.15, 13:39
                No tyle tylko, że to nie są kulki. Tzn. mają jakąś strefę ruchu, ale nie byłam, więc próbuję dowiedzieć się czy ktoś był. Na stronie piszą więcej o warsztatach, konsolach, stołach, multimedialnych, kinie 3D, itp.. To też zagrożenie? To co Ty robisz ze swoimi dziećmi?
              • aganiok32 Re: Miejsca dla dzieci w okolicy. Znacie KIDDOS? 24.02.15, 14:09
                bob.inc napisała:

. Dzieci łapią
                > wszelkie możliwe bakterie, zarazki - nawet egzotyczne.

Zaraz się dowiemy, że ebolę mogą złapać :D zgaduję dalej....do piaskownicy też nie puszczasz, bo to wylęgarnia bakterii i skupisko kocich kup :D a przedszkole to samo zuoooo :D czy dzieci są dezinfekowane po powrocie do domu?
                • zchotomowa Re: Miejsca dla dzieci w okolicy. Znacie KIDDOS? 25.02.15, 14:03
                  aganiok32 napisała:

> Zaraz się dowiemy, że ebolę mogą złapać :D zgaduję dalej....do piaskownicy też
                  > nie puszczasz, bo to wylęgarnia bakterii i skupisko kocich kup :D

przypomnę jedynie, że zgodnie ze stanowiskiem Głównego Inspektora Sanitarnego należy wymieniać piasek w piaskownicy co 6 miesięcy. Decyzja z dnia 05.05.2009 r. GIS-BI-074-68-1/J0/09. Więc skoro czujesz się ze swoim dzieckiem w piaskownicy bezpiecznie to super. Teraz zadzwoń do administratora i poproś o kontrolkę wymiany, czyli kto i kiedy wymieniał ten piasek.

za: www.pssedg.pl/ww_piaskownica.php

pozdrawiam,

Marcin
    • zchotomowa pytanie do moderatorów 25.02.15, 14:08
      szanowni,

Jak to jest? - posty aktywistów znikają a reklamę zostawiacie?
      Gdzie podział się moderator wielu nicków, co teraz udaje że tu nie zagląda? Onegdaj był pierwszy, by tuż za rogatkami Wielkiego Miasta Legionowo postawić mur z wieżyczkami.

Gdzie jest drugi mod, co pisze "to nie ja, to ten drugi"?

pozdrawiam,

Marcin
      • xrog6 Re: pytanie do moderatorów 26.02.15, 09:20
        No może dlatego została, że trzeba się wykazać odrobiną inteligencji, żeby rozszyfrować reklamę w tym żałosnym dialogu o KIddos zachwyconych mam ;-)
        • zchotomowa Re: pytanie do moderatorów 26.02.15, 16:24
          xrog6 napisał:

> No może dlatego została, że trzeba się wykazać odrobiną inteligencji, żeby rozs
          > zyfrować reklamę w tym żałosnym dialogu o KIddos zachwyconych mam ;-)

aaa.... dziękuję, nie wpadłem, że to jednak jest rebus :)

pozdrawiam,

Marcin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka