zetkalg Re: ZTM ZNÓW POPSUJE NAM DOJAZD. 13.11.04, 14:22 Chodzi o to , o to że od Grudnia, oraz po otwarciu stacji Pl. Wilsona w marcu, ZTM zafunduje nam super połączenie: E-4 ma być zlikwidowane przystanek na Modlińskiej tj, na Ekspresowej a nowe linie: 511 Buków-Pl. Wilsona, omijać będą Ekspresową 405 to linia na pośpieszna na Dw Wschodni, która będzie jechać po trasie 509 a 509 zostanie spowolnione w 101 ZOSTANĄ POZBAWIONE PRZYSTANKU EKPRESOWA!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak Ludzie rano dojadą do pracy!? Teraz jedyną linią ktorą można się wydostać jest E-4, które nie jedzie "dołem" tj omija przystanek Płochocińska wiaduktem, bo jadąc dołem jak teraz np 508 i 509 wszystko tam utyka! Co z tego że 405 i 511 zatrzymywac się będą na Konwaliowej, skoro my utkniemy "na dole: a wszystkie linie jadące wiaduktem nas miną? TO Będzie KATAStrofa!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pkownacki Re: ZTM ZNÓW POPSUJE NAM DOJAZD. 13.11.04, 21:59 zastanawiajace kto podejmuje takie decyzje ot tak dla wladz ZTM Legionowo to nic nie znaczaca miescina??szkoda, ze mamy taki slaby lobbing ...tak wazny przysstanek, to tak jakby zlikwidowac przystanek pociagow Warszawa Zach. Odpowiedz Link Zgłoś
roberttak Re: ZTM ZNÓW POPSUJE NAM DOJAZD. 14.11.04, 15:46 dreczyc ztm mailami, dreczyc prezydentow legionowa i urzednikow w koncu dokladamy do tego interesu, ja tak robie, maile piszcie sie... myslicie ze dlaczego w koncu e4 stawala na ekspresowej, po okresie niestawania... Odpowiedz Link Zgłoś