Dodaj do ulubionych

WIELKI APEL DO MAM Z LEGIONOWA

18.11.04, 00:09
Mam wielką prośbę do wszystkich ludzi którzy mogą i chcą pomuc
W Warszawie jest oddział noworotków oczekujących na adopcje bo zostały
POZOSTAWIONE w szpitalu
BRAKUJE tam wszystkiego więc jeżeli ktoś ma do oddania jakieś ubranka rozmiar
od 50 do 68 cm zabawki kocyki lub kosmetyki pieluchy to proszę dajcie znać na
pocztę
aniajm@gazeta.pl
ja to od was odbiorę bo jestem z LEGIONOWA i zawiozę
z góry dziękuję
Ania mama 2 chłopców
Obserwuj wątek
    • madziulec Re: WIELKI APEL DO MAM Z LEGIONOWA 18.11.04, 07:39
      A mozesz powiedziec, GDZIE jest taki oddzial noworodkow???
      Bo jak zyje o czyms takim nie slyszalam.... (A przyjac rzeczy kazdy chce) -
      sorki za zlosliwosc...
    • madziulec Re: WIELKI APEL DO MAM Z LEGIONOWA 18.11.04, 07:41
      Swoja droga NOWORODKI NIE BAWIA SIE ZABAWKAMI!!! zabawki zauwazane sa dopiero
      przez dzieci okolo 3-go miesiaca zycia, bo dopiero wtedy wyksztalca sie im
      chwytanie, o czym zapewne wiekszosc forumowiczow nie wie, a ja spiesze doniesc.
      • aniajm do madziulec 18.11.04, 11:00
        Witam
        Jeżeli nie wierzysz wejdz na forum e dziecko potem oddam przyjmę tam jest cały
        opis
        a tak pozatym dzieci w brzuchu już się stymuluje muzuką i każdy noworodek
        słyszy i widzi ostre kolory
        jak nie chcesz to nie dawaj
        ale pozostaw bez komentaża
        albo najpierw dobrze sprawdz
        pozdrawiam
      • aniajm adres dla madziulec 18.11.04, 11:01
        MARSZAŁKOWSKA24 PIĘTRO 4
        pozdrawiam
      • m-jacek do madziulec 18.11.04, 11:13
        śledząc twoje poczynania internetowe na forum Gazety widze iz jestes wiecznie
        ze wszystkiego niezadowolona i musisz zawsze mieć rację i koniecznie wszystko
        komentować negatywnie.Więc zastanów sie co robisz gdyż ja nie znając Ciebie
        wyrabiam sobie zdanie iz jesteś zwykła "pyskaczką" przepraszam gdy Cię
        obraziłem ale swoimi "madrymi " postami zdajesz sie o tym świadczyć.Jesli nie
        masz o czyms pojecia to nie komentuj głupio a jeśli nie chcesz pomagac to
        wogóle nie pisz i przełacz sie na Radio Maryja tam Cie wysłuchaja.
        Do Twojej wiadomości nie jest to jedyny oddziałw Warszawie a dzieci
        potrzebujacych jest naprawdę wiele ALE PRZECIEŻ TO NIE TWOJE
        pozdrawiam serdecznie
        jacek
        • madziulec Re: do madziulec 18.11.04, 11:20
          Oczywiscie prosto jest kogos obrazac. Prosto poczytac inne fora i stwoerdzic,
          ze przestrzegaja wlasnie przed tego typu postami, ze wlasnie tego typu posty
          zamieszczaja typowe naciagaczki, ktore potem sprzedaja te rzeczy za spore
          pieniadze.
          Wiec nie dziw sie moim zapytanioc co za oddzial i gdzi eto dokladnie jest, bo
          MAM PRAWO zapytac, gdyz nigdy nie slyszalam, by w Warszawie taki oddzial
          istnial. Poza tym jakos nei wiem, bys sledzil moje poczynania na forum. Gdybys
          sledzil to zauwazylbys, ze np: zalozylam forum dla rodzicow majacych problemy z
          zakazeniami drog moczowych, ze udzielam sie na forum chore dziecko, strata
          dziecka. Moze dla Ciebie niewiele to znaczy. ja wiem, ze czasem zloslwiei cos
          skomentuje, taki juz mam charakter. Ale za to staram sie cos konstruktywnie
          robic i naciagaczka nei jestem i nic nie wyciagam iod nikogo.
          Poza tym uwazam, ze jesli taki oddzial w Warszaiwe istnieje - mozna podac
          adres - kazdy kto chce zawiezie to co ma - z przyjemnoscia i juz.
        • madziulec Re: do madziulec 18.11.04, 11:21
          A Tak BTW mam dziecko.. a co ono potrzebuje ... to akurat prawdopodobnie
          operacja ukladu moczowego, ale akurat nie musze nikomu sie chwalic, prawda???
          Poza tym rzeczy po moim dziecku wlasnie komus przekazuje, wiec nie uwazam sie
          za egoistke.
          • m-jacek Re: do madziulec 18.11.04, 11:32
            nie było moim zamysłem Ciebie obrazic ale co do charakteru to : WIĘCEJ POGODY
            DUCHA I WIARY W LUDZI.
            Nie musisz sie chwalic Swoimi problemami ale myslę iz forum to taki twór na
            którym można sie podzielić swoimi problemami i łatwiej je znieść a także
            uzyskac pomoc a przeciez o to chodzi aby było lepiej.
            Faktem jest też - są naciagacze ale nie wyeliminujemy tego .Niech tylko część
            trafi do potrzebujących to juz będzie dobrze.Przecież Nasze KOCHANE PAŃSTWO
            mało interesuje sie naszymi problemami i niestety musimy je rozwiązywać sami
            lub przy pomocy przyjaciól takich jak m.in na forum
            pozdrawiam
            jacek
            • madziulec Re: do madziulec 18.11.04, 11:39
              Nie neguje tego, ze taki oddzial istnieje. MOzliwe, ze jest, ale u3wazam, ze
              prosciej jest podac informacje, ze sluchajcie.. prosze.. uderzyc w emocje, ze
              bylo sie tam itp...
              I to nie chodzi o to, ez kazdy jest naciagaczem, czy ze Autorka postu glwnego
              jest naciagaczka, ale po prostu trzeba uwazac, bo naprawde jest tyle osob i
              czytalam sama wiele postow, ze ktos z dobrego serca przekazal jakiejs osobie
              rzeczy a potem czytal ogloszenia na forum "sprzedam".
              Ja nie che stracic wiary w ludzi i jesli chce pomagac to nie przez kogos -
              oczywiscie jesli ktos mi wskaze, ze jest taki oddzial - milo, bo nie
              wiedzialam ;-) I za to dziekuje. jesli bede mogla i bede w stanie - pomoge.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka